Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Informatii piese noi ieftine, Cu totii stim cat de costisitoare masinile renault

tazmanya2006
post 3 Apr 2010, 22:57
Post #1

Membru

Group: Members

Daca va ramane acest topic, este bine ca aici sa postam cine si unde a gasit, cumparat si/sau vinde piese si accesorii renault Laguna I de unde ne putem achizitiona si noi pentru a nu ne mai plange atat de costurile ridicate la intretinerea masinilor noastre.

This post has been edited by tazmanya2006: 3 Apr 2010, 22:58

--------------------
Renault Megane 1.9 DCI, 131 Cp 2008
tazmanya
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
fascistu
post 4 Apr 2010, 01:10
Post #2

fascistu

From: arad

pai piese originale noi si ieftine gasesti mai greu, accesorii se pot gasi la dezmembrari auto daca cauti smile.gif si piese poti gasi acolo dar nu sunt noi. eu mi-am luat destule de multe accesorii pt laguna mea dintr-un schrot auto din arad smile.gif chiar si o piesa... un suport de la cutia de viteze(bieleta anticuplu sau cum ii zice) la vreo 30 de lei, consola cu cotiera la 70 de lei, parasolare cu onglinzi si la sofer si la pasageri, cu vreo 20 30 de lei. si multe alte accesorii mai mici smile.gif

--------------------
Renault Laguna II - AR 02 KID 2001/1.9 DCI, 120 hp
Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
+
Chitaristul
post 4 Apr 2010, 21:29
Post #3

Vlad

From: Cluj-Napoca / Baia-Mare

Daca facem o mica comparatie VW vs. Laguna luam urmatoarele pozitii:
1. bara+spoiler fata WV= 180 Ron ,Laguna=530 Ron
2. Far nou fata (stanga+dreapta) WV= 400 Ron , Laguna=650 Ron

as putea continua mai ales daca discut despre caroserie , sa nu o iau pe aratura sa explic ce fac eu cand caut o piesa buna si nu cu 500% adaos, caut magazinele auto SERIOASE(care au un sediu nu prin beciuri) si dau telefoane la toate le pun pe o foaie si scriu , nici o data nu cumpar toate piesele de la acelasi magazin , dar interesant ca gasesc piese UNIX la un magazin cu un adaos de pana la 200% ! Deci va sfatuiesc sa faceti la fel eu cred ca e bine(p.s am luat buji reno originale cu sigiliu original la jumate pretu cat erau la reprezentanta!)

--------------------
Renault Megane 2 2005 1.9dCi
+
horia1983
post 5 Apr 2010, 00:05
Post #4

Romb addict

From: Craiova

QUOTE(Chitaristul @ 4 Apr 2010, 21:29)
Daca facem o mica comparatie VW  vs. Laguna  luam urmatoarele pozitii:
1. bara+spoiler fata WV= 180 Ron ,Laguna=530 Ron
2. Far nou fata  (stanga+dreapta) WV= 400 Ron , Laguna=650 Ron

as putea continua mai ales daca discut despre caroserie , sa nu o iau pe aratura sa explic ce fac eu cand caut o piesa buna si nu cu 500% adaos, caut magazinele auto SERIOASE(care au un sediu nu prin beciuri) si dau telefoane la toate le pun pe o foaie si scriu , nici o data nu cumpar toate piesele de la acelasi magazin , dar interesant ca gasesc piese UNIX la un magazin cu un adaos de pana la 200% ! Deci va sfatuiesc sa faceti la fel eu cred ca e bine(p.s am luat buji reno originale cu sigiliu original la jumate pretu cat erau la reprezentanta!)
*

180 ron bara+spoiler (poate de golf 1)....nici la cielo nu gasesti asa ieftin,,,
Far laguna nou 220 ron pe tic am luat eu.....

PS Vreau si eu 10 bari din alea de VW Passat banuiesc ca vrei sa spui, ca doar el e adversarul lagunei si iti promit ca ti le vand instantaneu...

--------------------
Renault Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher - BH 0286 BM visele umede s-au implinit
R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
+
alexandru_bot
post 5 Apr 2010, 07:29
Post #5

Laguna lover

Pe www.autokarma.ro farul unui renault laguna este de 300 de ron in acest pret este inclus si transportul. Sincer va spun mie nu mi se pare asa de costisitoare..........Am un opel vectra si o laguna 1.9 dti din 2000. Preturile sa stiti ca nu difera cu mult fata de laguna. Imi place masina asta, de aceea am luat-o, si banuiesc ca cu totii ne plac masinile astea pentru ca dupa parerea mea, sunt unele din cele mai reusite masini si ca aspect fizic interior si exterior cat si ca motorizare.

--------------------
Renault Laguna 1 Phase 2 - MM 38 HIA 1998/ motor 1.9 DTI
"Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
+
zare
post 5 Apr 2010, 11:40
Post #6

Membru autentic

From: oradea

poate stie cineva,acea bieleta anticuplu ,este la fel la toate Lagunele ,indiferent de motorizare?Am si eu nevoie de una, si stiu doua Lagune la dezmembrari as risca sa cumpar una ,daca ar fi compatibile,si destul de bune ca si aspect si pret.

--------------------
renault laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300 Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
+
fascistu
post 5 Apr 2010, 14:47
Post #7

fascistu

pai daca arata bine si ii ieftina, poti incerca sa cumperi, eu am motor de 1.8 si am luat de la una cu motor de 2.0 , sunt la fel.nu stiu ce motor au alea, ma gandesc ca de la diesel la benzinar sau invers nu merge.

