usor...ca mersul pe bicicleta !
![]() ![]() ![]() |
usor...ca mersul pe bicicleta !
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ceva asemanator, dar cu masini
![]() This post has been edited by ArtVandelay: 29 Jan 2010, 19:57 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Tokio drift varianta olandeza ...
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
ala cu scuterul a fost cel mai tare...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie ala cu Fiatul 600 mi s-a parut cel mai profesor... se vede ca isi cunoaste masina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Nu stiu voi ce ziceti, dar mie nu mi se par deloc amuzante. Mie mi se pare evident ca, camerele respective au fost montate special sa filmeze accidente, ceea ce mi se pare o magarie. In loc de asta, dobitocii (ca altfel nu pot sa le zic) ar fi trebuit sa sune la primarie sa trimita deszapezirea, sau sa puna singurei niste sare pe jos... Da' e mai cool sa razi de altii (care-si pot rupe gatul) si sa pui un filmulet pe youtube cu nefericitii dupa aia... Penibil.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mie mi se par ca-s cam vechi
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 18:35 |