statii radio CB 27MHZ, legale pe autoturism? in UE
![]() ![]() ![]() |
statii radio CB 27MHZ, legale pe autoturism? in UE
adiemperor |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 2 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna anade 2,2 dt 12v
1999
|
|||
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
Statii de acest gen au cam toate masinile de mare tonaj. Cred ca sunt legale....da-i naibii maine poimaine or confisca si pentru un walkie talkie
|
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
adiemperor |
![]()
|
da colegu la noi sunt legale,, am pe camion si pe laguna. deci la noi e ok. dar la vecini? as vrea sa stiu daca merita s-o iau cu mine sau mai bine o las acasa
|
--------------------
renault
laguna anade 2,2 dt 12v
1999
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
Uite , nu am gasit pe ministerul transporturilor sau politia romana nici un inscris despre asa ceva, totusi am gasit pe un forum de tiristi urmatoarea conversatie :
http://www.cbmania.ro/forum/tari-in-care-e...adio-cb-t9.html si http://www.astraclub.ro/index.php?showtopic=7608 pe ambele siteuri specifica ca e ilegal sa o folosesti peste 4w , iar poate in manualul de utilizare sau pe cutia statiei radiio care o ai tu sunt specificate si tarile in care e voie sa o folosesti. multa bafta in aflarea datelor care te intereseaza |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
asa este ,sant ilegale peste 4 w,dar si cu o statie de 4 w te descurci doar trebuie sa stii pe ce canal stau " tiristii " ,si evident si sa intelegi ce spun.Evident vorbesc de tari straine.In Romania este folosit mai frecvent canalul 22.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Madafacka |
![]()
|
high? Group: Members Posts: 62 Joined: 20 June 09 ![]() |
ce poti face cu o astfel de statie?poti intra pe frecventele politiei sau de-astea?scuzati-mi intrebarea,dar chiar nu stiu...
|
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
1999/Initiale
- TM 91 DNB
|
|
adiemperor |
![]()
|
cu o astfel de statie ma distrez eu toata ziua cand sunt la lucru si mai milt ma ajuta sa ma feresc de tot ce inseamna control trafic, cu toate ca sunt in regula dar ... stii tu paza buna
|
--------------------
renault
laguna anade 2,2 dt 12v
1999
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
aceste statii sant pentru ,hai sa spunem asa ,folosinta civililor .Politia si taximetristii au frecvente protejate ,si pentru ai prinde, ai nevoie de alte statii care lucreaza pe alte frecvente decat acestea asa numite CB (Citizen Band).Deci cu o statie CB poti intreba pe alti soferi despre drum ,sau radare,si alte controale ,ce pot fi pe soselele romanesti.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 20:46 |