CONSUM 1.8 16v și 2.0 16v - benzină, consumul acestor motoare
![]() ![]() ![]() |
CONSUM 1.8 16v și 2.0 16v - benzină, consumul acestor motoare
demin2609 |
![]() ![]()
|
||
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Este topic cu consumuri. Cauta cu google search in subsolul paginii.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
dodone, este topic cu consumuri pt. 1.9 dCi, 1.9 dTi, 1.6 16v...etc, etc... pt. cele doua motorizari puse de demin2609 nu este, si probabil ca sunt unii interesati doar de aceste motorizari... ce este rau ca a facut topic special pt. ele?
Sunt niste motoare rare pe Megane 1 si poate sunt unii care vor sa citeasca doar despre astea, nu sa parcurga n+1 pagini ca sa gaseasca ce-i intereseaza. Nu ti se pare mai ok asa? This post has been edited by cj98czh: 19 May 2010, 10:18 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Daca voi considerati ca asa nu se disipeaza informatia, continuati...
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
demin2609 |
![]() ![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
Trec și consumul făcut vara trecută...
Drum de 1500 km, Craiova - Arad - Craiova, cu staționare în zonele pitorești, iar vacața de 1 săptămână în orașul de destinație (cu învârteala de rigoare prin oraș) , consum mediu 6,2 litri/ 100 km, mers economic si foarte economic (50 km/h oraș și 80 km/h afara), AC numai la nevoie. Temperaturi de 25 - 35 grade. Drum de 1300 km, același traseu, mers normal, același program, o săptămâna la ștrandul din Arad, plimbări în oraș, consum mediu 6,7 litri / 100 km, AC la nevoie, aceleași temperaturi. Viteze de deplasare regulamentare 50 km/h oraș și 90 km/h afara. Starea drumurilor este cunoscută, cea specifică a șoselelor din rRomania, viteza medie nu o mai cunosc. Consumul declarat de CB este identic cu cel de la pompa, am făcut această verificare la fiecare plin ca să fiu sigur de consum. În general țin o strictețe în utilizarea mașinii, de aceea am niste date deosebit de curioase... În week-end fac de obicei un traseu de 80 km, resetez CB - ul și calculez... la o viteză maximă de 80 km/h drum județean și 60 km/h în localități, mers bătrânește, cu temp cuprinse între 15 și 30 grade celsius, cu două sau trei persoane în mașină, consumul mediu se învârte la valoarea de 5 litri / 100 km și o viteză medie de 50 - 60 km/h. În absolut aceleași condiții, dar cu o viteză maximă în afara localităților de 90 km/h, consumul urcă spre valoarea de 5.5 litri/ 100 km. Aceste date sunt verificate de cel puțin două ori. O să încerc și alte combinații de viteze și stil de mers. Dar îmi e tare greu să mă abțin să nu o calc măcar o dată. |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:22 |