Radiator ulei Renault 25, cine are radiator pt ulei la Renault 25?
![]() ![]() ![]() |
Radiator ulei Renault 25, cine are radiator pt ulei la Renault 25?
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ai deloc sau este spart?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
@cj98czh: Nu am deloc (din fabrica). Stiu ca unele modele au avut. Nu am vazut niciunul care sa aiba, dar as vrea sa am un sistem de racire a uleiului (radiator + restul...). E foarte util
![]() Daca afli ceva despre ... nu ezita sa ma anunti ![]() Ma revansez ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sincer am avut 2 TD-uri dar nici unul cu racitor de ulei.... doar intercooler... racitor de ulei am vazut doar pe R25 cu motorizarea turbo benzina.... pe turbodiesel niciodata si am avut ocazia sa vad destule...
Daca tot vreo o inbunatatire a performanteleor eu zic sa cauti un intercooler mare plasat pe centru (genul celui de pe Laguna 2) si o alta turbina mai mare ca debit... apoi cu ajutotul unui mester bun in diesel iti reglezi pompa sa dea debit corespunzator noilor presiuni... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
@cj98czh: Nici eu nu am vazut niciodata radiator de ulei pe R 25 Turbodiesel ... dar am citit intr-un manual de reparatie ca ar fi fost montat pe anumite modele (probabil pe cele destinate pietelor unde clima este f calda ...
![]() Ai dreptate ... voi cauta ... Thx! ![]() This post has been edited by turbodxman: 28 Jan 2010, 13:37 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cj98czh |
![]()
|
Eu nu inteleg cu ce te-ar ajuta un racitor suplimentar de ulei.... mai bine bune un intercooler mai mare ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
Racitorul suplimentar de ulei nu poate ajuta decat la o mai eficienta racire a uleiului
![]() Unul facut pentru Renault 25 (luat de pe un R 25) este bolt-on practic. Pe cand un intercooler ...aduce dupa el si o turbina, sau viceversa ...si reglarea pompei ... mai multe ... care au dus si intors (...), mai ales facute in Romania, stim de ce "meseriasi"... Dar, asa cum am afirmat si mai sus, nu ti-am respins sugestia (turbina & intercooler mai mari) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Salut
Radiator de ulei este pe motorul de 2.0 12V benzina. Filtrul de ulei este montat in exteriorul motorului si prin acel suport trece si apa din motor. Deci uleiul este racit de lichidul de racire. Oricum la diesel-ul de 2068 nu ajuta cu nimic. Cum am mai zis, mai bine un ulei de calitate schimbat la timp. Numai bine |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ R25_GTS: La unele R 25 cu motor turbodiesel filtrul de ulei este montat de asemenea in exteriorul blocului motor, si prin suportul lor trece lichidul de racire, pentru a raci uleiul.
DAR au existat si R 25 cu motor turbodiesel cu RADIATOR DE ULEI (radiator similar ca aspect cu intercoolerul sau radiatorul de apa al motorului) dar mai mic, paralelipipedic. Am aceasta informatie din documentatia de service RENAULT! Probabil ca asemenea modele au fost produse pentru anumite piete (deci mai rare) dar au existat! ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(turbodxman @ 4 Feb 2010, 11:11) @ R25_GTS: La unele R 25 cu motor turbodiesel filtrul de ulei este montat de asemenea in exteriorul blocului motor, si prin suportul lor trece lichidul de racire, pentru a raci uleiul. La ambele TD-uri avute filtru de ulei asa era.... la fel si filtrul de motorina.... dar cred ca in cazul filtrului de motorina se folosea invelisul de antigel la incalzirea motorinei care intra in pompa.... lucru util in special iarna.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
@cj98czh: Corect
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
enache sorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 27 November 09 ![]() |
|
--------------------
renault
25 baccara
1991
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 13:16 |