[CUMPAR] Maciulie schimbator 6+1 piele crem, Sau capacul argintiu inscriptionata pt cutie 6+1
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Maciulie schimbator 6+1 piele crem, Sau capacul argintiu inscriptionata pt cutie 6+1
Justitiar |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 15 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 82.98k ) Number of downloads: 314 2.jpg ( Size: 91.93k ) Number of downloads: 375 |
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Sedan/1.9dci/120cp/Privilege DON'T STEAL! The government hates competition :)
|
|||
Justitiar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 15 December 09 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu se gaseste pe nicaieri???
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Sedan/1.9dci/120cp/Privilege DON'T STEAL! The government hates competition :)
|
|
Justitiar |
![]() ![]()
|
il cumpar si nou! numai ca nu stiu codul la maner
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
daca gasesti pe undeva da de veste ca as vrea si eu....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Cu un pic de vointa ai putea sa o faci singur( ma refer la partea cu vopsitul partii superioare). Cat despre piele, ia legatura cu userul Instructor, el se ocupa cu imbracat de volane si asa mai departe. O zi buna!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- TBR
2003 Rapsodie La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
Eu am cumparat de pe e-bay Franta numai capacelul argintiu cu desenele gravate pe el pentru cutie cu 6 trepte. am dat pe el 30 euro cu transportul inclus (au si nuca completa)
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
2006, Trabant 601 S de Luxe 1988
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
e diferit al meu...are R langa viteza 1,dar ma gandeam ca daca gaseste pentru el ar trebui sa fie si pentru mine
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
stiu ca la 2.1 este din plastic capacul de deasupra....la 2.2 este din tabla..aluminiu.(am vazut la Mutzu) .etc...se toceste si ala? tu ai din aluminiu?
|
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
cred ca are doar o foita de aluminiu ca se zgarie foarte usor si dedesubt este un plastic maroniu...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Justitiar |
![]()
|
QUOTE(AdiZ @ 17 Mar 2010, 17:43) Cu un pic de vointa ai putea sa o faci singur( ma refer la partea cu vopsitul partii superioare). Cat despre piele, ia legatura cu userul Instructor, el se ocupa cu imbracat de volane si asa mai departe. O zi buna! ![]() Ms mult de informatie. E o idee buna. QUOTE(M i h a i @ 18 Mar 2010, 11:09) stiu ca la 2.1 este din plastic capacul de deasupra....la 2.2 este din tabla..aluminiu.(am vazut la Mutzu) .etc...se toceste si ala? tu ai din aluminiu? E un plastit vopsit, atata tot ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 05:52 |