Intrebare ? drive test clio
![]() ![]() ![]() |
Intrebare ? drive test clio
avyrez |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
adsa
n/a
n/a
- adad
|
|||
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Pai probabil nu aveau un clio ca masina de test drive si probabil d-aia nu se face, ca alt motiv nu vad.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
avyrez |
![]()
|
atunci cred ca ar fi trebuit sa fac o plangere undeva. nu? trebuia sa ii zic ca o sa ma duc la bucuresti sa fac test drive?
si culmea toata parcarea era plina de megane si restu modelelor, numai clio nu aveau. This post has been edited by avyrez: 29 Jun 2010, 18:41 |
--------------------
adsa
n/a
n/a
- adad
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
concesionarul nu este obligat sa aiba toate modelele renault disponibile pentru drivetest. Masinile pentru drive-test sunt in numar mic si plimbate prin rotatie pe la toti concesionarii din tara.
Nu inteleg de unde a venit reactia initiala de a-l lua pe consultant la bataie. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
...din proasta conceptie : clientul nostru,stapanul nostru!
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Probabil reactia asta a venit din cauza raspunsului primit.
Cum adica "la clio nu se face test drive"? Clio se cumpara pe incredere, ca in reclama aia cu holograma? ![]() |
--------------------
|
|
avyrez |
![]()
|
pai na .. daca vroiam sa iau ieri masina, o luam pe ca imi zice unu sa o iau, nu trebuie sa fac si eu un test drive,
in ce tara de rahat traim si in primul rand ala mi-a spus ca pe clio nu se face test drive, nu mi-a zis ca ca nu ei acolo clio si nu se poate face momentan , mi-a zis pur si simplu ca nu se face pe clio |
--------------------
adsa
n/a
n/a
- adad
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
E singura reprezentanta in Constanta? Incearca si la Renault.ro sa rezervi un test drive, sau poate dai de cineva mai capabil. N-are cum sa n-aiba clio de test. Poate n-au pe diesel sau pe benzina, dar unul trebuie sa fie. Au ei symbol de test...
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 30 Jun 2010, 09:02 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Stai calm. Daca ai in cap sa-ti iei renault obisnuieste-te cu nesimtiri de genul asta din partea lor.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:32 |