Achizitionare Megane 1.9 dci 2000, Pareri
![]() ![]() ![]() |
Achizitionare Megane 1.9 dci 2000, Pareri
TooFastForYa |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2000
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca posesor de peste 4 ani pot sa spun ca este o masina foarte buna si fiabila, cu niste costuri de intretinere decente...
Acuma... mare grija la starea initiala a masinii care vrei sa o iei, nu strica sa mergi intr-o reprezentanta renault si dupa seria de sasiu sa aflii un istoric al masinii, atentie la km... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Daca masina pare ochiometric buna si primesti verdict de la renault privind starea tehnica, nu ezita.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
TooFastForYa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 May 10 ![]() |
Pana la urma am luat alta masina.
Multumesc pentru sfaturi. |
--------------------
Renault
Megane
2000
|
|
mike_mocy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 14 November 08 From: Bucuresti ![]() |
salut.am gasit un renault 1.9 din 2000,nu stiu daca e dti sau dci...ce parere aveti de aceste motoare? sunt fiabile?au probleme cu pilitura, injectoare cum e specific loganului?va multumesc si astept raspunsul vostru in cel mai scurt timp1
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Salut!
Ca posesor de Megane 1.9 dCi pot spune ca este o masina fiabila. Acum depinde si cati km are masina pe care ai gasit-o. Personal nu am avut problemele enumerate de tine si nici altele grave, doar in limite normale, piese supuse uzurii... |
--------------------
|
|
mike_mocy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 14 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ms de raspuns...am sunat iar proprietarul si mi-a zis ca e dti.masina are 80000 si are carte service pana in 2003 la 20000 de km,el fiind primul si singurul proprietar
2 Sep 2010, 16:17: astept in continuare pareri... This post has been edited by mike_mocy: 2 Sep 2010, 15:17 |
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
mining |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 404 Joined: 13 December 08 ![]() |
Megane -urile fabricate in 2000 erau dTi. Sunt masini bune.
|
--------------------
Renault
Fluence
1,5 dCi, 110 CP
|
|
mike_mocy |
![]()
|
salut!imi poti spune la ce sa ma uit ?care sunt problemele lor specifice?unde ma pot duce in bucuresti sa verific starea injectoarelor,turbinei,pompei de injectie?cati kilometri ai cu ea?ai avut probleme cu turbina,injectoare?
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
Salut Mike,
eu am motor dCi pe a mea, masina fiind din 2002. In 2000 erau motoarele dTi. Confirm si eu ce au spus si cei de mai sus - o masina fiabila cu probleme minore. Eu cel putin am fost si sunt foarte multumit de masina. Nu am avut si nu am auzit la megane 1 de probleme legate de turbo, injectoare, etc. Eu in 50.000 facuti cu a mea ( am luat-o la 37k si am acum 87k) am reusit doar sa-i infund egr-ul o singura data si l-am curatat singur cu o bere langa mine ![]() La revizii: 3-400 ron piesele (filtrul de motorina e ceva mai scump), distributia am facut-o cu 1500 ron - trebuie facuta la 60k sau 5 ani parca. Am mai schimbat in 5 ani de cand o am discuri+placute, 2 pivoti+un cap de bara si o planetara + reviziile la 10k km sau 1 an. Nu stiu sa-ti recomand un service unde sa verifici masina - eu merg doar in service-ul unui prieten care e specializat pe ...Citroen, dar fiind tot frantuzoaica si a mea..inchide ochii. Bafta cu achizitia! |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
mike_mocy |
![]()
|
eu initial cautam logan benzina, dar am gasit meganul asta si m-a pus pe ganduri...nici nu stiu ce sa fac, pe o parte ma gandesc ca e mai vechi ca un logan si si probabilitatea sa apara o defectiune e mai mare, pe de alta parte si loganul are probleme cu tabla.ms pentru raspuns
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Eu as recomanda Megane-ul de care zici...
