Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Jurnal.[Foarte]Deschis., "Problema zilei"

Laguna_III
post 8 Apr 2010, 22:04
Post #1

Membru

Group: Members

Salutari, dragi posesori de LAGUNA III (toate motorizarile, toate versiunile, toate echiparile).

Probabil ca unii dintre voi va intrebati ce v-a motivat sa deschid un astfel de subiect.Va spun foarte deschis: nu vi s-a intamplat, uneori, sa va preocupe ceva legat de masina voastra, uneori o preocupare "presanta" si sa pierdeti timpul sa "scotociti" pe forum ca nu cumva, Doamne fereste, sa nu-i lezati pe administratori sau moderatori, deschizand un subiect deja discutat?
E, uite, aici, va invit sa dati frau liber tuturor problemelor "de actualitatea zilei" legate de masinuta voastra, pe care stiu ca o iubiti.Cu alte, puteti posta sesizari, observatii, "revelatii" (mici chestii care le-ati descoeprit la masina), "trairi", experiente inedite, probleme aparute recent...etc.
Incep eu!

1.Ieri am facut reviza la 30.000 km (desi am avut ambitia sa ma duc cu ea la exact 30.000 km parcursi - la revizia de 15.000 km asa am procedat), am "marcat" cu ea 30.050 km.COST: rotunjit la 9,5 milioane lei vechi, plus o mica atentie de 150 mii pt. baiatul care a facut manopera;am schimbat totul, ca la carte, inclusiv filtrul de motorina, pe care puteam sa-l schimb peste 10.000 km (din 20 in 20 de mii) sau pana in iulie 2010.

2.Am o INTREBARE PENTRU VOI;mi s-a fisurat un stop la spatele masinii, stanga, nu cel mai lateral ci cel de pe porbagaj - sta apa statuta in el, cam la nivelul de 1/3 din "inaltimea" lui;habar nu am cum s-a intamplat;cred ca iarna asta, din cauza frigului, poate atunci cand mi-au impins unii masina, ramasa in zapada, sa fi impins cu mana pe stop;in fine, ideea este ca ti-l schimba cu totul, desi el este functional, doar plasticul ala fiind afectat - cost : 4 milioane lei vechi;odata cu revizia, am adus la cunostinta fisura respectiva - domnul de acolo a facut poza la acest stop, trimite pozele unde trebuie si am speranta ca mi-l schimba pe garantie.INTREBAREA:
- daca voi reusi sa schimb acest stop pe garantie - repet, fara garantia ar costa cam 4 miloane lei vechi - trebuie sa-l "cinstesc" si pe domnul care a facut posibil acest lucru;in conditiile astea, cat credeti ca ar fi decent sa-i las....??!

--------------------
Renault Laguna III, 2.0 dCI, 150 CP May,2008/Dynamique
Renault Laguna III, Dynamique, 2.0 dCi, may, 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pcs
post 8 Apr 2010, 22:16
Post #2

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

De regula, in toata Europa, un bacsis "civilizat" e de ordinul 10-15% din nota de plata deci vreo 50 RON ar cam trebui sa fie de ajuns... dar, daca stopul a crapat din cauza unei mici neetansietati la fixare, care a facut apa sa se infiltreze si plasticul sa crape ? sau daca montajul a fost prea strans si la temperaturi prea scazute a determinat fisurarea plasticului? Pot fi multe cauze, unele chiar acoperite de garantie. Sincer, daca nenea chiar reuseste sa convinga RRO ca e o problema acoperita de garantie, imi vine sa cred ca " undeva, candva" a mai aparut o problema asemanatoare. Oricum, bafta la schimbare si sa nu mai ai probleme!

This post has been edited by pcs: 8 Apr 2010, 22:17

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e 05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line - HA308VT
+
Laguna_III
post 8 Apr 2010, 22:39
Post #3

Membru

@pcs,

Multumesc mult pentru raspuns.Initial, tot la 50 lei m-am gandit si eu;apoi, parca mi s-a parut putin si ma gandesc la 100 lei (25% din cost);stiu ca este o regula internationala cu bacsisul doar la restaurante - cam 10% din consumatie;dar, parca, aici nu prea se aplica.
Am apreciat ca domnul a fost receptiv si i s-a parut ca fisura "vine" dinspre interior spre exterior, ceea ce mi-a facut sa-mi creasca speranta.

Numai bine, bafta si tie.

--------------------
Renault Laguna III, 2.0 dCI, 150 CP May,2008/Dynamique
Renault Laguna III, Dynamique, 2.0 dCi, may, 2008
+
naighba
post 9 Apr 2010, 09:27
Post #4

Benzinar din mosi stramosi

From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr)

Si uite asa ne plangem de mecanici de 2 lei , shpagari si nepriceputi. Cine ii "educa" ... noi ... Tinand cont Reno' e o firma franceza țin sa va anunț ca "regula" voastra nu e valabilă peste tot. Mergeți in Franta si încercati sa lăsați bacsis unui francez si veți rămâne surprinsi. De aia la ei curge apa calda si la noi nu ...

--------------------
Renault Laguna 3 GT 2.0T 4Control 2008
Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege
Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial
Solenza 1.4 MPI - Clima
+
neptune
post 9 Apr 2010, 10:04
Post #5

Zaraki Kenpachi

From: Bucuresti

din suma trairilor mele am constatat ca masina are frane bune biggrin.gif

--------------------
renault laguna 3 GT Line 2.0 dci, 2009
+
hellcat
post 9 Apr 2010, 12:03
Post #6

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

QUOTE(Laguna_III @ 8 Apr 2010, 23:04)
nu vi s-a intamplat, uneori, sa va preocupe ceva legat de masina voastra, uneori o preocupare "presanta" si sa pierdeti timpul sa "scotociti" pe forum ca nu cumva, Doamne fereste, sa nu-i lezati pe administratori sau moderatori, deschizand un subiect deja discutat?
*

Si cand topicul acesta va avea 3 informatii utile si 10 pagini de chat, va aparea domnul Laguna_3 bis sa spuna acelasi lucru, ca ii este lene sa caute in topic sau alte zeci de topicuri cu zeci de pagini o informatie anume.
Din punctul meu de vedere nelamuririle tale puteau fi expuse foarte bine intrun topic despre revizie sau unul despre garantii. Acelasi feeback primeai.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
Fratzica
post 9 Apr 2010, 12:19
Post #7

Zen

Group: Moderatori

se inchide.

Problema se pune simplu. Nu folosesti functia de cautare, iti iei warn. La 3 warnuri iti iei ban. Simplu nu? Asta e, jucam dupa regulament. Apropo, daca n-ar fi adminii aia pe care ii lezezi tu, n-ai avea forum pe care sa scrii acum. radmasa.gif

Ai warn pentru ca n-ai folosit functia search.
S-a mai discutat despre problema ta aici:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=167718&hl=crapat

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 15:08
Dacia