Informatii piese noi ieftine, Cu totii stim cat de costisitoare masinile renault
![]() ![]() ![]() |
Informatii piese noi ieftine, Cu totii stim cat de costisitoare masinile renault
tazmanya2006 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 29 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.9 DCI, 131 Cp
2008 tazmanya
|
|||
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
pai piese originale noi si ieftine gasesti mai greu, accesorii se pot gasi la dezmembrari auto daca cauti
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
2001/1.9 DCI, 120 hp Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
Chitaristul |
![]()
|
![]() Vlad Group: Members Posts: 31 Joined: 9 October 07 From: Cluj-Napoca / Baia-Mare ![]() |
Daca facem o mica comparatie VW vs. Laguna luam urmatoarele pozitii:
1. bara+spoiler fata WV= 180 Ron ,Laguna=530 Ron 2. Far nou fata (stanga+dreapta) WV= 400 Ron , Laguna=650 Ron as putea continua mai ales daca discut despre caroserie , sa nu o iau pe aratura sa explic ce fac eu cand caut o piesa buna si nu cu 500% adaos, caut magazinele auto SERIOASE(care au un sediu nu prin beciuri) si dau telefoane la toate le pun pe o foaie si scriu , nici o data nu cumpar toate piesele de la acelasi magazin , dar interesant ca gasesc piese UNIX la un magazin cu un adaos de pana la 200% ! Deci va sfatuiesc sa faceti la fel eu cred ca e bine(p.s am luat buji reno originale cu sigiliu original la jumate pretu cat erau la reprezentanta!) |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.9dCi
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Chitaristul @ 4 Apr 2010, 21:29) Daca facem o mica comparatie VW vs. Laguna luam urmatoarele pozitii: 1. bara+spoiler fata WV= 180 Ron ,Laguna=530 Ron 2. Far nou fata (stanga+dreapta) WV= 400 Ron , Laguna=650 Ron as putea continua mai ales daca discut despre caroserie , sa nu o iau pe aratura sa explic ce fac eu cand caut o piesa buna si nu cu 500% adaos, caut magazinele auto SERIOASE(care au un sediu nu prin beciuri) si dau telefoane la toate le pun pe o foaie si scriu , nici o data nu cumpar toate piesele de la acelasi magazin , dar interesant ca gasesc piese UNIX la un magazin cu un adaos de pana la 200% ! Deci va sfatuiesc sa faceti la fel eu cred ca e bine(p.s am luat buji reno originale cu sigiliu original la jumate pretu cat erau la reprezentanta!) 180 ron bara+spoiler (poate de golf 1)....nici la cielo nu gasesti asa ieftin,,, Far laguna nou 220 ron pe tic am luat eu..... PS Vreau si eu 10 bari din alea de VW Passat banuiesc ca vrei sa spui, ca doar el e adversarul lagunei si iti promit ca ti le vand instantaneu... |
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
Pe www.autokarma.ro farul unui renault laguna este de 300 de ron in acest pret este inclus si transportul. Sincer va spun mie nu mi se pare asa de costisitoare..........Am un opel vectra si o laguna 1.9 dti din 2000. Preturile sa stiti ca nu difera cu mult fata de laguna. Imi place masina asta, de aceea am luat-o, si banuiesc ca cu totii ne plac masinile astea pentru ca dupa parerea mea, sunt unele din cele mai reusite masini si ca aspect fizic interior si exterior cat si ca motorizare.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
1998/ motor 1.9 DTI "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
poate stie cineva,acea bieleta anticuplu ,este la fel la toate Lagunele ,indiferent de motorizare?Am si eu nevoie de una, si stiu doua Lagune la dezmembrari as risca sa cumpar una ,daca ar fi compatibile,si destul de bune ca si aspect si pret.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
pai daca arata bine si ii ieftina, poti incerca sa cumperi, eu am motor de 1.8 si am luat de la una cu motor de 2.0 , sunt la fel.nu stiu ce motor au alea, ma gandesc ca de la diesel la benzinar sau invers nu merge.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
da,multumesc era pe aici o adresa cu un site,unde puteai sa vezi piese auto si care sant compatibile de la o masina la alta ,dar nu o mai gasesc prin atatea posturi,mai caut.
