Grand Scenic - jante, optional jante de grand scenic
![]() ![]() ![]() |
Grand Scenic - jante, optional jante de grand scenic
vmg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2009
- B 15 ZHI
|
|||
vmg |
![]()
|
are cineva montate jante pe 18"? (225/45/18)
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2009
- B 15 ZHI
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
..se pare ca nu.
|
--------------------
Renault
Scenic
2005
- B XX XXX Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
vmg |
![]()
|
mda am mai vazut ceva discutii , care in trecere mai faceau referire si la jenti(sau uneori la roti cu totul), dar ceva impresii de la cei ce au, am sperat sa aflu de la posesori daca talonul este prea mic sau nu... etc ....
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2009
- B 15 ZHI
|
|
yakuZza22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 14 November 09 ![]() |
eu am pe a mea 215/50/16
|
--------------------
Renault
2007
Scenic II Solenza '04 1.4 8v
Grande Punto '08 1.4 16v A4 Quattro '01 2.8 V6 30v Scenic II '07 1.6 16v Octavia '04 1.8t 4x4 |
|
thomas27 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 10 From: BUCURESTI ![]() |
salve , si eu am tot pe 16. vroiam s aintreb si eu ceva, stie cineva unde pot gasi de cumparat cheia de la capacele de la jante? se potrivesc de la alt model si unde as putea cumpara asa ceva ? va multumesc , cu stima !
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2006 2.0 16V
- B 627 THO
|
|
Nike_bodo008 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 31 May 10 From: iasi ![]() |
Si eu am un grande scenic din 2007 pe talonul meu scrie asa 205|60|R16
si 205|55|R17 eu zic ca toate modelele au un standard daca nu corspund cauciucurile conform speicificatiilor talonului s-ar putea sa ai probleme cu ARR-ul daca te opresc. Eu mi-am pus ceva de iarna GOOD YEAR dar un profil cu striatii in V dar asta iarna am rupt troienele. va recomand nu cum ai zice la profil dar mau costat 16 mil pe 4 bucati |
--------------------
renault
grande scenic
2006
- BC89NIL
|
|
Virgilake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 24 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am 205/60/R16 si din ce stiu este dimensiune de manual ...
In general pe masura ce creste janta cu 1 inch se scade talonul cu 10 unitati. Jantele de 16 merg la marea majoritate a masinilor pe 55, dar se pare ca la Scenic, fiind mai inalt si avand ceva loc in jurul rotii s-a mers pe 60 la 16 inch. Deci, pentru 17 inch as recomanda 50, care mi se pare chiar decent avand in vedere ca marea majoritate sunt pe 45 si e ok. Intr-adevar masina se simte mai rigida cu cat cresti janta si scazi cauciucul, dar rabda baba la frumusete ![]() Pentru 18 inch probabil 40 care deja e cam putin si ma indoiesc ca merita ... |
--------------------
Renault
Scenic II - 1.9dci
2005 - Luxe Dynamique
- B 600 MVP
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Diametrul exterior al rotii trebuie sa fie acelasi ca la echiparea standard, altfel vitezometru va indica eronat, se modifica consumul, demaraju etc
Jantele cu diametru mai mare vor aduce costuri mai mari cu cauciucurile, iar in plus in Romania suspensia va ceda mai repede (balonul mai mic preia mai putin din soc), jantele se vor stramba, ciobi, avaria (gropi, guri de canal, etc) - cu cat sunt mai mari cu atat se duc mai repede , despre scaderea confortului nu cred ca are rost sa mai spun. Virgilake - in nici un caz balonul cauciucul nu a fost ales de producator in functie de golul pasajului de roata |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 16:29 |