Expozitie tuning la ROMPEXPO 13-14 martie
![]() ![]() ![]() |
Expozitie tuning la ROMPEXPO 13-14 martie
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Eu am 50% sanse sa vin.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine 80% .. ca nu stiu daca o sa am masina la dispozitie
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
bre', daca nu intervine altceva, ne-auzim si ne tunam pe-acolo atunci !
Oricum, tot aici, orice-ar fi, revenim cu poze ![]() yupiii sa vad daca mi-l da fratello aparatul foto ala al lui profi' ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
UXE |
![]()
|
oki
![]() ![]() stie careva cat e biletul? locuri de parcare recomandate? |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca e profi are funtia auto mai buna???
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
4TuningDAYS, 13-14 Martie, Romexpo - Pavilionul Central
- Campionatul National de Car Audio - CNCA - etapa 1 - Campionatul National de Drift - etapa 1 - Deschiderea oficiala a sezonului Campionatul National de Tuning Cu siguranta multe din categoriile care incep cu "Best" va sunt deja cunoscute. Pentru orice eventualitate vom enumera toate clasele de concurs: * Best 5 Car of the Show * Best 5 Demo Car (categorie rezervata persoanelor juridice care expun) * Best 3 Import Exterior * Best 3 Custom Exterior * Best 3 Autohtona * Best 3 Interior * Best 3 Engine * Best 2 Rims * Best 2 Paint (Aerograf / Vinil / Paint) * Best 2 Sound System (aspect, realizare, complexitate si integrare in habitaclu) * Best 3 Club & Passion (organizare, continut, aspect si realizare la standul propriu) * Best 3 Oldies (masini pre '90) * Best Car Display (aranjarea masinii in stand, tematica, etc) Toate masinile expuse vor participa la selectii si arbitraj. Contactul cu proprietarii sau expozantii va fi realizat doar daca acest lucru este necesar. Prezenta la stand este o necesitate naturala in cadrul unui astfel de eveniment. Masinile care vor sta o lunga perioada de timp inchise sau nesupravegheate nu vor fi incadrate in categoriile de concurs. Firme participante La 4TuningDAYS participa cele mai importante firme din domeniul auto. Dealeri auto, importatori de piese aftermarket, piese de schimb, consumabile si accesorii, firme de tuning custom, importatori si ateliere de car-audio, companii de tuning tehnic, importatori moto si ATV. Lista completa va fi publicata in curand. Cluburi prezente la eveniment Ca si in anii trecuti, multe dintre premierele pe scena tuningului auto vor veni din partea cluburilor de pasionati. Mai mult de atat, standurile cluburilor de prezentare vor atinge un alt nivel de expunere, un adevarat deliciu pentru pasionatii de masini. Fete, lumini, tematici inedite, decoruri deosebite - acestea sunt doar cateva din ingredientele care-si vor face simtite prezenta la 4TuningDAYS! Asadar, cluburile prezente la eveniment sunt urmatoarele: * 4Speed Squad * Anonymous Motorsport * Black Widow Club * Delta Racing Crew * Exclusive Racing Club * Fanatik MotorSport * FullSpeed Racing * Inferno Motorsport * Insomnia Racing * Midnight Racers * Night Team Racers * No Speed Limit * Pole Position Racers * Shadows Racing Team * Streetzone * South's Racers Motorsport Club * Team CSR * The Others * The Wanted Cars * Yea Racing Club Program: Sambata 13 Martie – intre orele 10 – 20 Duminica 14 Martie – intre orele 10 – 20 Costul unui bilet, valabil pentru o singura zi, este de 20 lei. Copiii sub 12 ani au acces gratuit, numai insotiti de parinti. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
uxe... pai ce facem aici ? tu trebuia sa vii cu informatiile astea, daca tot ai deschis subiectul. vezi ca ne suparam
![]() uite aici http://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-2010/ problema mea e e alta ![]() ia uite ce-am ratat eu ![]() http://www.4tuning.ro/motorsport-7/4tuning...utere-5474.html This post has been edited by Yochanna: 8 Mar 2010, 12:48 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 8 Mar 2010, 12:40) oki ![]() ![]() stie careva cat e biletul? locuri de parcare recomandate? biletul 20 de lei pe zi parcare: fie in parcarea cu plata de la romexpo (daca mai gasiti locuri) fie pe bulevardul poligrafiei (nu sunt senme de stationare/oprire interzisa) ATENTIE pe unde parcati pentru ca anu trecut asteptau "baietii" cu cate 4, 5 platforme sa ridice masinile oprite aiurea |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
2007 Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
|
|
UXE |
![]()
|
@Yochanna
![]() @ride free multumim de sfat.. |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
cu placere! poate ne vedem pe acolo...
