Leasing
![]() ![]() ![]() |
Leasing
Cosstel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cred ca ai putea:
- sa achiti integral datoria - sa le dai inapoi masina - sa gasesti pe altcineva si cu acordul lor sa ii cedezi contractul Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in contractul pe care l-ai semnat ce scrie?
|
-------------------- |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
la varianta 2 trebuie sa iei in considerare si faptul ca nu vei mai putea sa iei un leasing niciodata....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
De ce, practic leasingul asta inseamna - inchirierea masinii. Nu mi se pare un lucru ilegal sa returnezi masina si sa nu mai platesti, de asemenea nu vad de ce nu ai mai putea lua nimic in leasing niciodata.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
eu am mers pe prima varianta cand aveam leasing ....am achitat tot si apoi am vandut masina
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Tu ai contract la leasingul ala?
Daca nu platesti ratele, vin baietii si ti-l ridica, in sarcina ta revenind plata cheltuielilor de recuperare, transport, depozitare, gasirea unui nou utilizator si valorificarea bunului, plus ce alte taxe mai vor muschii locatorului, astea pe langa comisioanele si penalitatile de intarziere. In cazul in care prin valorificarea bunului nu se acopera valoarea pe care o mai ai tu de plata, diferenta ti se factureaza tot tie. Mai ai de plata 6000, ei iti vand masina la pietul pietii sau mai jos putin ca s-o dea repede (sa zicem 4000) si-ti trimit factura pe 2000. Sfatul meu: cauta pe cineva si preda contractul, altfel platesti cat nu face. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri.
Ramine sa duc pina la capat contractul si apoi vad ce mai fac. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cel mai bun sfat... cteste cu atentie contractul dupa care poti lua o decizie
daca initiatorul nu mai are nimic de adaugat se poate inchide |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
user2 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 21 July 09 ![]() |
COSTEL eu iti dau un sfat prietenesc cu leasingul... nici sa nu-ti treaca prin cap sa nu platesti ratele ca sa vina sa-ti ia masina.... ca sau smecherit si ei acum .... mai intii te dau in judecata ca sa-si recupereze banii de la tine nicidecum masina.... citeste cu mare ATENTIE contractul.
Cel mai simplu mod ar si sa predai leasigul unui alt doritor. Da anunt in ziar si vezi poate gasesti vreun cumparator. Sau fa rost de bani platesti leasingul tot si scapi de dobinda care ti-o percep ei.. apoi vinzi masina si gata. This post has been edited by user2: 27 Feb 2010, 12:31 |
--------------------
clio
masina
2000
- is01abc
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
daca o masina e luata in leasing in 2006, proprietarul a terminat leasingul si acum are numere rosii. Daca eu o cumpar platesc taxa de prima inmatriculare? Mai sunt si alte taxe? Multumesc de raspunsuri!
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu platesti nico taxa suplimentara, masina a fost inmatriculata odata in 2006.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:37 |