Vopsire/revopsire partiala/totala, retusare L3., Ati acumulat "julituri", "zgarieturi",, etc?
![]() ![]() ![]() |
Vopsire/revopsire partiala/totala, retusare L3., Ati acumulat "julituri", "zgarieturi",, etc?
Laguna_III |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 2 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III, 2.0 dCI, 150 CP
May,2008/Dynamique Renault Laguna III, Dynamique, 2.0 dCi, may, 2008
|
|||
CristianFlorea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 15 December 09 ![]() |
Salut!
Eu am cautat sa vopsesc aripa fata la Megane care e din plastic. Cel mai ieftin am gasit la cei de mai jos 300 lei TVA inclus. Peste tot cereau peste 500 - 600 lei. Nu am mai fost insa pentru ca am vandut masina asa cum era. Astfel ca nu pot sa iti spun daca fac treaba buna sau nu. Oricum, ai link-ul lor cu datele lor de contact mai jos. http://www.autobayern.ro/servicii/contact-8.html |
--------------------
Renault
Laguna GT line 2.0 dci
dec 2009 Ex: Megane III Sporttourer 1,5 dci 105CP
Actual: Renault Laguna 3 - 2.0 dci Actual: Skoda Octavia 3 - 2.0 tdi 150 CP mai 2014 |
|
neptune |
![]()
|
![]() Zaraki Kenpachi Group: Members Posts: 87 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
da... si eu am masina julita cam pe toate partile... sunt puncte unde s-a luat vopseaua si se vede negru - am inteles ca asta e grundul, nu s-a ajuns la tabla si nu rugineste. Sunt si eu interesat de preturi pentru revopsirea componentelor, sau solutii alternative.
de vina in primul rand sunt eu - am avut mici altercatii cu alti conducatori auto, iar din vina lor, dpdv legal, ne-am atins, si a ramas asa. Cea mai tare faza a fost cand s-a bagat unu de pe banda din dreapta pe banda mea cu tupeu, si m-a atins, iar el nu si-a dat seama. Am alergat dupa el, am oprit, am constatat si reactia lui a fost: "daca ne-am ambitionat amandoi...". Mie imi venea sa-i sparg capu dar eram in drum spre spital cu nevasta insarcinata asa ca am lasat-o asa. Asa ca pot spune ca am o vina morala - stilul de condus. btw - masina e destul de lata, de exemplu o toyota land cruiser v8 e mai subtire cam cu 20 de cm, parca. This post has been edited by neptune: 19 Feb 2010, 10:22 |
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Cum sa fie mai lata cu 20 de cm ca un Land Cruiser?
Tu compari latimea Lagunei cu tot cu oglinzi cu latimea altei masini fara oglinzi. In brosura de prezentare la Laguna, latimea aia de peste 2 metri e cu tot cu oglinzi. Asa, majoritatea masinilor au peste 2 metri cu oglinzi cu tot. Latimea ei fara oglinzi este 1,81 m. This post has been edited by mefmef: 19 Feb 2010, 16:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cat dai, atata face, dl. Laguna_III.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
neptune |
![]()
|
![]() Zaraki Kenpachi Group: Members Posts: 87 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
ma rog, chestia asta e o prostie, dar acum chiar m-am mai uitat un pic si:
http://www.toyota.com/byt/pub/buildGeneral...ureType=general zice ca "overall width" adica si cu oglinzi, zic eu, e 1971 mm, iar laguna are 2026, deci diferenta de 5.5 cm (ok, nu 10). intr-adevar, nu se specifica nicaieri daca e sau nu cu onglinzi, dar daca te uiti pe site-uri sa compari masinile, desi nu e o autoritate, vei vedea aceleasi valori (cum ar fi http://www.automarket.ro). cre ca pana la urma ai dreptate - whatcar.com zice ca V8 are 1970 si laguna are 1811. Ma uitasem eu prost. |
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
JustInTime |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 22 August 06 ![]() |
cineva pe-aici care a avut daune la portiera spate sau/si aripa spate? Tocmai am zgariat masina (portiera + aripa sparte)
![]() Vreau sa stiu la ce sa ma astept daca o fac pe cont propriu. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 2.0 DCI 150CP CVA Privilege
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e infundata tabla?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
JustInTime |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 22 August 06 ![]() |
da, portiera e julita, iar aripa (care, a-propos, ati vazut cata' mai e???
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 2.0 DCI 150CP CVA Privilege
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
tare mi-e ca aripa trebuie inlocuita... n-ai facut o poza?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
CristiA. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 15 April 08 ![]() |
depinde ce preferi..inlocuire sau reparare,adica indreptare si chit cu galeata...la o laguna 2 initiale,indreptare usa si revopsit,6.5 mil rol acuma 1 an{un amic}...deci iti dai seama in cazul tau...sper sa poti sa iti faci o impresie
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
lagunez |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
ca sa va fac o idee m-a costat casco evident Lag 3 vopsire bara F+S 2 bandouri laterlae+far inlocuit +oglinda +grila fata + suporti +maruntisuri +vreo 65 mil+TVA....mizilic...acum 5 ani am avut de schimbat 2 usi si prag la Lag 2 ph 1 atunci a afost vreo 150.000.000 ROL....
|
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
CristiA. |
![]()
|
vrei sa spui ca sunt mai scumpe elementele de caroserie la laguna 2 decat la laguna 3?caci oricum manopera este mai scumpa acuma...
