PIESE, Capac oglinda
![]() ![]() ![]() |
PIESE, Capac oglinda
EXOD |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|||
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
2 lei costa un beculet din ala si este din sticla fara vreo culoare da nu cred ca are vreo importanta culoarea becului fiindca lumina lui trece prin ecranu ala care are culoarea lui rosie
This post has been edited by oves: 28 Jan 2010, 21:47 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
Am nevoie de oglinda cu incalzire de pe stanga, doar sicla
|
--------------------
Renault
Laguna1
- HD07GJO
1999/brek/1600.16v
|
|
marancea_doru |
![]()
|
![]() dorulet Group: Members Posts: 44 Joined: 7 June 07 ![]() |
eu am schimbat oglinda, dar fara incalzire in ea. mare diferenta nu este. Am dat pe e a 2 eur. Salut sorin. de ce nu mi-ai spus ca te ajutam la schimbarea becurilor de la clima. App. ai montat sigla spate?
|
--------------------
renault
laguna 1 ph.2
- B 98 wha
1999 1.6 16v concorde
|
|
narcisadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 October 09 ![]() |
imi poti spune de unde ai luat oglinda cu 2 euro ?|am si eu nevoie de una .poata lasi o adresa s-au un nr. de telefon. mersi.
|
--------------------
renault 25
renaut 25
- B 12GJZ
1988/2200cm/tip 2
|
|
marancea_doru |
![]()
|
![]() dorulet Group: Members Posts: 44 Joined: 7 June 07 ![]() |
din spania. de la dezmembrari(madrid). am uitat sa zic. mi-am luat si de rezerva un set in caz ca raman fara.
|
--------------------
renault
laguna 1 ph.2
- B 98 wha
1999 1.6 16v concorde
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(hittch @ 9 Feb 2010, 01:25) Vezi ca merge de logan, si are si incalzire, iar pe producator costa vreo 25 lei. Nu cumpara numai geamul care se lipeste peste, nu o sa vezi foarte bine, e oglinda de geamgiu, o iei cu tot cu palsticul pe care e lipita si asa esti sigur ca e oglida auto si nu una de machiaj.... |
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
Salut,am si eu o intrebare. Am Laguna 1 phase 1 oglinzi cu reglaj manual.Pot sa-mi pun oglinzi electrice cu incalzire? Ma gandesc la partea ce tine de electrica. Merci anticipat.
|
--------------------
renault
laguna
- tm 09 swn
1995 rt 2.0
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(danni_swn @ 13 Feb 2010, 19:20) Salut,am si eu o intrebare. Am Laguna 1 phase 1 oglinzi cu reglaj manual.Pot sa-mi pun oglinzi electrice cu incalzire? Ma gandesc la partea ce tine de electrica. Merci anticipat. daca e tras cablajul, e usor, daca nu e foarte mare bataie mare de cap, trebuie sa te legi undeva in panoul de siguranta, cel mai bine ar fi daca ai avea una cu incalzire sa poti sa vezi pe unde vin firele... |
--------------------
Renault
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
catalee |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 25 October 09 From: Constanta ![]() |
QUOTE(danni_swn @ 13 Feb 2010, 19:20) Salut,am si eu o intrebare. Am Laguna 1 phase 1 oglinzi cu reglaj manual.Pot sa-mi pun oglinzi electrice cu incalzire? Ma gandesc la partea ce tine de electrica. Merci anticipat. Eu mi-am montat pe 1.8rt 94 deci daca vrei poti... insa trebuie modificata instalatia (cablajul nu e tras). Mie mi-a facut-o un electrician. |
--------------------
renault laguna 1
RT 1.8
- CT-07-KRX
1994
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
Multumesc mult baieti! M-am gandit eu ca trebuie facut cablajul. Din cate stiu in panoul de sigurante am cateva locasuri goale. Nu m-am uitat atent sa vad daca am si siguranta pt oglinzi,dar o sa ma uit sa fiu sigur. Aveti idee cam cat m-ar costa doua oglinzi electrice SH?Cred ca trebuie sa schimb si fetele de la usi,(butoanele de comanda).
