Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme teu retur injector megane 2 hatch HELP

bodom
post 20 Jun 2010, 09:44
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut tuturor.

de cateva zile am o problema la megane in sensul ca miroase f tare in habitaclu a motorina.am fost la un service sa verific si s-a uzat un mic plastic care inteleg ca inauntru are o componenta metalica . acest platic are forma unui dop mic de cca 1 cm si se afla pe injector pe retur ,iar din el pleaca un furtunas de cca 3 cm.

'
am sunat la cateva magazine de piese,insa numai la renault la reprezentanta gasesc la 350 ron setul de 4 inclus furtunasele aferente

intrebare:a mai patit cineva asa ceva ? va rog sa imi spuneti daca am vreo alternativa la achizitia de 350 ron.ori sa cumpar un singur ``dop`` ,ori daca tot iau set macar sa fie mai ieftin.

masina ete megane 2 hatch 1.5 disel 105 cai.

multumesc anticipat

--------------------
renault megane hatchback 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SorinCT
post 20 Jun 2010, 17:21
Post #2

Honor et Patria

From: Constanta

Cauta la dezmembrari o masina mai noua daca vrei ieftineala.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI - CT-XX-LEA
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
Marius WAS
post 20 Jun 2010, 21:41
Post #3

Membru autentic

From: Mioveni / ARGES

posteaza o poza cu ce doresti exact ca sa fiu sigur ca am inteles, si o sa-ti fac eu rost, sa inteleg ca este vb de u T de la rampa de colectare retur injectoare.
Iti pot face eu rost de piesa noua, si ne intelegem, ce ma ingrijoreaza este faptul ca acele furtunele cred ca sunt bagate la cald, decat cele care intra in injector se pot scoate, si am acasa 3 buc, cred ca tu ai nevoie de toata rampa, de un T iti pot face rost, dar toata rampa e mai greu de scos din uzina......

--------------------
Renault Megane R26 2.0 230CP 2007 - ** - ** - WAS
+
bodom
post 21 Jun 2010, 07:50
Post #4

Membru incepator

QUOTE(Marius WAS @ 20 Jun 2010, 21:41)
posteaza o poza cu ce doresti exact ca sa fiu sigur ca am inteles, si o sa-ti fac eu rost, sa inteleg ca este vb de u T de la rampa de colectare  retur injectoare.
Iti pot face eu rost de piesa noua, si ne intelegem, ce ma ingrijoreaza este faptul ca acele furtunele cred ca sunt bagate la cald, decat cele care intra in injector se pot scoate, si am acasa 3 buc, cred ca tu ai nevoie de toata rampa, de un T iti pot face rost, dar toata rampa e mai greu de scos din uzina......
*

pai poza nu pot face pt ca piesa uzata e pe masina, inca pot merge cu masina asa.pe net nu am gasit o schema ca sa atasez o poza.astazi o sa dau o fuga pana la un service renault ca poate ma descruc cu vreun baiat pe=acolo daca are vre-un dop dala din set. daca nu caut schema si revin cu poza...

mersi mult.

--------------------
+
bodom
post 23 Jun 2010, 23:54
Post #5

Membru incepator

pana la urma am dat comanda la meridian ,costa 340 ron setul de 4 ,vine in 3 spatamani blink.gif ...nici daca aveam chevrolet nu dura atat comanda.

deci se poate inchide topicul.multumesc

--------------------
+
CRY 79
post 27 Jun 2010, 10:13
Post #6

Membru autentic

From: Sibiu

QUOTE(bodom @ 24 Jun 2010, 00:54)
pana la urma am dat comanda la meridian ,costa 340 ron setul de 4 ,vine in 3 spatamani blink.gif ...nici daca aveam chevrolet nu dura atat comanda.
*

Daca nu ai vrut sa asculti de Marius WAS... Dai 350 lei pe piese pe care nu le folosesti.

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
vassalp88
post 3 Feb 2012, 15:59
Post #7

Membru incepator

@bodom
Mai ai rampa veche pe care ai dat jos? Mi-ar trebuii oringurile de pe ele, ca mi sa rupt unu si picura motorina.

--------------------
Renault Megane 2006 1.5dci 105cp - CV
+
teica dorel
post 27 Jan 2019, 09:16
Post #8

Membru incepator

Salutare, Am nevoie de un conector in t de retur pt megan 2, 78 kw (cred ca 105 cai) din 2008 precum si siguranta care asigura conectorul cand se ataseaza. Daca are cineva de vanzare ar fi super sau daca nu poate stiti ce s ar potrivi. Multumesc

--------------------
renault megan 2007 - cj12peu
+
punisher00
post 27 Jan 2019, 21:48
Post #9

Membru incepator

Gasesti pe magazineld de piese auto undeva intre 150-400 lei .

Eu am rupt un "stut", o parte a ramas in injector , am fost cu returul curgand la cel mai apropiat service ai mi au pus un alt dop cred ca de la alta marca , nu semana cu originalul si au mufat cu furtun de cauciuc . Merge si acum fara probleme dar tot o sa schimb toata rampa de retur.

In alta ordine de idei ,ar putea sa dauneze improvizatia , sunt mai multe diametre? De curs nu curge .

Multumesc

--------------------
-Renault -Megane -2007 1,5 DCI 106 CP , Extreme
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 14:24
Dacia