Asigurare RCA expirat
![]() ![]() ![]() |
Asigurare RCA expirat
Sergeant Pulatchewsky |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 23 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1998/1310
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sa puna mana sa-si faca altul!
Afara ninge de rupe si mirificu' se plimba fara RCA... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Sergeant Pulatchewsky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 23 February 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
1998/1310
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă n-are bani nu va putea plăti nici eventualele daune produse, nici amenda, deci să nu mai circule.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Tare asta cu prietenul.
![]() Pai i se face dosar penal si 100% sigur ca va face parnaie de la 5 la 10 ani +amenda de minim 5.000ron. Daca demonstreaza ca e necajit si ca are probleme familiale, i se vor acorda doar 4 ani cu suspendare. Asta ar trebui sa viseze "prietenul" tau. Lasati naibii prostiile ca la dacia aia nu e asa scump RCA-ul. ps: slavit fie casco-ul. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Uneori (tot mai des in ultima vreme) ma simt tentat sa fac o propunere legislativa referitoare la introducerea in OUG195/2002, ca o masura complementara, pe langa retragerea pemisului si a placutelor pentru 6luni-1 an, a unei terapii obligatorii de consiliere psihologica finalizata cu o testare serioasa care sa implice responsabilitati directe ale psihologului pe un termen oarecare. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca te-a prins in trafic fara itp sau rca iti suspenda talonul, daca in 30 zile nu ai dovedit ca ai facut rca sau itp iti radiaza masina. De amenzile consistente nu mai vorbesc, oricum, sper sa nu dea dezinteresatul tau prieten peste mine ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca analizam putin, nu-i mare diferenta intre "prieten" si orice alt cazan inmatriculat BG
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
am un amic care umbla fara i.t.p. ce poate pati?
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sa-si faca itp!
Traiasca romania cu romanii ei... Rahat de tara... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adi_ar |
![]()
|
Mai cititi legea, mai baieti!
QUOTE Art.102. - (1) Constituie contravenții și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni următoarele fapte săvârșite de persoane fizice: 1. conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu corespunde din punct de vedere tehnic sau al cărui termen de valabilitate a inspecției tehnice periodice a expirat; si QUOTE Art.112. – (1) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada înlocuitoare a acestuia se reține de către poliția rutieră în următoarele cazuri: a) vehiculul nu are efectuată inspecția tehnică periodică valabilă; |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@ionut81:
Vezi ce a scris Tamango mai sus (post. #7) L.E. R19/16v si adi_ar au fost mai iuti si ti-au raspuns f. clar. This post has been edited by Batrânul: 20 Jan 2010, 18:20 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
bine bine, si amenda cat este?
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg de unde are bani de benzina...daca nu isi permite un rca? pe sustache de la alte masini sau cum?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adi_ar |
![]()
|
Depinde de salariul mediu pe economie!
![]() Mult! @rtBk De unde-si permit sa stea la carciuma zilnic iar copii n-au ce manca! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cea prevazuta in codul rutier.
(9-20 puncte-amendă) This post has been edited by Batrânul: 20 Jan 2010, 18:26 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
Sincer , mai bine mergi cu autobuzu decat sa te pupi cu unu si sa n-ai s-ai dai RCA , dar sunt cazuri excelente cand pilosu isi face rca la locul acidentului de fata cu politia.Tara de R*****
PS Sa-si faca rca in rate , asa am facut eu acu 2 ani ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
attikapapp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 January 10 From: Baia Mare ![]() |
am patito odata cand veneam din cluj spre baia mare cu masina firmei, mai aveam 100km pana in BM cand politia la tras pe dreapta si surpriza asigurarea a expirat cu o zi inainte, a vrut sa ne ieie placutele de inmatriculare+sa imobilizeze masina. noroc ca nu am avut incidente noi ne plimbam cu masin a prin cluj fara probleme. pana la urma sa rezolvat treaba la fata locului si am ajuns cu bine acasa. dar nu e recomandat deloc sa-ti incerci norocul fara RCA
|
--------------------
Renault
14
1980
- MM 04 UMZ
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Sunt ai naibii de atenti! Pe mine m-au oprit cu doua zile inainte de expirarea ei si m-au atentionat!
|
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Plina lumea de tampiti. Daca nu am rca, nici nu mut cazanul in parcare.