Acum e alegerea ta pt ca sunt banii tai in joc ![]() |
--------------------
|
|
mike_mocy |
![]()
|
si eu l-as cumpara singurul lucru care m-ar ori e faptul ca are 10 ani si imi este frica sa nu pice vreo piesa care costa f mult.cam ce consum aveti?meganul este acesta din anunt:http://autovit.ro/renault-megane-C14952954.html
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Asa din poze arata ok. Ce am observat in poze e ca pare dupa maneta de viteze si pedale ca are muuult mai multi km. Km nu sunt o problema daca a fost intretinuta corespunzator. Oricum este muuult peste logan, indiferent de km, problemele cu tabla/vopseaua/rugina intalnite la logan sunt inexistente(vezi topicul meu despre insonirizare suplimentara si in poze se poate observa starea dupa 10 ani). Probabil o sa imi pun posesorii de diesel in cap, insa cred ca mult mai fara bataie de cap poti fi cu un benzinar 1.6 16v(taxe mult mai mici, consum super ok, putere suficienta, fiabilitate recunoscuta, zgomot redus si mai ales posibilitatea GPL cu instalatiile de ultima generatie). Nici la diesel nu sunt probleme, mai ales pentru cei ce trec peste zgomotul suplimentar si costurile mai ridicate la intretinere, dar cu avantaje la cuplu.
Ca posesor de Megane 1 de 3 ani pot spune ca este o masina decenta, cu piese accesibile(NU IN REPREZENTANTA), spatioasa si fiabila. |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
mike_mocy |
![]()
|
asa mi s-a parut si mie ca dupa urmele de uzura are mai multi kilometri....si meganul tau e frumos ,singurul lucru care nu ma incanta este numarul kilometrilor...
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Eu prefer sa nu mint, cu toate ca numarul km nu se regasesc in starea masinii si nu cred ca este un impediment atata timp cat masina nu are nici cea mai mica problema tehnica. Imi este destul de greu sa ma despart de aceasta masina in care ma simt excelent, insa situatia financiara impune o mica schimbare si nu mai pot tine 2 masini, cu toate ca ambele imi sunt dragi.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
1.9 dTi 2000 si Euro 4 ?
![]() Eu am 1.9 dCi 2002 si e doar Euro 3... Daca asa apare in talon, trebuie sa fie o greseala (la cel din anunt). Cere detalii la service autorizat dupa VIN, acolo o sa vezi numarul real de Km, cel putin atat timp cat a folosit reprezentanta. This post has been edited by radunre: 3 Sep 2010, 13:37 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
MAsina pare ok,
1,9 dTi este ok un pic mai lenes decat dCi , motoare foarte fiabile . BAFTA |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
StefanJipa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 August 10 ![]() |
Masina are intradevar mai multi km , a mea are 162k si pedalele si schimbatorul de viteze nu arata nici la jumatate asa uzate , in rest masina este superba . In urma cu 3 zile am fost cu ea la un prieten la service sa imi schimb bieleta antibasculare si am avut ocazia sa ma uit si eu prima data sub masina , sincer nu imi venea sa cred in 9 ani si atatia km cu exceptia unei bare transversale nu exista nici un gram de rugina totul in stare perfecta .
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
- - ex Megane Coupe 1.6 16v
ex Clio 120TCe EDC |
|
marianboian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 16 May 10 From: pitesti ![]() |
Salut, si eu am un megane clasic 1.9 dci din 2003, si la fel ti-l recomand...am avut logan diesel de serviciu la 17.000 de km, si nu se compara cu megane-ul care are acum 195.000...deci, clar, megane-ul, si in ceea ce priveste rugina...a mea nu are chiar deloc, masina de pe autovit are mai multi km clar, sa te duci pe un tester mai performant ca iti poate arata cu cat au fost dati inapoi...megane-ul 1 e masina de drum lung, spatioasa si foarte comoda, recomand
![]() |
--------------------
renault
megane
2002-clasic
- AG-10-jdv
|
|
mike_mocy |
![]()
|
va multumesc pe ajutorul oferit insa mi-am luat masina, pana la urma am optat pentru logan.
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
StefanJipa |
![]()
|
Am in familie si un logan , se apropie de 60k si nu a avut probleme . Sa il stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara probleme .
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
ex Clio 120TCe EDC |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
mike_mocy |
![]()
|
an 2005,motor 1.6, 71000 km teoretic,aer conditionat, geamuri electrice fata,servo.....cam atat
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Banuiesc ca a fost cam aceeasi bani?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
mike_mocy |
![]()
|
3100 euro
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
StefanJipa |
![]()
|
Loganul care il am in familie este tot din 2005 si deabea se apropie de 60k , asa nu trebuie sa fie neaparat dat inapoi .
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
ex Clio 120TCe EDC |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 20:06 |