Incarcare freon AUTO la domiciliul clientului 85lei, freon auto 85 lei - la domiciliu
![]() ![]() |
Incarcare freon AUTO la domiciliul clientului 85lei, freon auto 85 lei - la domiciliu
freonauto |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
2003
|
|||
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
incarcare se face cu ajutorul unei statii sau mai bine zis da-ne mai multe detalii.pretul este fix?(nu difera in functie de cantitate?)ai si freon r12 si r134?
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
freonauto |
![]()
|
pretul este fix si consta in O INCARCARE COMPLETA cu freon auto pentru fiecare masina .
pentru alte informatii, va stau la dispozitie la 0768.343.171 in functie de numarul masinilor aduse , puteti beneficia de discounturi considerabile ! Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 40.1k ) Number of downloads: 9585 |
--------------------
dacia
dacia
2003
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cu ce tip de instalatie se face incarcarea si ce freon se utilizeaza?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
se da urmatoarea pb:autocarul tot in categoria auto intra nu?nu de altceva dar o instalatie din aia "haleste" 10 kg si am cateva masinute din astea ;fiind doar curios daca este acelasi pret
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
care este procedeul? se scoate tot agentul de racire...se baga altul nou...se baga si ulei ori ceva de genul? nu dati cu pietre..nu ma pricep..intreb si eu..cat dureaza operatiunea?
|
--------------------
------
------
------
|
|
freonauto |
![]()
|
QUOTE(romeo3108ro @ 1 May 2010, 06:07) se da urmatoarea pb:autocarul tot in categoria auto intra nu?nu de altceva dar o instalatie din aia "haleste" 10 kg si am cateva masinute din astea ;fiind doar curios daca este acelasi pret salut ! daca intradevar esti interesat suna-ma la 0768.343.171 si discutam . am incarcat si masini mai mari gen autocare , pretul fiind evident mai marisor ![]() 3 May 2010, 10:53: QUOTE(M i h a i @ 3 May 2010, 08:56) care este procedeul? se scoate tot agentul de racire...se baga altul nou...se baga si ulei ori ceva de genul? nu dati cu pietre..nu ma pricep..intreb si eu..cat dureaza operatiunea? salut da, se scot ramasitele de agent frigorific cu ajutorul unei pompe speciale, dupa care se baga freonul aferent si o anumita cantitate de ulei . in principiu operatiunea dureaza cca 30 de min . daca se doreste verificare si / sau curatare dureaza un pic mai mult. pentru informatii suplimentare va astept la 0768.343.171 This post has been edited by freonauto: 3 May 2010, 10:53 |
--------------------
dacia
dacia
2003
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
te-am intrebat si eu ceva pe pm...
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(freonauto @ 3 May 2010, 11:50) daca intradevar esti interesat suna-ma Nu inteleg de ce nu dai detalii despre aparatul de reincarcare/freon. De ce trebuie discutat numai la telefon? Daca esti interesat sa vinzi, dai orice detalii care le cere posibilul client. Telefonul vine dupa ceva explicatii pe forum. Secretomania nu face deloc bine la afaceri, mai ales pe un forum cu compresoare zgomotoase. Uleiul ce este? PAG sau PAO?This post has been edited by IRONICK: 3 May 2010, 14:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
da,si eu sunt interesat de detalii.
si cred ca ar trebui sa dureze chiar mai putin de 30 min, caci incarcarea propriuzisa tine cateva secunde,mult e pana "suge "tot. gresesc? cum faceti?aveti instalatia intr o duba,ceva? pune ne si noua poze,sa stim despre ce este vorba! multumim! |
-------------------- fan VAG!
|
|
freonauto |
![]()
|
salut ! aparatele sunt profesionale, manometru electronic , termometru cu laser, cantar special , verificare cu UV, solutii de contrast speciale . daca este necesar se poate testa si calculatorul masinii pentru eliminarea erorilor si stingerea becurilor din bord.
|
--------------------
dacia
dacia
2003
|
|
Rorschach |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 January 10 ![]() |
De exemplu eu am nevoie la masina de R12 ca tip de freon , aproximativ 2000 grame. Incarcati cu asa ceva ? (+ ulei ~ 300 ml). Daca da, cat ar fi pretul per total.Multumesc
This post has been edited by Rorschach: 13 Jun 2010, 17:17 |
--------------------
BMW
E34
1991
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Va salut. Care e procedura pentru o masina care are ca specificatii la freon R 12?Se inlocuieste pur si simplu cu R134a ori se aduc ceva modificari?
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu a mai intrat din 2010...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Poate totusi.. anuntul mai este de actualitate..
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
o fi fost foarte ocupat si nu a mai avut timp sa intre pe forum...
