Reduceri lichidari de stoc - haine si incaltaminte, ...etc
![]() ![]() ![]() |
Reduceri lichidari de stoc - haine si incaltaminte, ...etc
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
norocosule.in orasul asta de 2 lei si plin de praf numit galati nu gasesti nimic.nici un mall calumea nu au fost in stare sa construiasca investitorii astia privati.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
e chiar pe bune oferta asta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Am fost eu in plaza mall la reebok. Intr-adevar sunt reduceri de 70% la aproape toate articolele, insa la cele mai multe au ramas doar marimile extreme (S si XXL) si in general putine lucruri mi-au placut, chiar f putine. La opinci n-am gasit absolut nimic decent, numai bling bling-uri.
This post has been edited by diesel_power: 9 May 2010, 20:59 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun topicul, e mai bine sa platesti mai putin
![]() ![]() Singura problema este ca unele articole nu ni s-au potrivit (am comandat si pt mine si pt sotie ca deh, nu se poate fara consoarta ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Trecand peste faptul ca astea ar cam trebui sa fie preturile la produsele Rebok (la Ruse - Bulgaria) cam astea erau si inainte si dupa ieftinirea din Romania), topicul este foarte util, mai ales acum pe fond de criza.
Anul trecut o pereche de pantofi sport Loto costau in Ruse undeva pe la 70-80 lei, iar in Romania aceeasi pereche IDENTICA, era peste 150 lei. Deci repet, topicul este bun dar preturile cam astea ar trebui sa fie mai ales ca marfa provine din Asia. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Te uiti unde sunt facuti, eu cumpar incaltaminte sport doar daca scrie Taiwan sau Malaezia, in nici un caz China, chiar daca sunt de marca.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 10 May 2010, 17:36) Te uiti unde sunt facuti, eu cumpar incaltaminte sport doar daca scrie Taiwan sau Malaezia, in nici un caz China, chiar daca sunt de marca. De vreo 3 ani incoace, tricourile "Fruit Of The Loom" sunt facute atat in tari din Asia cat si in tari din America de Sud... cu alte cuvinte, au si unii si altii licenta. Este exact ca la Microsoft. Unele componente sunt facute in China, altele in Malaezia, altele in Taiwan, Singapore, s.a.m.d. Cunoscand destul de bine cum sta treaba pe la Leonardo, imi pot da o parere destul de avizata cred eu si asupra celorlalte marci de incaltaminte pentru care romanul plateste bani grei. This post has been edited by Flamingo: 10 May 2010, 17:45 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mi-am luat si eu o pereche de blugi Levi Strauss de la Herviss, reducere de la 270 de lei la 150 de lei, dar nu sunt cine stie ce multumit de ei,. In schimb mi-am luat alta pereche de blugi din Ismail din magazin, Classico (no name cred), cu vreo 80 de lei in banii nostri, de care sunt extrem de multumit, o lucratura impecabila si imi vin ca turnati, singurul dezavantaj e ca sunt negri si atrag soarele. Data viitoare cred ca tot de acolo imi iau haine.
|
--------------------
.
.
.
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
am fost azi in unirii la reebok dar am fost dezamagit prima oara de foaia din geam pe care scria ca promotia s-a incheiat la 30.04.2010, si a 2a oara de faptul ca in magazin erau rafturile goale, in rest numai adidasi hidosi. imi pare rau ca nu am prins si eu promotia, oare in plaza o fi mai bine?
|
--------------------
renault
megane hb
|
|
CGB |
![]()
|
am fost si io la unirii. de kkt.
