Apa in masina
![]() ![]() ![]() |
Apa in masina
dumitrucristian2005 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 2 April 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005 Break
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=781...dpost&p=2036588
This post has been edited by marshall_balance: 28 Jun 2010, 08:19 |
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
dumitrucristian2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 2 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc amandoura! Din pacate, de nervi, n-am mai avut rabdare sa caut in forum topicuri asemanatoare. Am inteles despre ce e vorba insa acum astept sa vad ce zice service-ul. Din fericire am un service gard in gard cu locul de munca si m-am dus la ei dupa ce am vazut ca nu pot desface grila din fata, de la parbriz.
O sa revin cu verdictul. Din pacate pt partea de uscare trebuie sa mai astept ceva pana gasesc un loc unde sa o desfac si sa pun buretele la uscat. 28 Jun 2010, 15:03: Asa cum am spus, revin cu noutati. E de la apa pluviala ce n-a mai avut pe unde sa se scurga fiind infundate ambele scurgeri din zona parbrizului. This post has been edited by dumitrucristian2005: 28 Jun 2010, 14:03 |
--------------------
Renault
Megane
2005 Break
|
|
gaboaica10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 June 10 From: Bucuresti ![]() |
spunemi si mie cat te-a costat nici eu nu am reusit sa desfund canalele de scurgere si sunt plin de nervi masina mea are toate geamurile aburite zici ca suntem in toiul iernii
|
--------------------
renault
megane 1.6.16v
2005
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Eu m-am programat cu megane-ul vineri la service(Serus) sa le desfunde si mi-au zis ca pretul este 45RON. La mine nu sunt infundate, dar plec pe la munte si vreau sa fie curate sa n-am surpriza.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
dumitrucristian2005 |
![]()
|
Pt mine a fost moca ca ii cunosc pe baieti dar am lasat loc de bina ziua.
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 20:29 |