Un Contact Aiurea..., se aprinde bec de ceata
![]() ![]() ![]() |
Un Contact Aiurea..., se aprinde bec de ceata
pasaniucionut |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|||
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
da....eu....si e din lampa...nu stau bine prinse becurile. mie mi se mai intampla in conditii de umezeala si cand puneam frana, sau semnalizam...si aseara am vazut ca s-a aprins la o frana, dar isi revine singur...
This post has been edited by Vallybz: 6 Jun 2010, 14:57 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
Vallybz despre lampile din spate vorbesti ? becurile de la masalier? le-am scos am curatat placa aia cu spray de rugina a iesit super curata... oare sa fie de la vriun bec care nu sta bine?
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
la mine s-au tocit acele socluri si joaca becul de la frana ...nu prea am ce sa ii fac doar sa schimb lampa spate
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=161814&hl= This post has been edited by Vallybz: 6 Jun 2010, 15:07 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
cat de curand am sa iau la verificat becurile,placile de pe spate de la becuri,mufa daca e ok,am sa apropii si papucii aceia de la mufa mama poate nu face contact bine si o sa va tin la curent macar sa stie toata lumea cum se rezolva . o zi buna si multumesc pentru interes
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Uite ciudatenie pe Megane-ul meu
Am fost weekend-ul asta la corabia jud OLT ( appropo, va lipsesc din legislatie regulile de folosinta a fazei lungi? astia din OLt ma refer ... ) si a incept sa toarne bine. Nestiind pe unde sa o apuc, pana mi-am cosultat harta, am tras frana de mana. Dupa ce am lasat-o s-a aprins martorul de frana de mana. Ok zic, ceva pb cu cablu de frana de mana, dar atentie in 2 minute s-a stins martorul ca si cand ar fi fost cu temporizator !!!, mai incet, mai incet, tot mai incet, pana s-a stins de tot. Ce poate fi ? 1. Frana de mana functioneaza perfect 2. Se aprinde tot timpul cu martorul STOP 3. Franele sunt OK si chiar si atunci in cele 2 minute, am avut frana 100%, ABS tot timpul. E posibil sa fie ceva contact atins de acea ploaie ? |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Mrija, verifica contactul franei de mana si mai ales nivelul de lichid de frana din rezervor + contactele aferente/plutitor. Becul respectiv trebuie sa se aprinda cand scoti plutitorul din rezervor si sa se stinga cand il introduci daca nivelul este peste MIN.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:59 |