0768.343.171 This post has been edited by cmandrei: 18 May 2011, 08:50 |
--------------------
...
...
...
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
L-am sunat eu Vineri seara si a raspuns o domnisoara care a zis sa sun Sambata dimineata la 9-10.Toate bune si frumoase...
Sun Sambata la 9,30 vorbesc cu aceeasi domnisoara dar si cu un tip care imi spun ca sunt in Mihailesti si ca vin mai tarziu in Bucuresti...dupa 12... Fac propunerea sa se abata si pe la mine(am o casa in Jud Giurgiu) ca sunt in drumul lor sau sa rezolvam cumva... Au zis ca ma suna ...Nu m-au sunat nici pana azi Duminica ora 20,04...sa-mi zica ceva...orice. Ii consider neseriosi... This post has been edited by jas2: 12 Jun 2011, 19:05 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
freonauto |
![]()
|
Buna ziua ! Va rugam sa ma contactati telefonic in cazul in care nu va raspund in timp util pe forum . Programul este destul de incarcat in aceasta perioada si sunt plecat de dimineata pana seara, de luna pana duminica incercand sa servesc toti clientii in timpul lor disponibil.
Aparatura folosita este profesionala, speciala pentru incarcari freon auto . Acea statie pe care o vedeti la diverse service-uri NU este mobila, nu poate fi luata pe teren,iar ea include aceleasi tipuri de aparatele detinute de mine. Practic are in ea o butelie , un cantar... doar ca le face automat . Eu le fac manual . Aceasta procedura de incarcare manuala este si mai eficienta deoarece unele masini au anumite probleme pe care un aparat automat nu le poate depista . In plus eu stiu si ceva mecanica iar daca sunt probleme , unele se pot remedia pe loc. Pentru informatii si programari : 0768.343.171 - Incarcare freon auto 95 lei ! la domiciliu (Bucuresti, Ilfov ) Attached thumbnail(s) W_freon_auto.jpg ( Size: 40.1k ) Number of downloads: 6525 |
--------------------
dacia
dacia
2003
|
|
freonauto |
![]()
|
Incarcare freon camioane, tractoare, combine agricole 199 lei la domiciliu
deplasare la domiciuliu Bucuresti si Ilfov. Verficare instalatie cu ultraviolete, reparatii instalatii si radiatoare freon camioane. 0760756582 <span class='edit'>22 May 2014, 19:31:</span> Incarcare freon camioane, tractoare, combine agricole 199 lei la domiciliu deplasare la domiciuliu Bucuresti si Ilfov. Verficare instalatie cu ultraviolete, reparatii instalatii si radiatoare freon camioane. Servicii complete www.freonautorefill.ro This post has been edited by freonauto: 22 May 2014, 19:31 |
--------------------
dacia
dacia
2003
|
|
frigoservice |
![]()
|
![]() Golan pe 2 roti Group: Members Posts: 60 Joined: 19 April 12 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(freonauto @ 4 May 2012, 15:42) Aparatura folosita este profesionala, speciala pentru incarcari freon auto . Acea statie pe care o vedeti la diverse service-uri NU este mobila, nu poate fi luata pe teren,iar ea include aceleasi tipuri de aparatele detinute de mine. Practic are in ea o butelie , un cantar... doar ca le face automat . Eu le fac manual . Aceasta procedura de incarcare manuala este si mai eficienta deoarece unele masini au anumite probleme pe care un aparat automat nu le poate depista . In plus eu stiu si ceva mecanica iar daca sunt probleme , unele se pot remedia pe loc. Pentru informatii si programari : 0768.343.171 - Incarcare freon auto 95 lei ! la domiciliu (Bucuresti, Ilfov ) Ce spune Marius (freonauto) legat de statiile de incarcare automate este partial adevarat. Ele au fost proiectate pentru service in loc fix. Acestea pot fi transportate dar riscul de a decalibra cantarele este foarte mare, de aceea cei care plimba astfel de stati in dube nu pot asigura o servisare corecta. Acesta este punctul meu de vedere bazat pe experienta mea in legatura cu statiile de incarcare cu freon. Pentru cei care doresc incarcare cu freon la domiciliu este mai bine sa apeleze la serviciile oferite de Marius. Eu va recomand sa apelati cu incredere la serviciile sale pentru ca il cunosc si stiu potentialul sau. |
--------------------
Skoda
Octavia
2001
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai multa datorita dvs. am apelat si eu la serviciile lui Marius.
A ajuns in cca. 2 ore la locul cu pricina si totul a decurs foarte repede. Recomand! Multumesc, frigoservice! ![]() This post has been edited by MyKe89: 23 May 2014, 18:50 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:00 |