si inca un sfat! aveti mare grija pe unde va asejati la sesiunea de drift pentru ca vor fi cu siguranta si unii amatori si teribilisti si sa nu se intample ca la Baneasa cand un pusti a maturat jumate din multime cu o masina scapata de sub control (si sa nu va inchipuiti ca l-au oprit gadrurile sau balizele de protectie) SAFE FIRST! |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
2007 Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
QUOTE(ride free @ 8 Mar 2010, 12:56) biletul 20 de lei pe zi Se poate parca si in Agronomie. Mergi putin pe jos, dar e gratis. Si nu iti zice nimeni nimic. parcare: fie in parcarea cu plata de la romexpo (daca mai gasiti locuri) fie pe bulevardul poligrafiei (nu sunt senme de stationare/oprire interzisa) ATENTIE pe unde parcati pentru ca anu trecut asteptau "baietii" cu cate 4, 5 platforme sa ridice masinile oprite aiurea ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
UXE |
![]()
|
pai asa cred ca poti lasa masina si pe trotuar pe linia lu 41 sau pe stradute pe acolo
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
alex.vano |
![]()
|
Si stii sigur 100% ca acolo nu ridica?
![]() This post has been edited by alex.vano: 8 Mar 2010, 13:26 |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
UXE |
![]()
|
pe stradute stiu sigur.. pe linai lui 41 nu stiu
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
in weekend parca nu lucrau baietii
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
In curtea spitalului CFR 2 - e 5 lei parcarea/24 ore !
This post has been edited by Villanueva: 8 Mar 2010, 15:10 |
--------------------
.
.
.
|
|
alex.vano |
![]()
|
Nu prea te mai lasa sa intri... daca stii vreun nume de doctoras de pe acolo sa zici la poarta, poate poate.
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu vin clar...astept poze de la voi...cu capodoperele...
|
--------------------
------
------
------
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Eu cand am fost la BestFest am parcat la Sofitel in parcare. I-am dat aluia (paznicului) 10 ron si am stat fara grija.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Capodopere = animatoare
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex.vano @ 8 Mar 2010, 16:11) Nu prea te mai lasa sa intri... daca stii vreun nume de doctoras de pe acolo sa zici la poarta, poate poate. http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q=dr...23f5cbac64e4794 Sa vezi buluceala acum la aia in curte ![]() This post has been edited by papa_mulo: 11 Mar 2010, 16:58 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa faceti poze, da? Si nu stricati memoria pe masini
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
UXE |
![]()
|
avem destula memorie, e loc pentru toate
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
dar campionatul de drift cand e? sambata sau duminica? merci
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
s-ar putea sa fie ca anul trecut ...si sambata si duminica
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
XtreZz |
![]()
|
![]() Addicted Group: Members Posts: 794 Joined: 28 June 08 ![]() |
pentru cei din ploiesti plecarea e la 9:15 de la sala sporturilor!
|
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
2008 1.9 TDI BXE EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6 Renault Fluence 1.6 DCI Seat Leon 1P 1.9 TDI |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Multe Renouri pe acolo...si multe masini foarte bune spre deosebire de alte ocazii.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
a fost cineva azi? sa stiu daca ma duc si eu maine. Ceva mai special fata de anu trecut si acum 2 ani?
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu a facut nimeni pozeeee???
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 11:11 |