Piesa necunoscuta, S-a rupt si se detureaza greu
![]() ![]() ![]() |
Piesa necunoscuta, S-a rupt si se detureaza greu
omul noptii |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Fotografie0083.jpg ( Size: 632.19k ) Number of downloads: 620 |
||
--------------------
Renault
Megane1
- B 27 SRL
2000/1,6e Megane 1 facelift, 1.6e
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Este senzorul care masoara presiunea din galeria de admisie. Lipeste stutul sau inlocuieste piesa pentru ca este foarte importanta pentru mersul corect al motorului.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
omul noptii |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
ok...multumesc mult, ai idee daca tine lipit cu poxilina? am cautat sh, dar aveau niste preturi destul de mari, cereau 60 ron pt. sh
|
--------------------
Renault
Megane1
- B 27 SRL
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E vreo 350ron de noua, deci 60ron SH era un pret chiar foarte bun.
Daca o lipesti cu grija, va tine. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
omul noptii |
![]()
|
Multumesc mult....Se poate inchide topicul
|
--------------------
Renault
Megane1
- B 27 SRL
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Rasina epoxi bicomponent am folosit eu pentru exact aceeasi problema. Grija la asezarea plasticului rupt exact pe aceeasi pozitie si fara exces de rasina (sau ce aditiv folosesti).
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
omul noptii |
![]()
|
Ms betamax,iata solutia pe care am gasit-o momentan....am gasit un bolt cu gaura interioara la fel k si cel rupt,dar care are o talpa mai mare, am pus gaura pe gaura(am bagat un ac sa fiu sigur ca e bine), dupa care am aplicat adeziv pe margine. Am verificat dupa uscare sa nu se astupe orificiul si era ok. Maine il montez pe masina, Atasez o poza cu ce a iesit si astept pareri
Attached thumbnail(s) Fotografie0095.jpg ( Size: 613.44k ) Number of downloads: 709 |
--------------------
Renault
Megane1
- B 27 SRL
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Daca adezivul e bun, ai rezolvat problema. In poza arata bine.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
omul noptii |
![]()
|
adezivul este poxipol...ms betamax pentru incurajare. toate cele bune
|
--------------------
Renault
Megane1
- B 27 SRL
|
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
o serie de necunoscute...la fel ca si rolul lor....
asa ca dragi colegi de forum (priceputi ![]() ...nu uitati rol ![]() deci, la piesa - banuiesc ca nu aveti intrebari ![]() la mufa, am gasit-o cand am luat bateria jos ![]() multumesc Attached thumbnail(s) Piesa_necunoscuta.jpg ( Size: 348.7k ) Number of downloads: 512 piesa_necunoscuta___1.jpg ( Size: 432.41k ) Number of downloads: 488 piesa_necunoscuta___1.1.jpg ( Size: 590.98k ) Number of downloads: 456 locas_piesa_necunoscuta___1.jpg ( Size: 358.41k ) Number of downloads: 236 mufa_cu_rol_necunoscut.jpg ( Size: 395.26k ) Number of downloads: 213 |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|
DIDE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 2 May 08 ![]() |
Piesa este un simplu aerisitor al cutiei de viteze. Are rolul de a evita crearea de presiune de aer in cutie. Mufa...nu stiu .
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC 1/2
- HD-01-RXE
2001/RXE
|
|
ISseby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 September 08 From: Iasi ![]() |
Daca inteleg bine e mufa din spatele bateriei. Si eu am vazut-o cand am schimbat bateria iar cei de la Renault mi-au zis ca e pur si simplu o mufa nefolosita avand in vedere varianta de echiparea a masinii mele. Mai mult de atat n-au stiut sa-mi zica.
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback RXE
1.6/16v, 79kw, 1999
|
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
quote=DIDE,15 Apr 2010, 16:17]Piesa
[/quote] QUOTE(ISseby @ 15 Apr 2010, 19:38) multumesc amandorura p.s. DIDE - sti mai multe detalii legate de acea parte a motorului? te intreb pt ca, daca te uiti in poza nr 4, se poate vedea ca acolo unde este locul piesei am sters, a fost murdar ca si cum ar fi iesit p`acolo ulei. This post has been edited by flaviu_n: 15 Apr 2010, 21:25 |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
|
flaviu_n |
![]()
|
p.s. DIDE - sti mai multe detalii legate de acea parte a motorului? te intreb pt ca, daca te uiti in poza nr 4, se poate vedea ca acolo unde este locul piesei am sters, a fost murdar ca si cum ar fi iesit p`acolo ulei.
|
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde se afla acea mufa? Daca este in compartimentul din dreapta sub parbriz, unde au unele bateria, acolo am vazut la unele vasul de lichid pentru parbriz...
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
nad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 24 February 06 From: Timisoara ![]() |
piesa in discutie e pe cutia de viteze si cred ca pe acolo se completeaza cu ulei,are un capac si interior e goala
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-yy-xxx
Break 99
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(nad @ 6 May 2010, 13:40) piesa in discutie e pe cutia de viteze si cred ca pe acolo se completeaza cu ulei,are un capac si interior e goala Nu pe acolo se completeaza,busonul fiind unpic mai jos. Are forma de piulita-fluture din plastic. Pe acolo este un fel de aersitor. Sub cate capote de megane m-am uitat la toate era murdar pe acolo. Principiu : Las-o ca merge asa ![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
nad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 24 February 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(xjc0c0 @ 6 May 2010, 20:24) Nu pe acolo se completeaza,busonul fiind unpic mai jos. Are forma de piulita-fluture din plastic. Pe acolo este un fel de aersitor. Sub cate capote de megane m-am uitat la toate era murdar pe acolo. Principiu : Las-o ca merge asa ![]() piulita fluture de plastic e preaplin ,la competare se desface si cand incepe sa curga ulei pe la ea inseamna ca e ulei suficent in cutie |
--------------------
Renault
Laguna
- TM-yy-xxx
Break 99
|
|
tykazs |
![]()
|
Aurel Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 09 From: Bucuresti ![]() |
despre mufa! verifica daca iti functioneaza corect treptele de viteza la aeroterma! undeva mai in dreapta bateriei cum te uiti la ea, sub grilaj, este un panou cu cateva mufe si un releu rotund rosu care au legatura cu functionarea stergatoarelor si a aerotermei. Verifica si vezi ca e iesita de acolo de undeva.
|
--------------------
Renault Megane
1.4 RL
- NT07BHH
Hatchback 1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 10:12 |