Diuze stropitori parbriz
![]() ![]() ![]() |
Diuze stropitori parbriz
uskatu |
![]()
|
||
![]() Energy Group: Members Posts: 102 Joined: 6 November 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
- DJ 21 FIL
1990, 1.4/RT/Energy 'E6J'
|
|||
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
in ce sens zici ca nu isi mai fac treaba?ai incercat sa le cureti?
|
--------------------
renault
19
- BT 04 CVR
1989/phase1/1721 txe
|
|
uskatu |
![]()
|
![]() Energy Group: Members Posts: 102 Joined: 6 November 06 From: Craiova ![]() |
Am incercat sa le dau jos sa le curat, n-am reusit, mi-a fost teama ca le rup! Nu mai scot jetul calumea, mai ales cea de pe partea soferului. In prinipiu vreau sa le schimb, dar nu stiu care se potrivesc sau daca se gasesc undeva pt R19.
|
--------------------
Renault
19
- DJ 21 FIL
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Gasesti la reno.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
uskatu |
![]()
|
Acolo n-am ajuns sa intreb, dar voi merge! Multumesc!
|
--------------------
Renault
19
- DJ 21 FIL
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Daca problema e ca stropesc prea sus/jos/lateral se pot regla cu un ac subtire. Chestie de finete, bagi acul in orificiul prin care iese lichidul si il poti muta in ce directie crezi ca e necesar.
In cazul ca sunt infundate, poti incerca sa le suflii cu aer comprimat. Numai bine. |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
uskatu |
![]()
|
QUOTE(dan_mar @ 4 Jun 2010, 09:34) Daca problema e ca stropesc prea sus/jos/lateral se pot regla cu un ac subtire. Chestie de finete, bagi acul in orificiul prin care iese lichidul si il poti muta in ce directie crezi ca e necesar. In cazul ca sunt infundate, poti incerca sa le suflii cu aer comprimat. Numai bine. Cu reglajul nu am probleme, mi le-am reglat asa cum trebuie, numai ca proprietarii anteriori au cam abuzat de ele ![]() Banuiesc ca le-au reglat cu ceva destul de gros, astfel incat acum au un jet fix aiurea, curge gros asa, nu se pulverizeaza. Chiar vreau sa le schimb! Inca nu am ajuns la reno! Multumesc Dan. |
--------------------
Renault
19
- DJ 21 FIL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 11:31 |