Traficul pe DN-uri se va dubla în 15 ani, Cum vor face față șoferii ??
![]() ![]() ![]() |
Traficul pe DN-uri se va dubla în 15 ani, Cum vor face față șoferii ??
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
prima poza e in braila
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu s-au apucat bine de numarat vehiculele (apropo, i-a vazut cineva la treaba?) si deja au dat publicitatii estimarile. Adevarati profesionisti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
i-au dat la teveu cum faceau bastonase pe hartie
This post has been edited by IRONICK: 13 Apr 2010, 12:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu stiu daca mai sunt de actualitate, dar...
Gropi DN1: screenshotddd_82327100.jpg Gropi DN1C: dn-1-c-cu-gropi-4.jpg dn-1-c-cu-gropi-5.jpg Gropi DN24: 1.jpg DN1A: image-2010-02-3-6868951-56-dn1a-bucuresti-ploiesti-descompunere.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
la cum se scumpeste benzina, ma indoiesc ca in 15 ani se va dubla traficul.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
De fiecare data cand iau un gropan de`astea strang tare din buci si mai pun un ban deoparte pentru schimbat: bielete,bucse,pivoti,capete de bara. Tinand cont ca sunt un platitor fidel al rovignetei cat si al impozitului pe masina, descopar cu parere de rau, ca statul, ma invata limbajul nu tocmai ortodox pe care-l folosesc de fiecare data cand simt ca imi rup masina.
De la Slobozia spre Braila, vreo 20 de km e groaznic. Limita de viteza este undeva la 40km/h, iar eu si la 15km/h simteam ca-mi zboara rotile, iar slalomul facut printe gropi... priceless |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
v.liviu |
![]()
|
![]() Dr. LOVe Group: Members Posts: 52 Joined: 23 May 07 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Iar a doua poza din primul post este din complexul studentesc din timisoara care ii o alee care nu are nicio legatura cu dn-urile, nu ca nu ar fi destule drumuri explodate (oradea - deva parca ar fi dupa un razboi in care au fost ciuruite drumurile)
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.6
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
n'are nici o relevanta de unde e poza aia, stie toata lumea cum sunt DN-urile, apropos, pe DN7 in Deva trebuie masina de teren si sunt cozi de km, , care aveti drum pe sensul dinspre Ilia va recomand sa o luati prin oras ca e mult mai putin aglomerat si nu rupi masina.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE 1,5 milioane de metri pătrați de gropi Adica, in loc sa le astupe au stat sa le masoare? De ce, facem concurs? Cu cine? Sau nu inteleg eu si reabilitarea unui drum inseamna peticirea gropilor, eterna solutie de trei luni, in locul reasfaltarii gospodaresti a intregului tronson, cum ar face oricine intreg la minte? This post has been edited by bucatzel: 13 Apr 2010, 13:55 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asterni degeaba covor nou de asfalt daca straturile inferioare sunt depasite de situatie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
voi sunteti nebuni,daca fac astia drumuri care nu se mai strica porma de unde bani ?
coruptia e in floare,si aia de lupta impotriva ei sunt corupti ![]() drumu dintre slobozia - drajna se vede ca a fost facut cu cap,are 2 ani parca de cand e terminat si e la fel.si pacolo trec zilnic tiruri . Nici autostrada nu a rezistat unei ierni asa de bine ca drumu ala. This post has been edited by C@talin: 13 Apr 2010, 13:56 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu stiu de ce am impresia ca virgula cu banii de peticire ar asfalta complet aceasi bucata de drum in Ungaria sa zicem...dar la noi sunt mai multi baieti destepti...interesul e peticirea bi-anuala nu drumuri ce tin mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
de-aia am zis reasfaltare gospodareasca...
da' nu-mi raspunde nimeni... cum s-o masurat suprafata de gropi ? QUOTE Iar a doua poza din primul post este din complexul studentesc din timisoara care ii o alee care nu are nicio legatura cu dn-urile Si care mai si e inchisa publicului larg de aproape un an ![]() This post has been edited by bucatzel: 13 Apr 2010, 14:09 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vijelie |
![]()
|
Traficul pe DN-uri va creste si fiindca restul cailor de comunicatii (drumuri judetene si comunale) sunt praf si pulbere de zeci de ani.
Pentru cine nu stie, diferentele dintre drumurile nationale si cele judetene (respectiv comunale) se refera la latimi, curbe, pante si marcaje. Gropi nu ar trebui sa aiba nici unul dintre ele. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(Avani @ 13 Apr 2010, 13:14) De la Slobozia spre Braila, vreo 20 de km e groaznic. Limita de viteza este undeva la 40km/h, iar eu si la 15km/h simteam ca-mi zboara rotile, iar slalomul facut printe gropi... priceless Dintotdeauna portiunea Slobozia - Iazu a fost execrabila. Foloseste Baraganu - Tandarei - Slobozia. Ocolesti, insa este mult mai bine. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Pai uite ca pe domnul asfaltator intai la tarii (sau o fi ala cu copilu in copac, Umbrarescu) l-au eliberat sa poata controla reteta la aslfalt sa tina si mai putin decat tinea pana acum!
Cand vezi gropi cu asfalt macinat iti dai seama usor cat de bine a fost turnat stratul de uzura.... Dar baietii destepti au tot interesul sa peticeasca de cate ori e nevoie pe banii nostri. Ca doar isi recupereaza banul de la stat! |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
argon |
![]()
|
Pe DN7 zona Deva, acum vreo 2 ani, dupa alti ani de peticiri au asfaltat de la zero, problema ca doar stratul initial(nu stiu denumirea), urmand ca in scurt timp, chipurile sa toarne si stratul de uzura, lunile au trecut, au liniat de forma cu galben, provizoriu, in asteptarea stratului final, care nu a mai venit din interese bine banuite, dar chiar si asa a rezistat luni bune, neasteptat de bine. Cand a inceput sa se strice, au inceput cu peticirile...cred ca ar fi fost tare nasol pentru ei daca finalizau lucrarea de la bun inceput si tinea drumul cativa ani, sa nu fi murit burtosii baieti destepti de foame, Doamne fereste
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:49 |