Balbuta vs Gh
![]() ![]() ![]() |
Balbuta vs Gh
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Intotdeauna mi-a placut de Andrei .
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Mizerie de antena
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
mizerie de antena combinata cu flegmele de om deasupra legii tip ardei ghe.
mai lipsea badea sa faca un spagat in direct,sa ne explice cum ninge din cauza lu basescu |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Antenele sunt sub pamant, nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea prezentul si trecutul. Andrei Gh. are perfecta dreptate.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Andrei Gh. sucks...
![]() Fara legatura cu accidentu'... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
A fost provocat de limbuta ...
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu nu-i inteleg pe ce-i care il sustin pe gheorghe, andrei gheorghe! am fost implicat acum vreo citiva ani intr-un accident in care am acrosat pe cineva care a traversat prin loc nepermis, in stare de ebrietate, in momentul impactului am avut sub 20 la ora, parerea mea. Omul a dat declaratie ca el a fost de vina, pe masina n-aveam nici o urma, l-am luat cu oglinda!!! Am fost dusi amindoi la dispensarul comunal sa ni se recolteze singe, i-au recoltat lui, mie dupa vreo 20 min de incercari n-au fost in stare. Politia mi-a propus sa ma duc la o policlinica la vreo 50 km. sa-mi ia singe acolo, chestie ce am refuzat-o din start (le-am zis ca daca vor sa ma trimita pt. prelevare de probe biologice ei cred ca sint sub influenta bauturilor alcoolice si n-am chef sa mai si conduc 50 km ca sa ma acuze dupa aceea de chestia asta). Asa ca pe cheltuiala mea, am adus pe cineva care a fost in stare sa-mi ia o proba de singe, iar dupa o ora inca una. Amindoua au fost 0 la mie, iar al celui accidentat peste 1.3. N-am comentat nimic, mi s-a parut ok, n-am facut scandal ca doamne vin unii sa te suga de singe.
Dupa vreo 3 ani am avut un alt accident, cineva a intrat pe rosu si l-am luat in plin, am sunat la 112 si m-a intrebat daca sint victime. Le-am zis ca cel accidentat sint eu, nu ma simt bine, dar nici n-am murit, La care ei au zis ca nu au ce face. Foarte bine, cel care a provocat accidentul a plecat, l-am dat in urmarire si n-a fost prins nici in ziua de azi (tigan, volvo, numar de austria, (cind am zis la politie ca numarul lui era de austria si incepea cu A-KXXXX, au zis ca de fapt nu-i numar de austria ci de germania, de Karlsruhe) ). vi se pare normal? This post has been edited by kaspersky: 13 Feb 2010, 02:14 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 13 Feb 2010, 02:12) Le-am zis ca cel accidentat sint eu, nu ma simt bine, dar nici n-am murit, La care ei au zis ca nu au ce face. Foarte bine, cel care a provocat accidentul a plecat, l-am dat in urmarire si n-a fost prins nici in ziua de azi (tigan, volvo, numar de austria, (cind am zis la politie ca numarul lui era de austria si incepea cu A-KXXXX, au zis ca de fapt nu-i numar de austria ci de germania, de Karlsruhe) ). vi se pare normal? Astia sunt tampiti ? Cum sa-ti raspunda la telefon ca nu au ce-ti face cand tu ai avut un accident de circulatie? Brrrr ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:13 |