luneta deteriorata in parcare
![]() ![]() ![]() |
luneta deteriorata in parcare
B30KDT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|||
costinn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 19 February 10 ![]() |
din cate imi aduc aminte faci o constatare la politie si dupa o sa trebuiasca sa te judeci cu firma care a avut lucrare acolo e cam naspa situatia adica dureaza si mult timp piedut
punctele de sudura ies dar iti raman gaurele in parbriz |
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2006
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe vopsea nu ai nimic?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
vopseaua e ok,doar luneta a fost afectata
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Plangere la politie. Dar cel mai tare cred ca o sa ai doara o plangere la cei de la disciplina in constructii. Daca vin la fata locului sa ai controleze un pic pe la acte nu cred ca scapa fara o amenda. Si amenzile la ei sunt cu 4-5 de zero. Aminteste-le un pic de asta si cred ca iti schimba luneta cu participatie de 100% din partea lor.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Deoarece discutia nu evolueaza in directia temei sectiunii - Asigurari si Daune, se va muta la Legislatie.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 10:53 |