Nu stiu codul la casetofon, pprobleme
![]() ![]() ![]() |
Nu stiu codul la casetofon, pprobleme
Herrsy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1998
- AR07FZL
|
|||
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Vezi pe forum aici ca s-a discutat.
Este un site, un forum nemtesc parca pe care te inscrii, iti postezi datele inscrise pe eticheta casului (numai sa fie cel original) si in cateva zile iti dau ei codul de acces.Din pacate nu retin numele sitului dar sigur s-a discutat pe acest forum. Partea buna ca exista o posibiltate de a salva 50ron cat costa decodarea lui Bafta |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
--
- ----
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
vezi la sectiunea Megane I ,este un topic despre cod radio ,acolo iei legatura cu Copax un membru al forumului si omul te rezolva rapid ,doar trebuie sa citesti ce scrie pe acolo si sa urmezi indicatiile.Eu am primit codul in 30 de minute,daca rezolvi te rog sa ne comunici si noua.Succes.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 332 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Eu am fost la reprezentanta cu talonul masini si mi l-a spus in mai putin de 5 min,l-am inbiat si cu bani dar nu a vrut sa ia..Mai sunt si oameni buni in tara asta...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
2.0 dci m9r 12.2009
- Hd
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
e obligatia lor. si eu am fost la reprez in cj. e un serviciu gratuit pt orice masina produsa de reno.
![]() ps: am fost la dacia service in zalau, unde dupa talon, mi-au dat din baza de date un cod care nu a mers.ca sa vezi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
Herrsy, ai rezolvat ceva?
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
soryn_soryn |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 529 Joined: 25 February 09 From: Floresti Giurgiu ![]() |
|
--------------------
renault
laguna
1999/ph 2 1,6 16v
- gr 70 sor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:08 |