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
Mephisto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 December 07 ![]() |
Am avut recent aceeasi problema cu Megane. Usa portbagas spate lovita usor de cineva in parcare, usa spate zgariata pe 5 cm de o creanga ceva, bot fata julit jos de cineva in parcare si bandou fata. A fost 20 de milioane
![]() Nu am franciza (UNIQA) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.6/16v - 110hp Gris Acier
2008
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 July 08 ![]() |
si eu am masina zgariata peste tot; bara fata, bara spate, aripile spate, usa spate si chiar plafon (pare sa fie o urma de ghiul)
toate sunt urme capatate in parcare la supermarket, mai putin cea de pe usa care e capatata cand era parcata pe trotuar... am decis sa le las asa si sa le repar pe toate in vara asta (unele sunt de vara trecuta) |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
neptune |
![]()
|
impact spate la oprire, spatele de jos pana la portbagaj rupt, plasticul care include senzorii de parcare rupt, plasticele de sub masina - din spate, de sub cel care contine senzorii - rupte, portbagaj usor indoit astfel incat la inchidere zgaria pragul de jos al portbagajului, senzorii de parcare intacti.
53 mil, pe rca-ul respectivului - bcr asigurari, nicio problema. intrebare: la directie stramba din cauza datului in gropi, cauciuc explodat (pe care nu-l mai am, dar am chitanta cauciucului nou), inclusiv plasticul de sub masina la roata fata rupt. Merge pe casco? |
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
korn |
![]()
|
Made in France Group: Members Posts: 164 Joined: 25 June 07 ![]() |
Adevarul, cam neplacut, este ca renault laguna nu are cea mai buna vopsea cu putinta. In parcare mai am un Citroen C4, iar acela are o vopsea net superioara, dar asta-i situatia, nici pretul la renault nu este cel mai ridicat.
Printre altele, dupa parerea mea, are si o tabla destul de subtire, mai ales in zona usilor. |
--------------------
Peugeot
508 Allure
MMXII Ex Dacia 1310 TLE
Ex Dacia Logan 1.4 MPI Preferance Ex Citroen C4 SX HDI Ex Renault Laguna III 1.5 dCi Peugeot 508 Allure |
|
Adi-Paul |
![]()
|
nu, casco nu acopera problemele generate de gropi si alte asemenea
@korn: tabla din zona usilor este una dintre cele mai rezistente din tot ce se gaseste pe piata, incluzand aici Jaguar si Mercedes eu am avut accident si am avut usa soferului si aripa strambate de un Hyundai care s-a zdrobit bine... fata de usa a ramas stramba si flamba cand inchideam usa. drept pentru care cateva zile pana o bagam in service a trebuit corectata. fiind prima laguna din service, nu aveau idee ce si cum au incercat cu un ciocan sa strambe o bucata de 5x10cm; nu a mers au incercat cu un baros si o dalta, nu a mers nici asa in cele din urma au adus un levier pe exteriorul caruia era o greutate cilindrica; nu stiu cum se numeste scula dupa vreo 20 de miscari au reusit sa strambe bucatica de tabla suficient cat sa nu mai atinga aripa; nu va mai dati cu parerea doar ca sa pareti interesanti, vorbiti din experienta nu din auzite; doar asa o sa fim utili unii altora |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
ciuliana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 April 10 ![]() |
Casco acopera defectiunile aparute din cauza gropilor. Spun din experienta. Acum aproximativ o saptamana am nimerit un crater pe Kiseleff, intre Piata Presei si Arc, care nu prea putea fi evitat (stanga masina, dreapta bordura foarte inalta) - rezultat janta indoita + volan stramb. Rezolvate toate pe casco - janta aliaj de 17" noua si geometria refacuta (reglat din bieleta).
Casco il am la uniqa. |
--------------------
Renault
Laguna
2008 3/Privilege/2.0 dCI CVA
|
|
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
Am un prieten care a ramas fara o roata intr-o gura de canal, casco la despagubit ptr paguba. Poate depinde si cum este facut contractul de casco.
|
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
2008 Privilege ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
m-am uitat pe contractul meu si intr-adevar acopera 'gropile'
![]() la alta masina, alta companie de asigurari, nu includea astfel de daune... |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
Laguna_III |
![]()
|
Taica'miu imi tot spune sa renunt la ideea de a-mi revopsi, partial, masina.