ce-am povestit io c-am luat a fost din plaza. spatiu mult mai mare, produse mai multe. chiar si acu cand s-au rarit tot is mai multe decat in unirea. in primele zile cica a fost belea. n-am aflat nici io chiar atunci, da' tot mi-am gasit una alta dupa cum am spus. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 10 May 2010, 19:11) Mi-am luat si eu o pereche de blugi Levi Strauss de la Herviss, reducere de la 270 de lei la 150 de lei, dar nu sunt cine stie ce multumit de ei,. Dar ce zici de blugii facuti in Romania? Ma refer la cei care se vand cu 15-30 de lei maxim prin Hypermarketuri. Hai ca din fata sunt ok si nimeni nu-si da seama ce scrie pe eticheta, care apropos, este unde la spate. Si apoi este important sa fie bine croiti si sa ne "simtem" bine in ei, corect? Bre, deci hai sa fim seriosi... Ideea este sa nu fim in costumul lui Adam / Eva, dupa caz. Ideea este sa "dea" bine pentru ca pe haine nu scrie ca au costat atat sau atat. Asta deja tine de altele... si nu vreau sa intru acum in alte detalii deoarece repet, s-ar simti jigniti foarte multi de aici. P.S. De fapt se spune Blue Jeans, dar asta este alta poveste. Laurentziu, nu fac referire la tine, ci asa, in general... Pana si la Rebus sau Integrame apare acest cuvant la "intrebarea" - pantaloni pentru tineret (din 5 litere)? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
Nu sunt buni blugii din hypermarket,
![]() ![]() ![]() ![]() Glumesc, sunt buni si blugii din super/hyper/megamarket, tata isi cumpara frecvent. Uneori cred ca vine la cumparaturi cu noi doar ca sa se uite de blugi "la oferta" ![]() ![]() Ps: poate fac o tura si prin plaza, dar eu pot sa ajung abia vineri cand, cred eu, o sa fie prea tarziu... ![]() |
--------------------
renault
megane hb
|
|
Flamingo |
![]()
|
In 1994 am fost in Ungaria unde printre altele am cumparat de la un fel de Europa (un fel de complex comercial chinezesc din Bucuresti), o pereche de blugi pentru tata. Imi aduc aminte ca mi-a dat o sfoara special taiata ca sa se potriveasca soldului sau. Ce nu stie el este ca blugii erau chinezesti, insa... stiind ca sunt cumparati din Ungaria (pe mai multi bani decat in Romania), i-a apreciat la maxim si chiar s-a laudat cu ei in tara cum ca uite ce blugi i-a cumparat fii-su.
Intelegeti ideea? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
bey nea caiselor, bagati despre reduceri. lasati povestile. ziceti la ticu' unde-s reduceri barosane, sa ma duc sa ma-ntolesc acu' cat mai am cu ce. mi-am propus sa-mi fac stocu de hainute si botosei baban, ca daca se lasa cu reduceri de salarii si mariri de taxe, pl bani de hainute.
la reebok in plaza mall, s-a imputinat rau oferta. mai gasiti ceva mijto doar daca purtati la botosei de la 45 in sus sau la hainute un minim 58. io m-am incadrat aici la fix, d-aia mi-am si luat atatea. apropo de articole de firma, prin natura scarbiciului am intrat in cateva fabricute de confectii unde, printre altele, se produceau asa: blugi levis ptr import in anglia, tricoaie nike ptr anglia. erau niste banalitati de blugi si tricoaie (materiale si lucratura banala), cu cost de productie ridicol, dar care ajungeau la zeci si sute de lire in anglia. dupa care erau importate din anglia inapoi in romania si le cumparau fitosii :"moaaa mi-am luat blugi din anglia frate. numa 5 mil am dat pe ei". si saracii blugi erau facuti la pucioasa, c-un cost de productie de 20 de lei ![]() erau blugi si tricoaie banale, tesute in fabrica respectiva, dar pe care se cuseau etichete primite din anglia, cu numele firmei (levis, nike). si totu era legal. nu era fro magarie. deci fabricile respective chiar aveau contracte cu nike si levis ptr producere de toale. da' vream sa zic asa de toale de firma si cum dau unii o carca de bani pe ceva ce costa inzecit mai putin. acu' bagati reduceeeeeeri! stiti ceva de outletul adidas din zona baneasa? exista asa ceva, c-am auzit de ceva lichidari de stoc si p-acolo. e real sau nu? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
nu ar legatura neaparat cu reducerile...
dar am luat eu o teapa .... am luat din carrefour o geaca misto kessler, 2 mil. jumate umbland eu intr-o zi aiurea pe net, dau de site-ul kessler curiozitatea mare.... 180 pe site !!! de atunci cand vad ceva in magazin si banuiesc ca ar avea si online, probez, vad ce imi vine bine si apoi imediat pe online comanda |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
CGB |
![]()
|
cum platza mol e la o aruncatura de ciumag de mine, mai dadui o roata pa la riboc. si mai adaugai la garderoba o jacheta. mi-era mila de ea cum statea asa stinghera intre alte doo surori, si-am saltat-o. stateau saracele stinghere ptr ca erau masura 58/60, taman la fix pentru mandea. si taman buna ptr o seara racoroasa.
