Renault Clio 3 vs Opel Corsa vs Fiat GP, Cumparare avantaje si dezavantaje
![]() ![]() ![]() |
Renault Clio 3 vs Opel Corsa vs Fiat GP, Cumparare avantaje si dezavantaje
Luke 12 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2010 - 1,2 16v 75 cp
|
|||
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Ca fiabilitate, trebuie sa te astepti de la Renault ca un facelift sa aduca rezolvarea unor probleme din faza 1. Nu pot sa iti spun care au fost rezolvate, caci am faza 1, insa am observat la masinile altor prieteni, care le-au luat dupa mine, ca nu au mai avut problemele mele, dupa ce a inceput sa fie fabricata in turcia inca de la faza 1.
![]() ![]() ![]() In categoria defecte de fabricatie la mine (adica de la 0 km) a intrat caseta de directie (masina a fost pe la Satu Mare, asa ca nu stiu cat de nemti sunt cei de pe acolo) si flansele, schimbate just in case. Dupa mine si-au mai luat 3 prieteni (1.2, 1.6 si 1.5 diesel), cam la un an, dupa ce i-am facut testul de "fiabilitate", si deocamdata unu a avut 2 becuri arse in iarna asta, la 30 Km, facuti numai afara, cu pecurile aprinse non stop, ca ii e lene sa le mai inchida (se opresc automat cand deschizi usa - standard la ce am luat noi). Deci se pare ca eu am fost cel mai ghinionist ca am avut masina stoc Franta, restul toate erau din Turcia ![]() Asa ca, eu sunt multumit ca macar, daca sunt probleme, se rezolva fara sa fiu nevoit sa comentez. Despre restul nu stiu ce sa zic, Nu am avut alta marca straina. Motorul de 1.2 il are un unchi de-al meu, in oras se simte la fel ca cel de 1.4, dar la un consum mai bun. Masina e relativ noua, asa ca nu prea are ce sa povesteasca. PS: Azi facu un coleg revizia de 60k, cu distributia si o bieleta de directie putin afectata, deci schimbata - 21 mil, diesel 1.5, dar la diesel o revizie normala e 6.5 mil, asa ca cred ca la benzina ar fi mai putin. This post has been edited by dj22sib: 5 Feb 2010, 20:52 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
- DJ
Clio III 1.4 16V Exception
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Asculta si de sfatul meu...daca va fi clio 3 ia-l cu motor de 1.4!
1.2 consuma cat 1.4 in regim urban si in rest vei simti mereu nevoia celor 25 cp lipsa. GP-ul nu stiu cum o fi la mecanica, motoarele sunt ok...insa interiorul e trist, mult sub cel al clio-ului, parerea mea. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Discutiile comparative nu duc nicaieri. Daca vreti sa cititi opinii despre Clio 3, gasiti destule. Daca vreti opinii despre celelalte intrebati pe alte forumuri. Comparatiile nu vor face decat sa sara scantei: pro Renault de la fani si pro Opel si Fiat de la cei anti-Renault.
Din aceste motive aici se inchide. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:09 |