Fapte bune 2010
![]() ![]() ![]() |
Fapte bune 2010
biscu |
![]()
|
||
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Acum 1 luna, eram internat in spital. Era acolo un mosh si o babuta care avea grija de el. Vai de mama lor, au dat toti banii pe medicamente sau la doctori, nu aveau de nici unele. Le-am dat din mancarea primita de acasa ca oricum era prea multa si perfuziile cu calmante pe care le cumparasem ca eu nu mai aveam nevoie de ele. Au zis bogdaproste ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Asta iarna, in statia de autobuz, era o fetita (6-7 ani) care se ruga de bunica ei sa-i cumpere un pachet de biscuiti dar bunicuta nu mai avea bani. Auzind discutia i-am zis bunicii daca ma lasa s-o ajut pe fetita si, la consimtamantul ei, i-am intins fetitei o bancnota de 5 lei. Reactia piticei m-a dat gata, s-a aruncat la gatul meu si m-a pupat pe amandoi obrajii si nu se mai deslipea, dar imi venea autobuzul si a trebuit sa-mi iau ramas bun de la ea, dar as mai fi stat cu micuta in brate.
|
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum vreo 15 ani, am mers mai multi colegi de facultate la onomastica unui prieten care locuia la o casa in Popesti-Leordeni. De ajuns am ajuns cu o masina. A doua zi dimineata, pe la 5, trei dintre noi ne-am trezit sa mergem acasa... Autobuzele nu mergeau inca, asa ca am luat-o pe jos, in semi-intuneric, spre o statie de metrou, care era la mai multi kilometri. Cum mergeam noi pe jos pe strada, vedem ca se apropie o masina si ii facem cu mana.. Masina , un BMW nu nou nout, dar nici mai vechi de 4-5 ani. Inauntru un baiat. "Ce e cu voi? Unde mergeti?"
Am fost la o petrecere, vrem sa mergem acasa, ne poti lua pana la metrou? "Da, dar cine se urca langa mine, il rog sa aiba grija la picioare, pentru ca am acolo un catelus bolnav pe care il duc de urgenta la veterinar". Nu stiu cati dintre noi ar duce la 5 dimineata un caine la medic, dar sa ia - fiind singur in masina - 3 necunoscuti, pe intuneric, cu siguranta sunt si mai putini. Nu a primit nici un ban, bineinteles.. Baiatule din BMW, nu am stiut niciodata cine esti. Nu am cum sa mai aflu, dar oriunde ai fi, am sa te apreciez intotdeauna ca pe un om adevarat, cum putini sunt printre noi. Nu am sa uit niciodata gestul tau. El m-a inspirat de atunci mereu si cand mai fac lucruri bune, sa stii ca e si meritul tau. This post has been edited by dack: 28 May 2010, 14:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumos, dar o fapta buna facuta de tine nu ne spui ?
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Despre faptele mele, e firesc sa vorbeasca altii.
This post has been edited by dack: 28 May 2010, 13:10 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
@dack:
![]() This post has been edited by gabizegrean: 28 May 2010, 13:39 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Tamango |
![]()
|
Felicitari pentru modestie
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
biscu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
dack |
![]()
|
Chiar nu inteleg postul tau.. mai exact, ce urmaresti.
Cum as putea face asa ceva? Incepe tu - roaga niste prieteni sa isi faca cont aici, sa ne spuna cat de bun esti. Chiar nu poate exista topic fara flame-uri? Eu chiar cred in topicul asta, pentru ca de oameni si fapte bune avem mare nevoie in timpurile astea.. Ca exemple negative, slava domnului, la fiecare pas! |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dannypapai @ 28 May 2010, 12:53) Asta iarna, in statia de autobuz, era o fetita (6-7 ani) care se ruga de bunica ei sa-i cumpere un pachet de biscuiti dar bunicuta nu mai avea bani. Auzind discutia i-am zis bunicii daca ma lasa s-o ajut pe fetita si, la consimtamantul ei, i-am intins fetitei o bancnota de 5 lei. Reactia piticei m-a dat gata, s-a aruncat la gatul meu si m-a pupat pe amandoi obrajii si nu se mai deslipea, dar imi venea autobuzul si a trebuit sa-mi iau ramas bun de la ea, dar as mai fi stat cu micuta in brate. frumos gestul...chiar fara cuvinte ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
l-am impins pe unu cu un cielo murdar care blocase o straduta, ii decedase cazanu', fiindca ma saturasem de claxoane..ba mai mult i-am dat si locul meu,gest care prin centru semnifica mai mult decat virginitatea primei tale fete
![]() ah da,si in semn de multumire n-a venit sa-si ia harbul de 3 zile ![]() This post has been edited by hitman1234: 29 May 2010, 08:40 |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu e aceasi chestie cu topicul "faze de laudat" ?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dack @ 28 May 2010, 16:07) Chiar nu inteleg postul tau.. mai exact, ce urmaresti. Cum as putea face asa ceva? Incepe tu - roaga niste prieteni sa isi faca cont aici, sa ne spuna cat de bun esti. Chiar nu poate exista topic fara flame-uri? Eu chiar cred in topicul asta, pentru ca de oameni si fapte bune avem mare nevoie in timpurile astea.. Ca exemple negative, slava domnului, la fiecare pas! Eu cred ca Biscu a postat cu cele mai bune intentii. E o gluma fara rautate. E clar ca l-ai inteles gresit ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dack |
![]()
|
Cred ca ai dreptate...m-am gandit ulterior.
This post has been edited by dack: 29 May 2010, 16:18 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Vara trecuta, la intrarea de la Scanteia in Parcul Herastrau, eram pe o bancuta,asteptam pe cineva si la un moment dat s-a asezat o doamna langa mine careia ii era rau. Am vorbit cu ea, i-am dat apa mea dar i se facea din ce in ce mai rau. Respira foarte greu,nu putea sa vorbeasca, mi-a dat telefonul si am incercat sa sun ultimul numar apelat. Nu a raspuns nimeni. Femeia dadea semne de lesin si am sunat la 112. In 5-7 minute, a venit salvarea si aparut si o masina de politie, femeia isi pierduse cunostinta. Cei de la smurd au incercat sa o faca sa isi revina, nu au reusit, au pus-o pe targa si au plecat la spital. Intre timp a raspuns ultimul apelat din telefon, am spus situatia, si la ce spital va fi dusa.
Nu stiu cine a fost, nu stiu ce s-a intamplat mai departe..... |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
biscu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
Saptamana viitoare donez doi saci de hrana pentru caini. Prietena mea lucreaza la Mars Romania i-a primit cadou. E vorba despre hrana care urmeaza sa expire prin septembrie. revin cu detalii
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:42 |