Cateva reparatii, Pentru membrii mai mecanicosi
![]() ![]() ![]() |
Cateva reparatii, Pentru membrii mai mecanicosi
mircea-daniel |
![]()
|
||
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
1. nu stiu cum arata si cum se monteaza pe dci dar la benzina da, se poate.
2. da se poate si asta dar trebuie o tubulara de 30 parca (tot timpul uit exact cat trebuie ![]() ![]() ![]() 3. cu cheia potrivita da ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
faza tare e ca la service am vazut cum a facut mecanicul: a desfacut doar piulita centrala, si a dat roata jos cu tot cu tambur. A iesit ceva mai greu, asa e, dar a iesit. Ideea e la iesire sa nu scoti rulmentul rotii, pentru ca iti trebuie dorn de rulment dupa aceeaa si trebuie sa ii dai 2-3 ciocane ca sa il bagi la loc.
Ok, mai astept cateva pareri. Oricum zilele astea o duc la service pentru un alternator care se vrea rebel... |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
pt bujii nu cred ca ai probleme, pt tampon motor nu ma pronunt pt ca nu stiu, dar sabotii ii poti schimba linistit chiar daca au grad mare vezi ca pe interior (partea cu amortizorul) gasesti un 2 orificii acoperite cu dopuri de cauciuc.Sunt pt verificare sabotilor si ii poti strange cu 2 surubelnite.Nu ai nevoie sa ciocaneti prea tare in tambur sa iasa sau sa intre.Eu i`am dat sanatos de l`am strambat
![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
- xxx
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 04:35 |