catalizator
![]() ![]() ![]() |
catalizator
silviu dars |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|||
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
de ce te kinuii tu sa te duci la service sa arunci bani,sa skimbi prostia aia,sau sa o repari etc,cand ii dai aluia frumos intre 50-150 Ron in functie de problema masiniii si te trece ,ai ITP 2 ani de acum incolo.Asa face toata lumea ca altfel iti gasesc 1000 de scuze si iti dau la reveniri pana te saturi.Sau esti asa patriot si un activist pt drepturile naturii?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
sosorin68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 August 09 ![]() |
daca iti ies noxele naspa trebuie schimbat catalizatorul, posibil sa fie partial infundat.Interiorul este format dintr-un fagure de ceramica cu gaurile foarte mici ,am spart catalizatorul la un amic la o Solentza, saxofonul frigea iar celelalte tobe erau reci(toba intermediara si toba mare) si motorul avea un mers neregulat. Atrebuit sa il sparg sa poata circula cu masina dar la ITP i-am spus ca nu poate merge pana nu schimba catalizatorul
|
--------------------
renault
clio 4 1.2 16v 74cp
2015 Clio 4 1,2 16v 74cp 2015
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
... si incearca un catalizator de la dezmembrari ca in Irlanda sunt destule cred, la noi e intre 100 si 200 € depinde .....acolo iei un motor cu banii astia
![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Si eu sunt de parere ca trebuie schimbat catalizatorul, sau daca poti trece de ITP cu o mica atentie(nu recomand, mai ales ca sunt si echipe mobile de la RAR pe drum uneori), trebuie sa scapi de ceramica din el , ca altfel in timp o sa se infunde si vei avea probleme cu motorul.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
silviu dars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
nu pot mituii pt ca nu sunt in romania ma aflu in irlanda momentan dupa cum am si spus in primul topic, iar in cea ce priveste cumpararea unui catalizator de la dezmembrari e prea riscant ca nu il poti verifica ca o alta piesa si e la ghici mai bine iau unu nou din tara cu 200 de eur si il montez eu decat sa dau 400 pe el aici
|
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|
phenomen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 June 08 From: Timisoara ![]() |
chiar cum iti dai seama ca ai catalizarorul dus?
|
--------------------
renault
megane I, 1.4 16 V
2000 RXE
|
|
ISseby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 September 08 From: Iasi ![]() |
Exista acele catalizatoare universale (~100euro-vezi pe autokarma). Nu stiu insa cat sunt de eficiente..
ScreenShot001.jpg ( Size: 244.25k ) Number of downloads: 829 |
--------------------
Renault
Megane Hatchback RXE
1.6/16v, 79kw, 1999
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
E destul de greu de schimbat catalizatorul. Mai ales daca nu se desfac suruburile de prindere de la galerie, pentru ca el vine cu tot cu tot cu partea elastica. Cel mai simplu e un catalizator universal pe care sa-l pui prin sudura pe teava de la vechiul catalizator, dar trebuie ceva indemanare. Cred ca tot mai simplu e cu unul din dezmembrari care sa nu faca zgomot cand e zguduit (nu e spart).
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Shafu are dreptate si subscriu si eu si iti doresc si bafta
Si numai bine |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:26 |