![]() |
--------------------
renault
laguna
- tm 09 swn
1995 rt 2.0
|
|
narcisadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 October 09 ![]() |
horia ,tu ti-ai montat doar oglinda si sa potrivit de la logan? interesant,am sa maduc sa incerc dar nu cred ca se potrivesc.
|
--------------------
renault 25
renaut 25
- B 12GJZ
1988/2200cm/tip 2
|
|
horia1983 |
![]()
|
dap, numai partea de sticla, si te asigur ca merge, are aceleasi prinderi iar ca si suprafata e doar o ideea mai mica sesizabila doar daca le pui una peste cealalta si are si incalzire ca vine perfect la papucii aia.
Ps Oglinda de Logan berlina nu de VAN sau MCV |
--------------------
Renault
- BH 0286 BM
|
|
cosminionescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 24 December 05 From: bucuresti ![]() |
am eu capac pentru oglinda daca te mai intereseaza.
|
--------------------
renault
laguna
- B 18 THB
1998 RN
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Ceas gasesc si eu pe la cineva ???
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
QUOTE(horia1983 @ 14 Feb 2010, 22:13) dap, numai partea de sticla, si te asigur ca merge, are aceleasi prinderi iar ca si suprafata e doar o ideea mai mica sesizabila doar daca le pui una peste cealalta si are si incalzire ca vine perfect la papucii aia. Ps Oglinda de Logan berlina nu de VAN sau MCV Sa inteleg ca ai cumparat oglinda cu totul de logan berlina si s-a potrivit pe Laguna? Zi-mi si mie te rog cat te-a costat.Am si eu nevoie de oglinda cu inclzire pe partea stanga. PS:Ai cumparat doar sticla cu rezistenta de incalzire? |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Are cineva o poza cu interiorul capacului de la oglinda exterioara? Indiferent st. sau dr. Vreau sa le demontez sa le vopsesc si mi-ar prinde bine sa stiu pe unde sa caut clemele. Nu as vrea sa bag surubelnita aiurea si sa le ciobesc mai mult decit este necesar. Multam fain.
|
--------------------
O774
O65
49O
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
mi sa desprins mie odata carcasa de la oglinda si am lipito pt ca mi sau rupt clemele. sunt 2 cleme pe mijlocul carcasei pe interior cam la 3 cm din exteriorul carcasei. se forteaza acolo unde am specificat si se indeparteaza de capul exterior. celalalt capat nu are cleme doar este bagat in suportul acela de pe caroserie. sper ca mai inteles.
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
dar oglinda ,stie cineva cum se demonteaza? Capacul se da destul de usor ,trebuie sa tragi de el mai hotarat sa sara din acele cleme ,specificate mai sus,eu am probleme cu oglinda cre nu se mai incalzeste,poate imi explica cineva cum se demonteaza,multumesc.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
nici eu nu stiu asta
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Am gasit poze pe un site englezesc specializat in dezmembrari. O sa incerc sa bag o foarfeca pe unde am pus sageata rosie si sa o deschid. Teoretic, ar trebui sa pot desface clemele. O sa ma uit pe zi daca se poate craci cit sa intre o foarfeca mai subtire. Daca nu, imi comand capacele, le vopsesc si abia apoi incerc sa le dau astea jos. Daca le matrasesc, macar sa am ce pune il locul lor.
