Schimbare parbriz
![]() ![]() ![]() |
Schimbare parbriz
liviudavid |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 7 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- -
2004 Renault Laguna 2 Privilege 1.9 dCi 120cp 2004
|
|||
cosminutzuu92 |
![]()
|
![]() Membru Renault Laguna II Privilege Group: Members Posts: 297 Joined: 16 January 10 From: Popesti-Leordeni(Bucuresti) ![]() |
poi este un punct???sau e un ''sarpe'' daca e punct din ce stiu ca se poate repara.....din auzitele mele acum nu am vazut la nimeni ca a reparat.....
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1,9 dci 107 cp
- If-03 CDC
2001
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Ala heliomat are o reflexie violeta usor metalica. Cele normale sunt in general usor verzui.
1000 lei pt unul heliomat mi se pare un pret bun mai ales daca-i si cu montajul inclus. |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
BlackHole |
![]()
|
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
Mai bine mergi la reparatii parbrize si vezi daca il mai poate salva, apoi te gandesti la unul nou.
|
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
eu cred ca trebuie o clarificare aici....
nu exista parbrize HELIOMATE... asta cu heliomatul e la ochelari... la lumina se inchide la culoare lentila... eu nu stiu sa fie asa ceva la masini... pe la renault-uri sunt atermice in general... la cele cu clima... daca e atermic are o tenta mov sau alta culoare (mai rar) vazuta din unghi si eventual in soare... la orice distribuitor de parbrize de duci ii dai vin-ul masinii si iti da exact parbrizul de care ai nevoie... pe renault se regaseste foarte mult saint-gobain-sekurit... intri pe site la ei si vezi ca pe langa atermice mai sunt si alte carcacteristici care pot mari pretul unui parbriz... over and out! |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
ia vezi aici... http://euroautoglass.bizoo.ro/vanzare/3332...nault-Laguna-II
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
Bongiovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 283 Joined: 30 December 08 From: Braila ![]() |
si eu am aceasi problema am gasit mi a sarit o piatra in parbriz si am o crapatura frumoasa la laguna e atermic si stiu ca e vreo 20 mil la reprezentanta heliomat.....hmm...mi as dori sa avem pe laguna exista asta ceva dar pe masini de top intradevar cum spunea cineva mai sus se inchide la lumina e belea ala am vazut pe un audi a 8
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
BuNeL_u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 22 April 09 ![]() |
eu lam schimbat acu 1 an. am dat 530 RON+75 manopera. lam schimbat deoarece era fisura dintro parte in cealalta pe verticala. am pus geam normal verzui. daca e doar 1-4 cm merita reparat, parca era in jur de 14 euro/cm.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Expression Check Length
|
|
Bongiovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 283 Joined: 30 December 08 From: Braila ![]() |
da dar la pretul ala e doar geam normal cu tenta nu e si atermic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
cristi123 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 13 August 08 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
Eu cand a trebut sa-mi schimb luneta, problema era ca nu se poate da jos de pe ceva second...nu stiu daca e cazul si pt fata. Oricum 1000 ron e pretul foarte rezonabil, fiind nou.
Eu ceva mai mult de suma asta am platit pt luneta spate tot la Pilkington..si a fost cel mai ieftin din oras, si sunt foarte multumit de lucrare. (la second mi s-a propus sa schimb haionul cu totul - vreo 350 de euro, si am renuntat, mai bine nou). |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dci 120cp 2002 Privilege
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Daca plesnitura nu e intinsa e posibil ca reparatia sa fie o optiune mai mult decat de preferat. Sunt unii care fac reparatii de genul asta pe Ferdinand inainte de intersectia cu M Bravu cum vii dinspre Foisor pe dreapta.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
acum doi ani un parbriz heliomat de laguna 2 era pana in 700 de lei cu montaj cu tot ,
problema este ca firma nu este in Bucuresti ci in Targoviste faci o programare si gata problema uite si numarul de telefon Iulian 0724562220 Doamne Ajuta hai ca am sunat eu intre 800 si 900 de lei cu montaj inclus HELIOMAT This post has been edited by przamfiri: 1 Feb 2010, 11:48 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Bongiovi |
![]()
|
esti sigur ca e heliomat ???? ma mira foarte tare pretul asta deci e o diferenta intre atermic si heliomat
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
da celalalt verzui costa 650 de lei
|
--------------------
renault
|
Bongiovi |
![]()
|
am sunat si eu si nu este heliomat este atermic cu tenta cel de acolo mi a zis ca e cu tenta asa cum este cel original dupa laguna si la asta cu tenta el spunea ca e si heliomat dar e o diferenta foarte mare intre parbriz heliomat si cel atermic cu tenta si am fost la reprezentanta si costa ....20 mil
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
przamfiri |
![]()
|
imi pare rau ...el asa a zis...
eu am intrebat de parbriz heliomat fara senzor |
--------------------
renault
|
liviudavid |
![]()
|
Parbrizele despre care vorbeam, cele de la Pilkington erau ambele cu senzor de ploaie si fara montaj (am inteles ca si asta mai costa vreo 100 RON).
