indicator benzina!, nu imi indica cantitatea de benzina
![]() ![]() ![]() |
indicator benzina!, nu imi indica cantitatea de benzina
CaLeDONis |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 30 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
grand scenic
2012 never underestimate the power of stupid people in large groups!
|
|||
nelu73power |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 10 February 09 From: Resita,Caras-Severin ![]() |
Iti recomand sa desfaci pompa,care se desface usor,scoti usor corpul pompei,cu grija sa nu agati plutitorul si verifici daca plutitorul este blocat(putin probabil),daca nu atunci verifica rezistenta pe care culiseaza cursorul care este atasat de plutitor.Sa te uiti atent la rezistenta ca la prima vedere arata bine(foloseste o lupa).
|
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1 ph 2 1,6/16V
1998
|
|
cosminrt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 January 10 ![]() |
salut si eu am aceiasi problema dar la mine ii crapata o placuta pe care isi face contactu plutitoru problema ii ca nu se gaseste numai cu totul adica plutitor cu pompa de bonzina si ii 680 lei
|
--------------------
renault
laguna I
- Cj 05 AOC
1998/rt/1.8i
|
|
CaLeDONis |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 30 December 09 ![]() |
spatiu,,,:-s
am sa incerc:-s se desface usor ? 31 Jan 2010, 01:15: data viitoare foloseste butonul "ADD REPLY" nu apasa "enter" de 100000 de ori... nu ai sa reusesti decat sa enervezi lumea si sa o plictisesti de problema cu indicatoru This post has been edited by CaLeDONis: 31 Jan 2010, 01:15 |
--------------------
renault
grand scenic
2012 never underestimate the power of stupid people in large groups!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 01:18 |