--------------------
+
zare
post 5 Apr 2010, 15:42
Post #8

Membru autentic

da,multumesc era pe aici o adresa cu un site,unde puteai sa vezi piese auto si care sant compatibile de la o masina la alta ,dar nu o mai gasesc prin atatea posturi,mai caut.

--------------------
renault laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300 Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
+
overburn_x
post 5 Apr 2010, 22:27
Post #9

VLAD

From: Zalau

Salut, iar va certati? mai bine cautati producatori si importatori de piese reno pe net smile.gif) . Daca tot e topic pentru asa ceva o sa va dau un brand si un site unde veti vedea ca totusi nu e musai sa platesti 300 ron pe un far si nici 170 ron pe un proiector. Eu am cumparat proiectorul ceata cu 65 ron marca DEPO, iar pe un site roamanesc ei comercializeaza si farul intreg la pretul de 160 ron. VW are foarte multi producatori la fel de turcesti sau chinezesti precum am gasit eu aceasta marca DEPO. trebuie doar cautat si cumparat ce e mai rentabil , mai ales daca tine de categoria acestor ansambluri, far, proiector, oglinda, cine mai stie ce. La fel si cu piesele de directie sau filtre sau etc etc acesta este siteul care comercuializeaza depo dar puteti sa intrebati de produse si la magazinele din orasul vostru http://www.123pieseauto.ro/

In attach este o pagina din catalogul DEPO. vedeti si voi si mai ganditiva cand laudati ''masina poporului '' ca ar fi tare ieftina ca si a voastra frantuzoaica poate fi la fel de ieftina daca vreti cu adevarat sa economisiti smile.gif

This post has been edited by overburn_x: 5 Apr 2010, 22:28

Attached File(s)
Attached File  R_RN_LAGUNA.pdf ( 363.99k ) Number of downloads: 65

--------------------
renault laguna 1 1.6 l , 16 v - SJ64VLD 1999 / 12 model - habar n-am-
+
Chitaristul
post 6 Apr 2010, 00:06
Post #10

Vlad

From: Cluj-Napoca / Baia-Mare

horia 1983 asa cum spune si overburn_x sa stii ca este vorba de producator, WV are multi producatori , si daca chiar vrei sa faci negot cu piese iti recomand sa-ti inarmezi rabdarea si sa cauti bine ca gasesti tu singur spoiler+bara WV golf 4 la 180-200 RON si crede-ma ca nu zic fara sa fi experimentat preturile la laguna mea si le comparam cu alte masini , cat despre topic is deacord "majoritatea se plang de pretul pieselor" si de ce? deoarece nu stiu de unde sa cumpere sau cum sa cumpere mai ieftin, as aprecia mult celor care specifica siteuri sau magazine on-line de piese auto de la care au cumparat.

P.S overburn_x nu laud "wolkswagen=masina poporului" doar faceam o mica comparatie ca aveam ciuda pe un amic care se tot lauda , sunt mai ieftine dar se strica mai des WV , eu oricum nu-mi dau lagunica mea smile.gif si mersi mult de informatie tocmai aveam nevoie de un proiector de ceata ca l-am "parlit" la munte zilele astea! pretul e super biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2 2005 1.9dCi
+
Fratzica
post 6 Apr 2010, 01:38
Post #11

Zen

Group: Moderatori

Va rog numai deviati de la subiect. Daca aveti ceva de criticat, va rog folositi cu incredere butonul de report. Multumesc

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
zare
post 6 Apr 2010, 07:02
Post #12

Membru autentic

aceasta este adresa http://www.elitecat.cz/Default.aspx,mai este un topic cu piese compatibile intre masini.

6 Apr 2010, 08:05:
scuze ,http://www.elitecat.cz/Default.aspx ,aceasta este buna .

This post has been edited by zare: 6 Apr 2010, 07:05

--------------------
+
fascistu
post 6 Apr 2010, 12:00
Post #13

fascistu

am lasat aici niste numere de telefon, date de contact ale schrotului, postu ala de ce mi s-a sters ? nu are legatura cu subiectu sau ?

reclamele merg la bursa, nu aici

This post has been edited by Fratzica: 6 Apr 2010, 12:18

--------------------
+
overburn_x
post 6 Apr 2010, 19:48
Post #14

VLAD

From: Zalau

Chitaristul nu m-am legat de ce ziceai , scuze daca am lasat impresia asta dar cum zici tu, vw are multi producatori comercializati in magazinele din Ro. Din pacate pentru renault inca nu-s asa multi pe rafturile din magazine. Daca ne punem toti mintea la contributie cu siguranta vom gasi piese la preturi incredibil de mici, la fel cum am gasit azi bieleta antiruliu pe net la 32 ron sau bieleta directie 50 ron. Trebuie cautat....si cautat...si cautat.....si dat mura in gura la oamenii cu magazinele sa inceapa sa comercializeze si piese mai ieftine pentru renault ...nu doar scumpe! Si nu toti vor, va zic sincer pt ca am recomandat unui magazin din zalau iar raspunsul primit a fost mai urat decat va asteptati, si n-am facut decat sa-i recomand o sursa buna de castig smile.gif . Ma gandesc sa imi deschid un shop online cu piese de reno, de producatori diversi , la cum sta treaba cred ca ar fi chiar o solutie.

--------------------
renault laguna 1 1.6 l , 16 v - SJ64VLD 1999 / 12 model - habar n-am-
+
zare
post 6 Apr 2010, 21:50
Post #15

Membru autentic

as fi interesat de o bieleta antiruliu ,te rog sa imi spui unde ai gasit pe net la pretul ala.O adresa ceva .Multumesc.Eventual pm.

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 06:54
Dacia