Aburire faruri, dati-mi un sfat
![]() ![]() ![]() |
Aburire faruri, dati-mi un sfat
jfo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|||
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu are nimeni problema cu ,aburirea"?.inseamna ca sunt eu prea ghinionist.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Probabil ai un por undeva. Ar trebui sa urmaresti unde anume se abureste. In acel loc e pe undeva porul respectiv. Il identifici si obstructionezi.
Sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Pai daca sunt noi nu au garantie ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
relu65 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 February 10 ![]() |
Salutare " jfo ". Eu am un Clio 1.5 dci din 2002 si am aceiasi problema ca si tine . Pana acum nu am depistat pe unde trage aer. Am urmarit o perioada de timp dupa care m-am resemnat. Daca m-ai ai farurile vechi aș fi interesat de ele ( dacă se potrivesc la mine ) deoarece ale mele sunt mătuite pe partea de sus ( in dreptul semnalului ). Această matuire m-i se trage de la spalatoriile automate din benzinarii. Pamatufurile rotative matuiesc componentele de plastic de pe masini daca masina este murdara rau .
|
--------------------
renault
clio 2
2002/ berlina
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
daca farul e matuit, cred ca se poate polisa. Eu cand am fost la CityCenter pt revopsirea unei aripi, au remarcat farurile matuite si s-au oferit sa le poliseze. Imi garantau verbal ca ies ca noi. Pana la urma am refuzat, ca nu puteam sa mai stau atunci, si, din pacate nu am revenit sa fac operatiunea.
Eventual poti sa incerci si tu sa faci asta in fata blocului, cu un polish achizitionat din comert. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
relu65 |
![]()
|
Multumesc pt. informatie. O sa ma interesez.
|
--------------------
renault
clio 2
2002/ berlina
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Eu nu am facut la mine. Spun doar ce solutie mi-au propus cei de la City Center. Si ii cred, pt ca erau tinichigii cu experienta.
Daca polisezi la tine, sa ne spui si noua cum a iesit. Aceasta problema o mai au si altii. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
jfo |
![]()
|
@Relu65, nu mai am farurile vechi ca au fost schimbate pe Casco in service Renault si cand le-am cerut au zis ca nu se poate da cele vechi pentru ca asa e politica firmei,oricum nici eu nu am insistat prea mult ca poate le recuperam cumva dar am zis ca daca tot le schimb ce naiba sa fac cu ele,oricum astazi am fost cu masina la ei i-am explicat tipului de acolo ce problema , a zis ca el sa ocupat doar cu reparatia masinii nu si cu garantia pieselor ,dar sa stau linistit ca o sa cheame pe cineva sa vada despre ce e vorba .intre timp il mai intreb si eu una alta referitor la ,problema"la care tipul imi spune :Hai sa va zic ceva neoficial stiti si eu sunt posesor de RENAULT dar pe viitor nu o sa imi mai iau asa ceva ,la care eu raman cu gura cascata
![]() |
--------------------
Renault
|
|
relu65 |
![]()
|
Multumesc pt. raspuns " jfo ". Ce ti sa intamplat cu cei din service e super tare. Despre marca Renault nu ma pronunt deoarece cumnatul meu are Laguna 2 si e supermasina din toate punctele de vedere ( asta e parerea mea ). Poate conteaza si faptul ca Laguna lui nu este facuta prin Turcia . Oricum in afara de problema cu aburitul farurilor ( care se intampla doar cand e frig afara ) nu am avut nici o problema cu Clio al meu. Cand o sa am bani de o masina noua o sa fiu atent ce o sa aleg , dar pana atunci ma multumesc cu ce am. Bafta tuturor.
|
--------------------
renault
clio 2
2002/ berlina
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Scuze ca deviez, dar Laguna 2 e super masina?? Mi se pare ciudat, pt ca, chiar cei de la DAB m-au sfatuit sa nu cumva sa fac greseala sa imi schimb Clio pe Laguna 2. Laguna 1 a fost o masina f reusita, iar Laguna 2 un dezastru. Spuneau ca de la 80 000 apar o gramada de probleme la ea..
Scuze de off topic! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si nu mai continuati.
Din cate stiu soclu/mufa becurilor au un oring de cauciuc ... acesta exista e ok ? Stiu ca nu la toate masinile e asa, a a mea e, la altele becul sta presat de un arc si exista un capac de cauciuc sau plastic cu garnitura de cauciuc ... din acest punct de vedere e ok ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
relu65 |
![]()
|
SCUZE THEODOR2004, Laguna lui cumnatu este chiar Laguna 1 din 1999.
|
--------------------
renault
clio 2
2002/ berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 10:54 |