STICKER F1 TEAM PATRATELE, MEGANE SPORT
![]() ![]() ![]() |
STICKER F1 TEAM PATRATELE, MEGANE SPORT
gerard407 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
megane
2
- tm 09 mml
11.12.2004
|
|||
aragon |
![]()
|
![]() gandeste inainte sa faci ceva Group: Members Posts: 36 Joined: 31 July 08 From: Bucuresti ![]() |
salut '' gerard407 '' asa ceva am vazut intr-un catalog la Meridian Vest si din cate imi aduc aminte era undeva la 40-50 euro acum un an
|
--------------------
Renault
Arkana
- B 43 NOI
Arkana E tech full hybrid 145cp
|
|
gerard407 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 March 10 ![]() |
SAlut aragon , problema e ca nu am gasit niciunde sa aiba meridian vest astfel de stickere ![]() PS: Mi-ar fi de un mare ajutor aceste informatii ,iar pe acest site am vazut diferite persoane care fac dupa ochi si nu mi se pare ok ,pt ca la final produsul o sa arate ca nuca in perete....Eventual sa platesc o copie exact cu cea originala . Iti multumesc anticipat ..poate ma poti ajuta ,sau alte persoane care au citit acest topic. |
--------------------
megane
2
- tm 09 mml
11.12.2004
|
|
aragon |
![]()
|
![]() gandeste inainte sa faci ceva Group: Members Posts: 36 Joined: 31 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,singura informatie pe care eu pot sa ti-o dau este;tu trebuie sa te deplasezi la ei si sa vorbesti cu unul dintre consilieri de la renault, si sa il intrebi ce alte accesori mai au pentru renault .Roaga-l sa-ti arate si catalogul cu accesori.Eu asa am facut.Bafta.
|
--------------------
Renault
Arkana
- B 43 NOI
Arkana E tech full hybrid 145cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:55 |