ceas bord nefunctional, ceas
![]() ![]() ![]() |
ceas bord nefunctional, ceas
cezar1977 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
- IS-07-MVI
1995
|
|||
cosminionescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 24 December 05 From: bucuresti ![]() |
am eu ceas ca al tau ,50 lei si este al tau.
|
--------------------
renault
laguna
- B 18 THB
1998 RN
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Ceas pentru Ph 2 are careva???
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Am eu ceasuri pentru Ph2, ti-am dat un PM.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Inca in cautare .
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
salutare tuturor ... nu am gasit nicaieri si nici nu am vrut sa deschid un alt topic pentru intrebarea mea pe care o sa pun
![]() PS: sper ca se intelege intrebarea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
gabi_2fast4u |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 May 10 From: Constanta ![]() |
Ciudat. Eu acum 2 ani am avut si o laguna ph1 1995 motor 2.0 8v si aveam si computer bord si ceas ca la ph2 cu temperatura. Poate doar pt ca era modelul full option( aveam chiar si memorii scaune fata)
|
--------------------
Renault
Laguna 1 phase 2
1998 1.6 16v 107cp
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
nah amu poate chiar ii asa nu stiu nu ma pricep ... nu prea am cunostinte cu laguna deci nu stiu ce si cum is ... a mea ii din 94 si nu am asa multe functii de aia intrebam si eu ce ar fi daca as schimba ceasul ala cu unu care arata si temperatura ... are oare a mea senzor pentru temperatura? nah in fine astept pareri in continuare ...
This post has been edited by deng3l: 6 May 2010, 20:05 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
A mea este modelul ca al tau. Si mie imi arata si temperatura si am mai avut o laguna din 94 care, pe langa ca arata si temperatura avea si computer de bord pentru consum si toate alea.. Conteaza ce optiuni si-a ales primul proprietar...
Senzorul pentru temperatura este pe oglinda din dreapta.. Daca te uiti sub ea ar trebui sa aibe un tamburus negru.. |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
deng3l |
![]()
|
mersi ... ma uit maine sa vad ce se vede la oglinda ... dar ar fi posibil sa am? si daca as schimba ceasu pe din ala sa imi arata si temperatura? ... o sa incerc sa pun unu din dezmembrari sa incerc inainte sa cumper
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Am mai vazut la o laguna care tot asa avea doar ceasul, fara termometru si nu avea senzorul pe oglinda...
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
deng3l |
![]()
|
nici eu nu am tamburusul ala sub oglinda dar am o gaura acolo (locasul pentru el) ... si am pus si un ceas care arata si temperatura ... si arata si la mine temperatura (-40 grade
![]() ![]() PS: citind prin forum despre acest senzor am inteles (vorba lui Johnny78) ca ar fi indicat sa schimbi toata oglinda ... ce spuneti voi? This post has been edited by deng3l: 7 May 2010, 21:48 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
cosminionescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 24 December 05 From: bucuresti ![]() |
trebuie sa ai oglinda electrica sau satragi tu fire la oglinda din mufa dupa stalp
|
--------------------
renault
laguna
- B 18 THB
1998 RN
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Ca sa vezi daca ai firele trase trebuie sa dai fata de usa jos si imediat sub prinderile de la oglinda trebuie sa fie o mufa cu doi pini.
Daca iti arata -40grade, s'ar putea sa ai firele trase, ca asa imi arata si mie cand decuplam senzorul. Nu trebuie sa ai oglinzi electrice sa iti afiseze temperatura.. |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
deng3l |
![]()
|
atunci inseamna ca degeaba dau jos oglinda ca acolo nu rezolv mare lucru ... ci tre sa dau jos fata de usa si sa ma uit acolo ... am facut rost de senzor dar ii numa senzorul cu un pic de fir pe el
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Amita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 12 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Am eu display de laguna 1999, care arata ceasu si temperatura, si casetofonul daca e cel original. 50ron.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B95AJV
1999, 1,8 16v
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 21 January 09 From: Blaj, AB ![]() |
Difera tot cablajul de la un ceas la altul. Am incercat si eu varianta si nu tine... Toate datele in ceasul ala vin pe cai diferite...
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 19:54 |