Capac far megane, lipsește
![]() ![]() ![]() |
Capac far megane, lipsește
TDR_MEGANE |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2003 bicorp 1.5 dci 82 cp
- CT 31 GMN
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
la ce capac te referi exact? la cel care vine peste becul de faza scurta? daca ala iti lipseste, atunci e posibil sa ti se abureasca farul, murdareasca pe interior de la praf etc.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
TDR_MEGANE |
![]()
|
Da, e un capac din spatele farului, lângă roată. Am observat că e o gaură mare rotundă. Cred că despre el e vorba
![]() L.E. am aflat că este de fapt că este capacul de plastic de sub aripa stângă, cea dintre roată și far. Îmi cer scuze pentru titlu ![]() This post has been edited by TDR_MEGANE: 15 May 2010, 16:31 |
--------------------
Renault
Megane 2
- CT 31 GMN
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Capacul respectiv este cel preferat la furat, probabil fiind pe dreapta, se se scoste mai usor de hotii majoritar dreptaci.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
TDR_MEGANE |
![]()
|
nu știu cum am rămas "orfan" de capac, dar mi-e să nu intre apă și alte mizerii, să mă trezesc că apar și alte probleme pe la far... și aveți idee unde aș putea găsi un asemenea capac?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
- CT 31 GMN
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
La dezmembrari!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
TDR_MEGANE |
![]()
|
mersi mult pentru răspunsuri
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
- CT 31 GMN
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
am eu unul ca am schimbat aparatoarea de plastic de sub aripa,daca te intereseaza MP
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
TDR_MEGANE |
![]()
|
Desigur, vorbim!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
- CT 31 GMN
|
|
adrian20ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 10 June 09 ![]() |
am avut si eu lipsa unu..
l-am rezolvat repede, am gasit un capac negru de la un plastic de aparatoare de bara (interior). l-am decupat l am prins in 3 holsuruburi+ silicon de etansare...a disparut problema, si nu mai sare de acolo in veci!!! un Cost total 0 bani , sau poate 1 lei 3 holsuruburi. plasticu moca de la dezmembrari |
--------------------
Dacia
Super nova
2002 confort
- B 10 ooo
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Si becul,il schimbi pe la capota?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu, isi da jos tot farul. 3 suruburi si multa munca, a disparut problema.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
nictonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 November 08 From: Constanta ![]() |
Eu am mers aproape un an de zile fara capacul asta si n-am patit nimic... dar nu-mi dadea pace ideea ca intra apa p-acolo...
Ai aici un topic dedicat acestui capac: http://www.reno.ro/Capac-acces-becuri-far-...ml#entry2049239 |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2003 Confort Dynamic 1,6 16v
- CT-xx-TEN
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Chiar ieri la spalatorie mi-a cazut in timp ce dadeau cu jet sub aripa stanga. L-am recuperat inainte sa cada in canalizare ...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
TDR_MEGANE |
![]()
|
Wow! și aveam impresia că sunt singurul
![]() ![]() ![]() P.S. Am observat cât de inventivi pot fi proprietarii de megane! Sincer, nu mi-a trecut prin cap să înlocuiesc cu altă bucată din plastic, dar dacă pierd și următorul capac, cu siguranță am să fac și eu același lucru ![]() Am rezolvat această problemă, mulțumesc domnului RamboX! ![]() This post has been edited by TDR_MEGANE: 16 May 2010, 18:14 |
--------------------
Renault
Megane 2
- CT 31 GMN
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
eu caut un capac de far, cel care se insurubeaza la bec . De fapt amandoua si cel din cauciuc de la faza lunga.
|
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
QUOTE(cosmin_69 @ 22 Aug 2011, 15:47) eu caut un capac de far, cel care se insurubeaza la bec . De fapt amandoua si cel din cauciuc de la faza lunga. VEZI CA SUNT PE OKAZII.ro http://www.okazii.ro/catalog/56922865/capa...megane-2-1.html This post has been edited by moreinffo: 23 Aug 2011, 07:07 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
problema mea e ca nu gasesc nici la dezmembrari. mai astept...poate o pica de la cineva ![]() This post has been edited by bejanmarinel: 26 Aug 2011, 17:32 |
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Stiu ca am fost fraier dar mi-a fost lene sa-l caut pe la dezmembrari sau pe bursa asa ca l-am luat de la Serus ca-l aveau pe stoc. Deci: set capace 130 lei. Ai naibii, nu lasa deloc la pret sau macar sa le vanda separat.
This post has been edited by Highwayman: 26 Sep 2011, 13:42 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
moreinffo |
![]()
|
am schimbat si eu farul cu totul iar capacele le-am dat cu 30RON
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Cred ca vorbim de capace diferite. Eu m-am referit la cele din aparatoarea de plastic de la roata prin care se face accesul catre far, nu cele ale farului.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
moreinffo |
![]()
|
pe okazii este 50ROn bucata
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Mie mi-au fost furate ambele capace din spatele farului si ambele de protectie! Nu stiu cine,cum,ce si cand,dar primele faruri s-au aburit,s-au murdarit si ... le-am schimbat, pe RCA-ul unuia si am pus altele cu lupa. Imediat,am facut rost de cele de protectie de pe aripa de plastic si le-am prins cum se poate mai bine! Cu silicon si alte inventii,tipic romanesc!! Mai fura daca poti!!! Si cele de la far le-am lipit cu Moment (gel) si stau bine! In caz ca tre sa schimb un bec,asta e,dau jos farul si gata!
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:09 |