5 by Peugeot concept
![]() ![]() ![]() |
5 by Peugeot concept
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Superba.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
f reusita !
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ca si parere personala, Peugeot intotdeauna a facut o figura frumoasa cu modelele sale. Sunt si intamplari nefericite, ca sa nu le zic urate, dar asta e superb.
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place!
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mi se pare foarte reusita, ramane sa vedem si varianta de serie totusi.
Din fata are ceva din Jag XF. ![]() QUOTE(aphophis @ 15 Feb 2010, 22:26) Btw, urasc linia aia laterala a la passat ![]() Tocmai tu sa vezi masini germane peste tot? ![]() Linia aia laterala daca te uiti mai atent este o evolutie a formei lui 407. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Mie imi place masina. Montantul spate zici ca e de la megane II sedan (parere subiectiva).
Nu-mi plac totusi "floricelele" din faruri This post has been edited by Avani: 16 Feb 2010, 08:42 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.531 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si cum asta e un concept, masina finala va arata altfel
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eh..in afara de mici detalii, Stpurile sigur o sa aibe forma asta...
Attached thumbnail(s) Image001s.jpg ( Size: 86.4k ) Number of downloads: 242 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Din fata bate putin a CLS, iar din spate a S-klasse cu stopurile pe led.
O masina foarte frumoasa!!! ![]() Acum sa vedem preturile, motorizarile, performantele si nu in ultimul rand FIABILITATEA la care Peugeot este codas(cel putin pe drumurile noastre 407....). |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
frumusica, dar vom vedea forma finala cand o vor scoate in productie
|
--------------------
dacia
1310
- bt-www
1999 respir deci traiesc
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Peugeot ne-a obisnuit cu masini de serie foarte apropiate de concepte.
La varianta de serie vor lipsi floricele din faruri, asta e sigur, dar masina este deosebit de frumoasa. Bravo lor! Mai ales tinand cont de ce sistem de propulsie va avea.... Partea cea mai interesanta este sistemul de propulsie, tendinta catre masinile ecologice fiind cat se poate de clara si la Peugeot, cu acest concept. Practic, masina dispune de sistemul HYbrid4, care va fi inaugurat pe masini de serie in 2011, sub capota lui Peugeot 3008. Aceasta tehnologie hibrida este formata dintr-un propulsor diesel de 2 litri cu filtru de particule, care dezvolta 163 Cai Putere (CP), si unul electric de 37 CP. Cu sistemul HYbrid4 masina poate merge exclusiv electric la viteze mici (in oras de exemplu), poate face ca toate patru rotile sa dezvolte tractiune, in caz de nevoie, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 99 de grame pe kilometru. |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Iar cu diesel 2.0 litrii cu 1000 de filtre de particule si electric...!? E cumva masina de oras?
Eu astept de la limuzina un motor frumos de 2,5 litrii benzina, eventual in V sau supraalimentat ceva care sa fie f. silentios, rafinat si puternic... Ei vor sa-mi dea o combinatie ciudata si probabil f. complicata si putin fiabila... Stiu am masina diesel, dar as renunta imediat la 1.9TDI pt un 1.8Turbo sau un 2,5V6. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 11:46 |