VREAU SA REGLEZ CARBURATORUL, UNDE POT SA IL REGLEZ?
![]() ![]() ![]() |
VREAU SA REGLEZ CARBURATORUL, UNDE POT SA IL REGLEZ?
bradut |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 22 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1994, 1.7 benzina
- PH-85-VIK
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti, la Auto Marcus (fostul Dacia Service Pantelimon) mai exista inca Carbotester-ul pe care se reglau carburatoarele de Olcit si Dacia cu motoare 1,6.
La mirarea mea de "cum de l-ati mai pastrat?" mi-au raspuns ca mai sunt destui solicitanti, in mod special pentru Tico. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
mirela1mihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 December 09 From: Brasov ![]() |
in Brasov e un baiat care a lucrat la Carfil numai cu carburatoare e f bun tipul, il gasesti la nr. 0745982726, de regula nu duci nici o piesa la el, are camera aia cu mercur unde ace reglajele, poti sa incerci. Sebi il cheama pe tip
|
--------------------
renault
r19
1992 faza1
- CV-01-MMM
|
|
shelby500 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 13 February 10 From: Craiova ![]() |
As avea si eu probleme cu carburatoru masina este din 88 ,1721cc .masina merge groaznic dimineata trebuie incazita cam 2 min ca sa stea la relanti ,dupa ce se incazeste cind plec cu socu tras aproape maxim si da rateuri pina isi mai revine .am observat odata cind desfaceam capacu de plastic de deasupra carburatorului unde intra aer cind o aceleram dadea rateuri din carburator in sus sarea fum negru . cind sta la relanti oscileaza ,face autoaprindere iar ca sa o opresc tr sa o bag in viteza si sa ridic picioru usor de pe ambreaj . . Am impresia ca nici camera a doua nu o deschide cind trebuie. Sint din Craiova daca ma puteti ajuta sa scap de toate belelele.
|
--------------------
reanult
reanult 19 txe
1988 f2n carburator
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 17:53 |