Argumentele lui: nu o sa iasa nici pe departe ca si vopseaua din fabrica, o sa am probleme la etanseitatea usilor, dupa ce le demonteaza baietii, etc, etc. E cineva care a vopsit o masina, pana in termenul de doi ani de la cumparare? Cum ai iesit? E scumpa vopseaua aia "cameleon"? Daca vreau sa o fac "bicolora", sunt multe formalitati, aprobari, inclusiv aviz din partea bancii la care am credit? |
--------------------
Renault
|
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Laguna_III @ 1 Jul 2010, 22:22) Taica'miu imi tot spune sa renunt la ideea de a-mi revopsi, partial, masina. Argumentele lui: nu o sa iasa nici pe departe ca si vopseaua din fabrica, o sa am probleme la etanseitatea usilor, dupa ce le demonteaza baietii, etc, etc. E cineva care a vopsit o masina, pana in termenul de doi ani de la cumparare? Cum ai iesit? E scumpa vopseaua aia "cameleon"? Daca vreau sa o fac "bicolora", sunt multe formalitati, aprobari, inclusiv aviz din partea bancii la care am credit? Am revopsit o usa spate. Se inchide la fel de bine. Ochiometric, nu sesisez diferente de nuanta nici la soare, umbra...Multumit deocamdata, vedem dupa ceva timp. |
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
CristiA. |
![]()
|
eu am schimbat bara spate si vopsit dupa ce am fost lovit de un smecher cu x5...smecher la prima vedere caci rca avea ieftin la carpatica...nu au contract cu reprezentantele renault pt ca sunt neseriosi...totusi am avut noroc ca ii cunosteam pe cei de la service-ul recomandat de ei si a iesit treaba buna....chiar nu se sesizeaza nici o diferenta de nuanta..
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
neptune |
![]()
|
eu am schimbat bara fata si bara spate - nu am observat diferente de culoare/nuanta (pe gri-maroniu, nu mai stiu exact denumirea nuantei). Acum, insa, am vopsit o usa, bara spate si caroseria - si se observa o mica diferenta de nuanta la soare puternic.
|
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
Laguna_III |
![]()
|
Topicul devine de foarte mare actualitate pentru mine; am 5 dosare, unul expirat [ a trecut 2 ani]; ideea este ca, pana-n DECEMBRIE 2010, trebuie sa ma decid daca revopesc masina sau nu, altfel pierd ocazia de a "profita" de CASCO [ primul "mare" dosar a fost deschis in decembrie 2008 (cand mi s-a zagriat, de la un capat la altul, partea dreapta a masinii)]. V-as ruga sa-mi spuneti daca, intre timp, si-a revopsit cineva Laguna III si cum a iesit. Eu am sunat la service si i-am rugat sa-mi spuna, in procente, cam cum ar iesi masina, dupa revopsire, comparativ cu vopseaua din fabrica - mi-au spus ca iese 99% , inclusiv luciul acela.Au spus ca o baga "in cuptor", dar nu stiu cum s-ar putea intampla asta pentru ca nu o sa fie revopsita integral - mai putin partea de deasupra si o usa pasager, in spatele soferului.
|
--------------------
Renault
|
|
quasararoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 28 March 06 ![]() |
Vopseste-o integral si plateste tu din buzunar usa aceea nezgariata ca sa nu-ti para rau de vreo diferenta de nuanta.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0 dCI
GT Line
- CT
|
|
Yav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 7 June 06 ![]() |
Pe vechea masina(un megane 2 grena) am avut aripile spate revopsite pe rand. In ambele cazuri le-am vopsit la Serus. Nu s-a vazut nici o diferenta imediat dupa vopsire si nici dupa 2-3 ani.
|
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dCi
2008 Dynamique
|
|
sachelos |
![]()
|
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Dupa un mic incident in trafic vs un tico de saptamana trecuta in Bucuresti, am apelat la Serus. Mi-au indreptat, slefuit, blabla si in final vopsit aripa dreapta fata si masca fata partea dreapta in 2 zile, arata ca noua. Jos palaria! Servicii excelente la ei, oameni seriosi. Am avut si roata dreapta fata busita, doar anvelopa, am lasat masina Marti d-amiaza iar Joi la pranz am ridicat-o, spalata de lucea in soare!
Daca aveau anvelopa pe stoc era gata de Miercuri, dar a durat un pic comanda, dar totul f f f ok! |
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
2009/2009
- B-06-JWK/B-747-MIM =I Love My Cars=
|
|
korn |
![]()
|
Made in France Group: Members Posts: 164 Joined: 25 June 07 ![]() |
S-a dat oglinda din dreapta peste cap. Un tembel mi-a facut-o varza. Am incercat s-o repar la service, si nu s-a putut. Concluzia: tb sa ma duc la casco. Corpul oglinzii stanga costa 1145 Ron, fara capacul de culoare masinii. Asta este din pacate. Masina de clasa medie am vrut, masina d-asta am.
This post has been edited by korn: 13 Dec 2010, 22:09 |
--------------------
Peugeot
508 Allure
MMXII Ex Dacia 1310 TLE
Ex Dacia Logan 1.4 MPI Preferance Ex Citroen C4 SX HDI Ex Renault Laguna III 1.5 dCi Peugeot 508 Allure |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:21 |