autoblocant pe reno, cutie jc5
![]() ![]() ![]() |
autoblocant pe reno, cutie jc5
tuner |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
||
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.902 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
...un vis frumos...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
pe care eu il vreauuuuuuuuu am spart 3 deja
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
rama |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti ![]() |
deci . Exista pe www.quaife.com diferentia quaife pt cutia de renault ND0 . Este cutia de RS dar se gaseste in 6 trepte si pe Laguna, Megane etc.
Eu am cutia asta daca se gaseste cineva care sa si monteze diferentialul ala pe cunvant ca il cumpar. Dar nu gasesc pe nimeni care sa sebage la asa ceva. Adica cineva care cunoaste cutiile de Renualt ND0 si sa imi spuna ca se poatriveste ala facut bolt on pt RS |
--------------------
Megane 2.1
Coupe Cabriolet
2004 / 2.0 16V 136 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu poti stavili cei 136 de cai?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rama |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa recunosc ca remarca este buna :-)
Dupa ce ca este cabrio si caroseria este asa cum este , putere ii mai lipseste .... eu il vreau ( diferentialul ) pentru 2 motive : - Masina este ingrozitor de subviratoare asa cum este ea stoc (iar CCul este oricum cu garda la sol mai mica decit ala normal) cu difful ar fi un pic mai omeneasca - cel mai IMPORTANT .... iarna NU MAI imping la masina . M-am saturat. O fi el ASR-ul bun dar tot imping la masina. Oriucm ASR ul reanult este de 10 ori mai bun decit varianta de pe Golf care este am impresia o mare gluma . pt ca de unde ies cu megane doar visez sa ies cu Golf. Deci da vreau Difful pt Iarna... |
--------------------
Megane 2.1
Coupe Cabriolet
2004 / 2.0 16V 136 CP
|
|
adrian_gtt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 24 March 06 ![]() |
am eu pe renault 21 turbo de fabrica si este din 1987
|
--------------------
renault
laguna
- CT 16 GTT
2001
|
|
tuner |
![]()
|
am spart si a 4a cutie
![]() ![]() |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
La 4 cutii sparte mai degraba cred ca ti-ar trebui un tractoras ca al meu.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:24 |