probleme geamuri electrice spate, megane 2
![]() ![]() ![]() |
probleme geamuri electrice spate, megane 2
skorpio_bog |
![]()
|
||
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Sigurantele sunt alea de sub volan, una pentru sofer, una pentru pasager si una pentru geamuri spate,dar nu e de acolo... daca ai umblat la botoane de la ele e. Desfa-le din nou si uitate cu atentie ce minune ai facut pe acolo.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
megane_brotac |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 21 February 08 ![]() |
schimba ledurile ca de acolo este hiba
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
2007 / 2.2 nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
le-am desfacut din nou si cred ca au atins cei 2 craci care alimenteaza ledul de grupurile de 2 rezistente de la buton dintr-o parte si din alta, desi nu se vede nimic ars sau negru. Ideea e ca geamurile nu imi mai merg acum nici de la comanda de la sofer de pe usi, desi am scos butoanele de pe usile din spate, am lasat doar mufele goale. am verificat sigurantele alea de sub volan, toate 3 sunt ok. ce sa ii mai fac? sper sa nu se fi ars motorasele de la macarale
![]() This post has been edited by skorpio_bog: 14 Feb 2010, 17:32 |
--------------------
Renault
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Butoanele sunt interconectate cu alea de la sofer, s-a mai scris de 10 ori pe forum, daca unul e defect nici perechea nu functioneaza corect, daca il scoti, celalalt nici atat nu mai merge.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
gata mi-a venit inima la loc. vik esti tare
![]() ![]() Mersi mult vik inca odata. Se poate inchide |
--------------------
Renault
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Bine ca s-a rezolvat. Mare grija la montarea la loc a butoanelor, ca am vazut ca ansamblul unui buton se poate pune si invers, cei care au desfacut stie la ce ma refer.
Insa, duminica, nu prea e de lucru la asa ceva, michidutza e prezent. ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
am desfacut butoanele alea de multe ori. nu ai cum sa le pui gresit. au niste ghidaje care nu permit montarea decat intr-o singura pozitie. greseala a fost a mea ca le-am montat repede si nu mi-am dat seama ca piciorusele alea vor atinge rezistentele mici de la butoane. le-am refacut acum si le-am montat pe masina si merg perfect.
Duminica nu o fi de lucru, dar azi am avut timp, ca in cursul saptamanii nu prea am. Le-am schimbat pt ca ma plictisisem de albastrul de dinainte. si nu ca sa fie mai " tuning " pentru ca nu sunt adeptul la asa ceva. le-am schimbat pt mine, ca asa am vrut si ca asa ma simt eu bine, cu albastrul nu ma mai simteam bine si asta e tot ce conteaza. ![]() |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 06:18 |