Sistemul BUY-BACK
![]() ![]() ![]() |
Sistemul BUY-BACK
mihaydon |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
reanult
clio 3
2006
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE daca in urma evaluarii la serus imi va oferii 4000 de euro Esti un tip foarte optimist ! Mi-e teama ca îti vor oferi mult mai putin... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
nu strica sa incerci. eu unul nu sunt adeptul imprumuturilor/leasing. mai bine strang eu banii decat sa dau la banca si mai multi, iar cand voi avea stransi, voi lua noul model aparut
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
danielus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 24 January 09 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar, esti optimist!
daca totusi ajungi pe la vreun dealer, spune-ne si noua cat ti-au oferit... bafta! |
--------------------
Renault
Clio III 2006
1.4 16V Privilege
|
|
mihaydon |
![]()
|
eu am estimat de la mine putere ...nu sunt convins ca imi va oferii cat este normal ..ia in privinta banilor stransi ...
![]() |
--------------------
reanult
clio 3
2006
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
3700 maxim daca vei primi...trebuie sa manance si gura lor
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
Salut,
Kit distributie + kit accesorii + ulei,filtre,placute la un Clio III costa maxim 10milioane. Mai pui o manopere de 5 mil si cu 15.000 ti-ai pus la punct masina.Preturile pe care ti le-am spus sunt in cazut in care iti cumperi tu piesele si cauti un atelier privat pentru schimb.Mai ales ca nu e mai e in garantie...deci nu mai esti obligat sa mergi la un dealer Renault. Totusi ai o masina destul de noua si rulata putin.Crezi ca merita sa o dai pe degeaba(chiar si cu 4000euro) doar de dragul de a lua un model nou? Valoarea de piata a unui Clio III din 2006 e undeva la 5500-6000euro.Mai bine incerci sa o vinzi tu...si uite asa poate scoti niste bani frumosi pe ea. |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
3000 si un pic de EUR ?!
![]() Si eu am incercat un buy back, dar m-am lasat pagubas. Imi dadeau prea putin pe masina + ca la noua masina luata tot de la dealer nu aveam niciun discount considerabil. ps: pt masina din semnatura acum 1 an si ceva (vreo 48.000 km) imi dadea AMG-ul cca 3700 Eur. This post has been edited by Avani: 19 Apr 2010, 14:36 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(mihaydon @ 19 Apr 2010, 14:07) eu am estimat de la mine putere ...nu sunt convins ca imi va oferii cat este normal ..ia in privinta banilor stransi ... ![]() daca iti faci credit, nu esti departe de suma asta cand o dai bancii. deci daca poti sa dai o suma mai mare la niste baieti care nu fac nimic cred ca poti sa si strangi. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
Sa zicem ca dai avans 4000euro oferit de buy-back.Mai iei 10.000euro credit pe 5 ani = > dobanda care o dai la banca este de vreo 5000euro.Practic i-ti vinzi degeaba masina daca stai sa calculezi pe termen lung
![]() Cel mai bine cu baju jos...sau macar o suma cat mai mare posibil...undeva macar la 70% din valoare masinii. |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
adevarul ca daca vrei masina noua si trebuie sa te imprumuti pentru ea mai bine nu. O faci (ceea ce trebuie facut la ea) si cu timpul daca poti strangi bani si iei alta noua sau cum iti convine.
eu am vandut clio III si am luat masina din semnatura. Am vandut-o pentru ca la momentul achizitiei m-am zgarcit pentru cateva sute de euro si am luat motorul cel mai mic. Nu zic ca m-a dezamagit motorul, dar sufletul meu vroia ceva mai mult. Nici acum nu ma multumeste 100% motorul (ca putere), dar din orice alt punct de vedere pentru mine masina asta a fost perfecta (pentru cele 11mii si ceva de banuti dati pe ea). Si acum platesc rata la ea mai am 12 ani de plata. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
mihaydon |
![]()
|
cand am scris acest post ..m-am cam grabit ..situatia nu sta chiar asa ..adica ..ne-am inmultit ..avem un bebe mic de 6 luni ..cu stupuare va spun ca abia ii bag caruciorul in porbagaj..ca sa nu mai zic ca atunci cand mergem la cumparaturi e un mic cosmar ..in fine trecand peste asta ...am omis sa va spun ca am fost cu ea la un atelier mecanic ..la un amic .. si ..situatia sta asa ..placute varza ..discuri aproape terminate ..bucse ,pivoti ..planetara din stanga face ca toti dracii ..si lista ar continua ca sa numai spun ca scartie la cea mai mica gropa ..motorasul care inchide clapeta de benzina e busit etc ..din fericire sunt amic cu un tip care aduce piese pt renaul ..la preturi mult mai mici fata de reprezentante ..un calcul sumar ..incluzand ..kit distributie ..duce la 27 mil -30 mil ..la care tre sa adaug si manopera celui care mi-o face ...bine inteles ca aici intervine si altceva ..ducand-o la un service particular ...nu beneficiez de nici-o garantie pe manopera ..garantie scrisa vb ..ci doar de celebra fraza : daca e ceva vi la noi ...in plus de asta am un alt amic care a procedat asa ..facandui revizia la maisna la un alt service ..cand a fost la serus cu masina ( si nu numai ) nici unu nu a recunoscut ce a sp el ..adica : ca a sch distributia ,placute ,etc ...ar considera un avantaj daca as pune-o la punct la serus de ex ..iar ca dezavantaj ..ar fi pretul enorm la piese si manopera .....
|
--------------------
reanult
clio 3
2006
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Niste dusi, astia isi incearca norocul de fiecare data. Am ras de m-am spart cand mi-au oferit pe clio 4800 de euro (cei din Craiova de la Redac). Cei de la Dedeman auto mi-au oferit 6000 euro, ceva mai uman dar tot de ras la o masina de 13000 de euro cat am dat eu pe ea acum 2 ani juma, asa ca m-am linistit repede cu buy backul, ca si eu voiam un brec.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
Clio III 1.4 16V Exception
- DJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 21:43 |