pret 60 lei (pret vechi 190 lei). exact ca asta This post has been edited by CGB: 11 May 2010, 19:47 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
CGB |
![]()
|
58/60 ca 56 era scurta la maneci. am membrele lungi.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Atunci se explica cum de ti-ai gasit haine pe marime
![]() Eu port L sau XL de obicei si mi-am luat de la ribok un trening de marime S care chiar imi venea bine ![]() Bag de seama ca la cele 90 kg ale mele as fi subponderal in SUA. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
In magazinele Kenvelo din mai toate mall-urile (presupun) sunt promotii 2 buc la pret de una, pentru hainele din colectia de iarna/primavara... mi-am luat si eu ieri din Polus Mall (Cluj-Napoca) niste camasi cu maneci lungi, si niste hanorace... pt 60 lei bucata, primesti doua.... gandesc ca merita, caci in urma cu 3 saptamani, camasile respective erau 90 lei bucata la Kenvelo din Unirii, Brasov, si 100 lei in Cotroceni, parca....
Problema este ca nu prea mai sunt xxl-uri (logic, fiind cele mai cautate)... cam asa patesc peste tot unde sunt promotii... Bafta la shopping ![]() This post has been edited by supremeon: 13 May 2010, 20:36 |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 10 May 2010, 17:36) Te uiti unde sunt facuti, eu cumpar incaltaminte sport doar daca scrie Taiwan sau Malaezia, in nici un caz China, chiar daca sunt de marca. Esti pe o pista putin gresita sau mai degraba victima unei prejudecati privind "China". Asa cum a zis si Flamingo(postul 9-treaba cu tricourile FOTL) este vorba de licenta. Fabrica respectiva contribuie doar cu mana de lucru si trebuie sa respecte standardele de calitate care li se impun. Materialele nu le fac ei, vin si alea de la alta fabrica(care produce la randul ei sub licenta si stricta supraveghere) iar resturile de material precum si rebuturile sunt inapoiate pentru a nu lasa loc de o mica contrabanda cu marfa originala la preturi mici. Totul este sub stricta supraveghere a brandului cel mare care coordoneaza si supravegheaza productia si distributia materialelor, utilajele etc si nu permite abateri de calitate sau contrabanda. Cu alte cuvinte singura diferenta intre un pantof sport marca X facut in China si unul tot marca X facut in Malaezia e ca masina de cusut/presa respectiva era actionata de un chinez si nu de un malaezian. Daca tu vei gasi un pantof marca X, modelul Y, culoarea Z si iti va placea foarte mult s-ar putea sa ai surpriza sa existe o singura fabrica pentru respectiva combinatie de model si culoare si sa se afle in China ...si poti da cu tunul ca acelasi lucru nu il gasesti fabricat si in alta parte(original). @supremeon: vorbim aici de haine si incaltaminte, lasa-ne cu carpele alea de sters praful! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu odata mi s-a intamplat sa cumpar modele identice din China si Taiwan, de proba, originale nu falsuri si ghici care au cedat primele, au rezistat bine si cele din China, dar nu ca cele din Taiwan.
This post has been edited by Mutzunache: 17 May 2010, 11:54 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Posibil au fost furnizori diferiti, de aici si diferenta de calitate. Deasemenea, poate cu unii doar ai condus, in schimb cu ceilalti (made in China) ai jucat doar fotbal
![]() Conteaza zic eu si regimul de exploatare. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Au aceelasi regim de exploatare, mers.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Am si eu o rugaminte la colegii care stau in Capitala
![]() Sambata o sa ajung prin Otopeni,dar vreau sa stiu si eu,cum ajung de la Otopeni in vestitul targ Vitan...si in Europa.... Ma intereseaza numele strazilor si numarul lor...ca o am pe Ioana,ca si ghid ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la vitan e simplu
bagi calea vitan intersectie cu spaiul unirii |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
elro |
![]()
|
Rectific....Europa nu ma mai intereseaza....ma intereseaza un centru comercial unde au haine ok ca si pret..daca tot ajung in Bucuresti..sa am ce vedea...sau imi pierd toata ziua in Vitan?am auzit ca este mare
![]() Tot asa...adresa centrului si numarul.Multumesc |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 17 May 2010, 11:48) K sa parafrazez un pic: ce glume de kkt ai in tine !!! Pt Rcosmin: esti cam off-topic... dar, ce e asa special la Vitan? ![]() numar de strada ar trebui sa iti scrie cineva care stie ![]() |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:19 |