scartait bord megane 1
![]() ![]() ![]() |
scartait bord megane 1
paul paunescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane clasic 1.9dci
2001 break
|
|||
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
ai putea sa strangi mai bine suruburile la bord sau sa pui o banda ceva unde se imbina ca sa nu mai frece plastic pe plastic sau pe fier.vei ca e si un tutorial parca despre cum sa il dai jos.nu e foarte greu
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Nu esti singurul cu acel scartait . Si eu il am..astept sa dea caldura sa ma apuc sa strang suruburi,si poate o insonorizare. M-am saturat de iarna
![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
paul paunescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 September 09 ![]() |
multumesc am sa verific suruburile de fixare.
|
--------------------
renault
megane clasic 1.9dci
2001 break
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Salut in legatura cu greierasii din habitaclu am gasit undeva prin forum un fisier nu mai retin al cui era dar pare sa fie rezolvarea tuturor greierasilor intalniti in habitaclu. Eu recunosc ca nu am folosit aceste metode deci nu stiu cat de eficiente sunt pentru ca nu am greierasi... deocamdata. Am atasat fisierul mai jos poate va este de folos.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(mitzunator @ 8 Mar 2010, 21:46) ai putea sa strangi mai bine suruburile la bord sau sa pui o banda ceva unde se imbina ca sa nu mai frece plastic pe plastic sau pe fier.vei ca e si un tutorial parca despre cum sa il dai jos.nu e foarte greu Despre ce tutorial este vorba? Poti pune te rog link-ul? mc |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:29 |