Problema Curea TRANSMISIE, S-a rupt CUREAUA!!!
![]() ![]() ![]() |
Problema Curea TRANSMISIE, S-a rupt CUREAUA!!!
tudor_ktx |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 16 December 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- CT 07 KTX
2002/ II
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Schimba tot kitul de accesorii.... role + curea nu doar cureau.... zici ca acurs antigel... deci banui ca ai motorul de 107 cai nu cel de 120.... si atunci pompa de apa este pe cureau de accesorii si este gripata..... trebuie schimbata si aia....
Kitul de distributie cand l-ai schimbat? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Toate curele sunt de transmisie.
Care s-a rupt la tine? Cea de distributie sau cea de accesorii? Probabil pompa ta de apa si-a zis ca a suferit destul si a cedat. Din fericire cred ca ai noroc si pompa de apa e pe cureaua de accesorii. Acum daca ramane de vazut cat de norocos esti - daca cureaua de accesorii s-a incolacit pe fulie si a ajuns cumva in contact cu cea de distributie pregateste-te de o cheltuiala serioasa. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
itmanro |
![]()
|
![]() Drive the Change Group: Members Posts: 201 Joined: 5 December 07 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 27 May 2010, 14:54) Schimba tot kitul de accesorii.... role + curea nu doar cureau.... zici ca acurs antigel... deci banui ca ai motorul de 107 cai nu cel de 120.... si atunci pompa de apa este pe cureau de accesorii si este gripata..... trebuie schimbata si aia.... Kitul de distributie cand l-ai schimbat? Verifica neaparat distributia, inclusiv pompa de apa. |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@czh pentru ca colegul nostru nu a binevoit sa citeasca si sa respecte regulamentul cu privire la completarea profilului, am citit prin posturile sale mai vechi si se pare ca are cutie cu 6 trepte, deci motor de 120hp.
Distributia lui are un an si jumatate. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Nu neaparat . Si motorul de 107 are cutie cu 6 trepte .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
cristidneacsu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 10 From: Brasov ![]() |
Eu detin asa ceva.
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Colection 1,2 75CP Oamenii se considera centrul universului si judeca totul raportat la ei insisi.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Ok, greseala mea. Asteptam initiatorul sa confirme.
|
--------------------
DS
5H
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 27 May 2010, 14:54) Schimba tot kitul de accesorii.... role + curea nu doar cureau.... zici ca acurs antigel... deci banui ca ai motorul de 107 cai nu cel de 120.... si atunci pompa de apa este pe cureau de accesorii si este gripata..... trebuie schimbata si aia.... Kitul de distributie cand l-ai schimbat? Eu am motor de 107cp F9Q754 si pompa de apa e pe cureaua de distributie. Din cate stiu motorul e identic cu cel de 120cp, mai putin injectia si turbina. |
--------------------
-
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Tot pe cureaua de distributie e si la F9Q750
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tudor_ktx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 16 December 08 From: Constanta ![]() |
Scuzati intarzierea mea. Masina are 79kw(107CP) ... distributia a fost schimbata acum 5000km la reprezentanta. Din vas nu a curs tot antigelul+ cureaua nu sa rupt detot ,s-a desprins pe din doua imi atarna o bucatica de 0,5cm pe jos(in rest ce a ramas e pe curele. O sa aduc un mecanic sa vedem ce si cum ca pe criza asta dupa ce am mai schimbat si cutia+kitu de ambreiaj,turbina suporti motor injectoare + multe maruntisuri mai cumparam o laguna din germania... de aia sper sa scap cat mai ieftin.Aveti idee cum pot sa ajung mai usor la cureaua de transmisie?? sa dau roata jos si plasticele de sub aripa...? Mersi mult inca o data
|
--------------------
Renault
Laguna II
- CT 07 KTX
2002/ II
|
|
R19/16v |
![]()
|
Data viitoare cauta si tu si cumpara masina de oriunde altundeva, numa' de la AAAauto nu...
|
--------------------
DS
5H
|
tudor_ktx |
![]()
|
am luato acum 3-4 ani de la aaa auto...nu prea le aveam cu dieselurile...asta e am bagat vreo 3000 euro in ea si tot nu merge bn
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- CT 07 KTX
2002/ II
|
|
tudor_ktx |
![]()
|
Am schimbat cureaua. 30 de minute/ nu este greu de schimbat. 2 suruburi de 13( se scoate suportu de la servodirectie+filtrul de motorina / 2 plastice de la roata+scutul si dupaia e treaba simpla.daca mai schimba cineva cureaua si vrea mai multe detalii sa lase un msj.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- CT 07 KTX
2002/ II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:38 |