Discuri Frana, Schimbare discuri
![]() ![]() ![]() |
Discuri Frana, Schimbare discuri
S4ase |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2006 1.5 dci 86 hp
|
|||
max black |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 November 07 ![]() |
Salut
Cred ca e un efort financiar prea mare in comparatie cu ce poate masina, ca nu cred ca vorbim de sute de cai:). Iar in al doilea rand, nu prea vad unde vei gasi discuri perforate, sau cel putin eu nu am gasit niciun producator pentru renault clio3, in ultimele 2 luni. In cele din urma, am luat discuri ventilate ATE si placute un pic mai dure EBC GreenStuff, si pana acum sunt multumit de rezultat. PS Discurile de la Zimmermann sunt perforate dupa fabricare, nu in timpul fabricarii, ceea ce le scade rezistenta. O zi usoara! |
--------------------
renault
clio III
1.5 dci 2007
|
|
S4ase |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 June 09 ![]() |
Salut, discuri perforate am gasit de la Sparco pt clio 3 si inca o firma de care nu imi aduc acum aminte. Intradevar nu vb de sute cai dar mi se par moi in comparatie cu alt Clio 3 ce am condus. Intradevar cu discuri perforate nu se va vedea prea tare diferenta pe sosea dar pt figuri de "NFS" ce nu face omul.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 1.5 dci 86 hp
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
@max black: oohh da! asta mi-a luminat ziua...
|
--------------------
a
a
a
|
|
max black |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 November 07 ![]() |
@sorinv
poti sa detaliezi putin? nu prea am prins ideea:) |
--------------------
renault
clio III
1.5 dci 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 05:41 |