Din postarile de pe topic, inclin sa cred ca nu am parbriz heliomat dar este intr-adevar cu tenta verzuie. Cred ca este si atermic, desi nu stiu cum as putea sa verific. Orcium va multumesc pentru opinii, am sa merg sa intreb ce fel de parbriz am (ca sa pun unul la fel) dar probabil am sa il schimb dupa ce mai trece iarna, macar sa se termine cu dezapezirea, poate nu o sa mai fie atatea pietre pe strada. |
--------------------
Renault
Laguna II
- -
|
|
Dan73 |
![]()
|
Si eu cred ca termenul de heliomat este impropriu. Probabil ca sticla are ceva incorporat in ea ca protectie la ultraviolete de unde si tenta violeta.
Despre identificarea unui parbriz atermic s-a mai discutat. E un simbol in coltul de jos de la sofer...un termometru. Daca te uiti cu atentie pe marginea parbrizului se vede si o linie de demarcatie intre stratul ala care ii da proprietatea respectiva si restul sticlei normale. Pe langa zona unde e prinsa oglinda se vede cel mai bine. Attached thumbnail(s) parbriz.jpg ( Size: 92.69k ) Number of downloads: 1914 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Am schimbat parbriz atermic (cel cu reflexe mov) prin iulie cu 950 ron montaj inclus - Pilkington.
Parbrizul nu vine cu niciun senzor, doar cu suport. Senzorii se demonteaza de pe cel vechi si se aplica pe cel nou; vanzatorul te intreaba daca vrei cu sau fara senzor, insa este vorba de suport. Parbrizul fara atermic, doar cu tenta era intr-adevar pe la 500 ron. This post has been edited by cata_lag2.2: 2 Feb 2010, 14:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
referitor la o reparatie de plesnitura nu tine din pacate ...am patit o eu, mi a rectificat a tinut cam 3 sapatamani si dupa aia s a dus naibii iarasi din punctul in care daduse gaurica...am rectificat din nou si dp 2 saptamani am dus o la spalatorie fiind vara a plesnit iarasi...deci nu se merita tot la schimbat ajungi.
|
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|
Dan73 |
![]()
|
La mine tine de mai bine de un an. E adevarat ca plesnitura nu depasea 1.5 cm
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Dar un parbriz second poate fi dat jos si remontat pe o alta masina fara efecte secundare??
|
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Teoretic, da. Eu l-am vazut pe al meu dupa ce a fost dat jos si arata detul de rau in special in unele puncte unde probabil lipitura a fost mai puternica. Poate nici baietii nu s-au straduit pre tare sa-l dea jos stiind ca vreau sa-l schimb cu unul nou.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
cu reparatia este relativ. Eu am o zona cam de 10 15 cm in stanga sus care a fost reparata si umpluta cu substanta speciala nu stiu cum ii zice si tine bine mersi imediat de 2 ani. Si am spalat masina am mai luat alte pietre in parbriz dar este parbrizul original. Am inteles ca parbrizul original este mai rezistent decat cele montate ulterior si din cauza montajului si din cauza pieselor.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Bongiovi |
![]()
|
schimb eu acum parbrizul pe casco si e original de laguna atermic cu tenta si baietii de la reprezentanta au spus ca ajunge in 20 mil cu tot cu montaj asta e ...casco
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
si nu e bine?dai 400ron franciza" dar stai in fata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
Bongiovi |
![]()
|
unde pui ca nu am nici franciza
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
liviudavid |
![]()
|
Am reusit sa fac o poza parbrizului. Ce fel de parbriza pare ca am ?
Attached thumbnail(s) DSCN0896.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 2009 |
--------------------
Renault
Laguna II
- -
|
|
liviudavid |
![]()
|
ei ? stie cineva de care este ?
|
--------------------
Renault
Laguna II
- -
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Neoriginal
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:19 |