sa nu patiti ca mine, furtun lichid de racire taiat
![]() ![]() ![]() |
sa nu patiti ca mine, furtun lichid de racire taiat
ccv81 |
![]()
|
||
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|||
ryder2005 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
multumim! Ne-ai ajuta si mai mult cu o poza, intrucat multi nu stiu cum arata, si sunt multe pe acolo.
si eventual, ce ii putem face? ii punem un manson, il repozitionam cat de cat? |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9DCi - Privilege
2004
- SV-XX-MAD 3D - Don't need, Don't know, Don't care
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
la mine l-au prins cu un colier de plastic (o brida) de suportul bateriei.am sa incerc sa fac o fotografie,dar maine.
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
se putea innadi cu un niplu, scrie si in manual...
|
--------------------
-
-
-
|
|
ccv81 |
![]()
|
nu zic,nu,dar nu am manualul ca sa vad.initial la asta ma gandisem si eu,dar daca am gasit la dezmembrari am luat.pe ala stricat il am si am sa il fac si pe el.
|
--------------------
renault
laguna2
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
eu am rezolvat repede problema cu o bucata de teava si 2 coliere
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:26 |