Dai peste unul cu o tigaie din aia scumpa, platesti o viata. Daca se indura ala sa nu-ti ia casa cu executorul judecatoresc. Am mers ultima data o zi fara, am vazut cand am ajuns acasa. M-au trecut toate apele. La 11 noaptea am plecat si am gasit o crasma unde faceau si rca. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Am si eu un "prieten" care conduce fara permis, nu are rca si nici itp si mai e si urmarit general ! Credeti ca poate "pati" ceva ?
Ar trebui inchis topicul ! This post has been edited by Villanueva: 31 Jan 2010, 18:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Yochanna @ 23 Jan 2010, 00:01) No pain, no game vrei sa zici. ![]() Apropo, e prima oara cand aflu finalu' reclamei de la Romtelecom, adica ID-ul. ![]() Oricum sunt de acord, mersul fara RCA e un fel de ruleta ruseasca, Doamne fereste sa-i pocnesti lu' Jiji Maybach-ul ca platesc si nepotii reparatia in rate. Fara ITP am mers de vreo trei ori, o data fara sa stiu, cu Cielo-ul, ma duceam sa-i pun amortizoare noi si alte nimicuri inainte de ITP, am observat la service ca e deja expirat, iar pana m-am dus cu ea acasa(a doua zi trebuia dusa la ITP) am dat de adunarea masinilor de politie la Petrom, pentru alimentare. ![]() Iar cu Dacia de vreo doua ori cate 100 de metri, pana la statia de ITP, pana ca-mi daduse revenire. Fara asigurare n-o misc oricum din parcare, poate-mi scapa picioru' de pe ambreiaj si-l pocnesc pe vreun vecin. Daca ai bani sa mergi cu masina, ai bani si de RCA. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Intrebare:
Se da masina "X" care are toate actele in regula. Masinii X i se face rca. Se schimba numarul de inmatriculare al masinii X, insa propietarul, adresa, seria masinii,etc raman aceleasi, schimbandu-se DOAR numarul de inmatriculare. Rca-ul ramane valabil in conditiile de sus? Avand in vedere ca pe polita rca este trecut inclusiv numarul talonului, numele propietarului,etc. Sau trebuie mers la asigurator si retiparita polita, cu noul numar? This post has been edited by Maskatu: 2 Feb 2011, 21:19 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Cum a re-inmatriculat masina fara RCA nou., valabil minim 6 luni?
RCA-ul e legat si de numarul de inmatriculare, trebuie facut altul, iar pentru cel vechi se face cerere de restituire pentru perioada "neconsumata". This post has been edited by Madriann: 3 Feb 2011, 12:23 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La asigurator se prezinta mai multe acte pentru incheierea politei(CIV/Talon).
Se retin pentru RCA ca date nr.de inmatriculare dar si seria de caroserie+alte date. Daca nr.de inmatriculare se poate schimba seria de caroserie ramane aceeasi. Trebuie totusi sa anunti si asiguratorul ca a intervenit o schimbare. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Madriann @ 3 Feb 2011, 13:19) Cum a re-inmatriculat masina fara RCA nou., valabil minim 6 luni? RCA-ul e legat si de numarul de inmatriculare, trebuie facut altul, iar pentru cel vechi se face cerere de restituire pentru perioada "neconsumata". Cine a zis ca a reinmatriculat-o? a schimbat doar talonul, operatie ce se face cand vrei tu, fie ca te muti, vrei alt numar, etc. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
leutul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 September 10 ![]() |
Daca se schimba doar numarul de inmatriculare, nu trebuie schimbata polita RCA, seria sasiu cu numele si adresa propietarului sunt de baza
![]() This post has been edited by leutul: 3 Feb 2011, 19:08 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4 MPI+GPL
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:33 |