|
--------------------
renault
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
Salut, iar va certati? mai bine cautati producatori si importatori de piese reno pe net
![]() In attach este o pagina din catalogul DEPO. vedeti si voi si mai ganditiva cand laudati ''masina poporului '' ca ar fi tare ieftina ca si a voastra frantuzoaica poate fi la fel de ieftina daca vreti cu adevarat sa economisiti ![]() This post has been edited by overburn_x: 5 Apr 2010, 22:28 Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
- SJ64VLD
1999 / 12 model - habar n-am-
|
|
Chitaristul |
![]()
|
![]() Vlad Group: Members Posts: 31 Joined: 9 October 07 From: Cluj-Napoca / Baia-Mare ![]() |
horia 1983 asa cum spune si overburn_x sa stii ca este vorba de producator, WV are multi producatori , si daca chiar vrei sa faci negot cu piese iti recomand sa-ti inarmezi rabdarea si sa cauti bine ca gasesti tu singur spoiler+bara WV golf 4 la 180-200 RON si crede-ma ca nu zic fara sa fi experimentat preturile la laguna mea si le comparam cu alte masini , cat despre topic is deacord "majoritatea se plang de pretul pieselor" si de ce? deoarece nu stiu de unde sa cumpere sau cum sa cumpere mai ieftin, as aprecia mult celor care specifica siteuri sau magazine on-line de piese auto de la care au cumparat.
P.S overburn_x nu laud "wolkswagen=masina poporului" doar faceam o mica comparatie ca aveam ciuda pe un amic care se tot lauda , sunt mai ieftine dar se strica mai des WV , eu oricum nu-mi dau lagunica mea ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.9dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Va rog numai deviati de la subiect. Daca aveti ceva de criticat, va rog folositi cu incredere butonul de report. Multumesc
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
zare |
![]()
|
aceasta este adresa http://www.elitecat.cz/Default.aspx,mai este un topic cu piese compatibile intre masini.
6 Apr 2010, 08:05: scuze ,http://www.elitecat.cz/Default.aspx ,aceasta este buna . This post has been edited by zare: 6 Apr 2010, 07:05 |
--------------------
renault
|
|
fascistu |
![]()
|
am lasat aici niste numere de telefon, date de contact ale schrotului, postu ala de ce mi s-a sters ? nu are legatura cu subiectu sau ?
reclamele merg la bursa, nu aici This post has been edited by Fratzica: 6 Apr 2010, 12:18 |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
Chitaristul nu m-am legat de ce ziceai , scuze daca am lasat impresia asta dar cum zici tu, vw are multi producatori comercializati in magazinele din Ro. Din pacate pentru renault inca nu-s asa multi pe rafturile din magazine. Daca ne punem toti mintea la contributie cu siguranta vom gasi piese la preturi incredibil de mici, la fel cum am gasit azi bieleta antiruliu pe net la 32 ron sau bieleta directie 50 ron. Trebuie cautat....si cautat...si cautat.....si dat mura in gura la oamenii cu magazinele sa inceapa sa comercializeze si piese mai ieftine pentru renault ...nu doar scumpe! Si nu toti vor, va zic sincer pt ca am recomandat unui magazin din zalau iar raspunsul primit a fost mai urat decat va asteptati, si n-am facut decat sa-i recomand o sursa buna de castig
![]() |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
- SJ64VLD
1999 / 12 model - habar n-am-
|
|
zare |
![]()
|
as fi interesat de o bieleta antiruliu ,te rog sa imi spui unde ai gasit pe net la pretul ala.O adresa ceva .Multumesc.Eventual pm.
|
--------------------
renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:54 |