scurtcircuit, buton reglaj oglinzi
![]() ![]() ![]() |
scurtcircuit, buton reglaj oglinzi
flaviu_n |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|||
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
cauta sigurantele nu mai da bani la electrician. iar acel joystick il gaseti la bursa...e cineva care vrea 15 lei pe el, si se schimba super usor
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
da...ma tem sa nu fie si in alta parte problema mai aprofundata din moment ce CD-Radio-ul nu mai merge si nici afisajul de Radio, ceas, temperatura ...(dupa cum spuneam)
legat de joystick, am gasit (din Pitesti) cu 80 lei/buc.,si-mi mai tre` si capacul in care se fixeaza joystick-ul si butoanele de actionare a oglinzilor ai si tu acea componenta din usa? daca e cazul (cand este) ...sa vad cum se leaga firele de la joystick, toate mi-s ca o floare, le-am desfacut caci erau topite toate...poate o poza cu ordinea lor (pt mufat sau...stiu eu...) un ajutor ![]() This post has been edited by flaviu_n: 28 Mar 2010, 18:22 |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
|
diane_157 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 13 November 09 From: suceava ![]() |
pai am eu daca vrei cu joystich cu tot le dau intregi adresa de mess kiss_9me lasa-mi un mesaj daca nu-s online si zi-mi exact ce vrei ca am un megane 1.9 dci pe care il dezmembez.
This post has been edited by diane_157: 28 Mar 2010, 19:00 |
--------------------
renault
megane classic
- 2585btn
1.9, dci an 2001
|
|
flaviu_n |
![]()
|
am verificat toate sigurantele(din panoul interior de sigurante) si nu este nici una arsa
|
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Flaviu, asta e tot ce am gasit in manualul pe care-l am:
![]() ![]() Din cate spune schema, in urma unui scurtcircuit, ar fii trebuit sa se arda siguranta F17. Verifica si sigurantele din compartimentul motor. ![]() This post has been edited by radunre: 29 Mar 2010, 13:20 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
flaviu_n |
![]()
|
multumesc domnu`
sper ca gasesc baiu` am rezolvat, am gasit intradevar o siguranta-n habitaclu puscata...nu stiu exact care-i nr sigurantei dar este in primul rand de sus, una albastra de 15A. am schimbat-o si mi-a redat "viata bordului" inclusiv a CDRadio-ului. mai ramane sa gasesc butoanele si capacul.... tot ramane o mare nedumerire, cum a apucat sa topeasca p`acolo (o sa pun o poza) si nu a "batut" mai repede siguranta numai bine, sa aveti...multu` pt ajutor Radunre This post has been edited by flaviu_n: 29 Mar 2010, 20:46 |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Fenomenul de topire apare in cazul unui contact imperfect (care poate fii si un scurtcircuit imperfect), siguranta se arde doar daca se depaseste curentul nominal. E bine ca nu a luat foc...
Ma bucur ca ai rezolvat-o din timp. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
|
|
flaviu_n |
![]()
|
da domnu`, m-a ferit Dumnezeu
norocu` meu a fost ca a trebuit sa cobor in subsolul blocului si a trebuit sa iau ceva din masina...nu am mai fost bun de nimik pana a 2-a zi dimineata de la sperietura... s-a topit mufa joystick-ului oglinzilor si toate sarmele sunt "ca un buchet de flori". multumesc lui VallyBz pt un post pe Bursa, de acolo am facut rost de toata piesa (de la amicul tau ![]() ![]() o sa izolez acele capete (pana o sa gasesc mufa) si o sa "reglez manual" ![]() sa aveti cu totii "Un Paste Fericit!" |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Multumim pentru urare.
Paste Fericit si tie. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
radunre |
![]()
|
flaviu, mai sus ai schema electrica si firele in mufa, atasez aici explicatiile pt. culorile firelor si altele ajutatoare.
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
cauta un electrician mai priceput ca ti le monteaza fara probleme .....asa a fost si la mine, air in 20 de min era gata si m-a costat 50 de lei
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:49 |