Probleme geam dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
Probleme geam dreapta fata
mibuletz |
![]()
|
||
![]() MIB Group: Members Posts: 184 Joined: 22 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2013/1.5 DCI 110 / Bose Edition
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Schimba butonul cu altul de pe spate. Verifica sa ai si bunghiul ala mic de plastic (are cativa mm si actioneaza comanda de la buton la electrica). Eu de ex nu mai am bunghiu ala si dreapta fata merge doar din butonul de pe portiera lui. Daca nu iti merge deloc cel mai bine e sa dai tot jos, verifici motorul (cum ai si facut), verifici ca functioneaza ghidajele alea care ridica/coboara geamul.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
La a mea, cand am ars siguranta actionarii geamului pe partea dreapta (m-am jucat la mufa butonului de la sofer), nu mai functiona actionarea geamului respectiv nici din butonul usii-dreapta, nici din butonul de la sofer.
Puteam actiona doar geamul soferului. Am impuls doar la geamul stang. Verifica si sigurantele din compartimentul lor de sub volan. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
mibuletz |
![]()
|
![]() MIB Group: Members Posts: 184 Joined: 22 September 08 ![]() |
Motorasu si macarau nu au nimic atata timp cat alimentat direct de la baterie deschidea si inchidea geamul fara nici o problema , ramane sa verific sigurantele care nu am idee unde sa afla la interior poate ma ajuta cineva si cu asta . a si uitasem ceva ciudat este ca beculetul de pe butonul din dreapta sta aprins , sau nu are legatura cu sigurantele ?
26 Jan 2010, 14:02: rezolvat o parte din problema , am gasit tabloul de sigurante am gasit siguranta si era arsa , dar acuma alta problema deschide geamu doar putin cate putin adica daca ii dau sa se duca de tot sus sau jos nu se duce , sa fie motorasu pe duca si probabil daia a ars si siguranta ? 26 Jan 2010, 14:09: gara rezolvata problema am tinut de cateva ori sa se duca in jos si sus si acuma merge perfect tin sa va multmesc pentru ajutor norocu cu forumu asta ca altfel ne haleau de bani astia de la reno ![]() This post has been edited by mibuletz: 26 Jan 2010, 14:09 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2013/1.5 DCI 110 / Bose Edition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:49 |