Attached thumbnail(s) cover009.jpg ( Size: 116.68k ) Number of downloads: 699 dj1030.jpg ( Size: 50.74k ) Number of downloads: 708 |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Eu cred ca ar fi mai sigur daca ai lua tot corpul oglinzii jos, ai 3 suruburi de desfacut, sub triunghiul de plastic din interiorul usii.Scoti mufa, iar daca nu vrei sa o iei jos, oglinda este prinsa in niste cleme , cu o surubelnita mai subtire o poti scoate din locasul ei, trebuie doar sa o desprinzi de acolo.De exemplu o ridici maxim sus, bagi surubelnita pe sub ea, in centrul oglinzii, ai 4 puncte de prindere, dupa aceea o reglezi in jos, ca sa ai loc si o desprinzi si de sus.Sper ca am explicat cat de cat corect.
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
QUOTE(srevni @ 3 Oct 2010, 23:56) Am gasit poze pe un site englezesc specializat in dezmembrari. O sa incerc sa bag o foarfeca pe unde am pus sageata rosie si sa o deschid. Teoretic, ar trebui sa pot desface clemele. O sa ma uit pe zi daca se poate craci cit sa intre o foarfeca mai subtire. Daca nu, imi comand capacele, le vopsesc si abia apoi incerc sa le dau astea jos. Daca le matrasesc, macar sa am ce pune il locul lor. Intr-adevar bagi ceva ascutit acolo unde ai pus tu sageata rosie si ar trebui sa iasa destul de usor.. ![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
eu am tras de ele din partea de jos... fara sa bag nimic si au iesit usor amandoua. oricum nu ai ce rupe la ele, atat ca le zgarii daca scapi ce bagi pe acolo
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
2001/1.9 DCI, 120 hp Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
QUOTE(jungle_21 @ 4 Oct 2010, 00:29) Eu cred ca ar fi mai sigur daca ai lua tot corpul oglinzii jos, ai 3 suruburi de desfacut, sub triunghiul de plastic din interiorul usii.Scoti mufa, iar daca nu vrei sa o iei jos, oglinda este prinsa in niste cleme , cu o surubelnita mai subtire o poti scoate din locasul ei, trebuie doar sa o desprinzi de acolo.De exemplu o ridici maxim sus, bagi surubelnita pe sub ea, in centrul oglinzii, ai 4 puncte de prindere, dupa aceea o reglezi in jos, ca sa ai loc si o desprinzi si de sus.Sper ca am explicat cat de cat corect. ![]() multumesc ,jungle _21.stiu sa demontez toata oglinda ,eu vreau sa demontez doar sticla ,daca se poate ,nu mai vrea sa se incalzeasca si suspectez ca este intrerupt traseul rezistentei de pe sticla .Am inteles ca este foarte fragila sticla ,oricum imi fac curaj si incerc sa o dau jos dupa indicatii. |
--------------------
renault
|
|
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
Zare nu te sfatuiesc sa dezlipesti oglinda de pe suportul cu rezistenta electrica pentru ca nu ai sa reusesti fara sa o spargi. Rezistenta se afla intr-un sandwich de banda dubluadeziva si nu prea poti sa o dezlipesti. Eu am incercat la o alta oglinda de la alt tip de masina si am facut-o in 10000 de bucati
![]() Are cineva idee unde pot gasi senzorul de temperatura din oglinda ca al meu lipseste si imi indica tot -40 indiferent de vreme |
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
scorpion i |
![]()
|
cum adica in oglinda? care oglinda si al ce foloseste?
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
zare |
![]()
|
ceea ce vreau eu este sa demontez doar oglinda (sticla),asa cu rezistenta,daca pot sa o repar sau sa o schimb .Spunea cineva pe aici ca ar merge de Logan.Asa ca astept indrumarile voastre.Iar despre senzor el se afla in oglinda din dreapta si se vede in partea de jos a ei.
|
--------------------
renault
|
|
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
Exact, al meu lipseste si nu stiu de unde sa-l cumpar. Are cineva vreo idee?
|
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Senzor de temperatura cu fixare in oglinda dreapta am eu:
detalii pe PM sau mail:espacern@gmail.com Arata la fel ca cel din imaginea atasata. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:29 |