Stergator luneta
![]() ![]() ![]() |
Stergator luneta
Ascutitoarea Bubu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2000
|
|||
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Bine-ai venit ! Stergator gasesti la magazin de piese auto sau la cei ce dezmembreaza masini .
De ex. http://www.dezmembrarimasini.ro/cauta-piese/ http://www.consiliereauto.ro/magazine.php?...azine_accesorii This post has been edited by renotgo: 5 Apr 2009, 21:09 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Ascutitoarea Bubu |
![]()
|
Merci pentru informatie, nu ai idee cam cat costa ? Stergator nou sau de la dezmembrari? am scris eu : perșoiu , sunt din Constanta
|
--------------------
Renault
Twingo
2000
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
![]() This post has been edited by renotgo: 5 Apr 2009, 21:12 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Ascutitoarea Bubu |
![]()
|
Cu braț cu tot, doar atât ? Și se potrivește la Twingo ce model ziceai tu ? La cursurile de mecanică pentru examen nu am învățat chestiile astea ! Sunt curioasă câți se vor amuza pe seama întrebărilor pe care le voi posta pe forum
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2000
|
|
renotgo |
![]()
|
Costul este doar pentru stergator ,bratul ....nu stiu ! Poti posta orice intrebare la care viitorul raspuns iti poate folosi ,n-o sa rada nimeni ... !
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
bog19ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 20 February 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Brat stergator nou gasesti la Renault, la pretul modic de 190 ron
![]() ![]() Iti recomand sa cauti pe google "dezmembrari twingo". Ai mai multe sanse sa gasesti la un pret rezonabil. Bafta ! |
--------------------
Renault
Twingo
- NT-06-DZU
1999 Liberty, 1149 cmc, 60CP
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
iti recomand sa citesti regulamentul forumului si sa stai sa citesti topicurile deja deschise.ai fi surprinsa sa citesti o gramada de informatii utile
![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
mircea88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 16 January 10 ![]() |
Salut! inca nu mi-am dat seama pe unde se pune lichid pentru stergatorul lunetei, daca ma poate ajuta cineva si inca ceva, in momentul in care apas acceleratia se aude un sunet care deranjeaza, dar numai cand calc acceleratia, de la ce poate fi?
Va multumesc, |
--------------------
Renault
Twingo
- IL-03-UZM
2000/Initiale Paris/1.2 benzina 43 kw
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Lichidul pentru stergatorul lunetei nu are vas separat, e tot in cel de langa baterie. Desfa stopul central de pe haion, cel mai probabil a iesit furtunasul din duza aia.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
alinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 January 10 ![]() |
stergatorul de spate nu are vas separat asa ca vasul de sub capota este atat pentru fata cat si pentru spate!sa nu iti fie iesit furtunu de lanaga motoras!
This post has been edited by hellcat: 18 Jan 2010, 13:56 |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
vaali |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 July 12 ![]() |
salut! nici la mine nu merge spalatorul de luneta. am tinut cam 1 minut in continuu de maneta sa dea lichid pe luneta si nu se duce. are cineva idee ce ar putea fi? multumesc anticipat.
|
--------------------
Renault
Megane
2000 combi
|
|
gedan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
daca se ai apa la stergatoarele de pe parbriz si nu ajunge in spate, primul lucru desfa furtunasul care vine la baza bratului stergator pe luneta; daca ai presiune acolo, atunci e infundata duza.
in cazul in care nu iese lichid, dar motorasul merge si nivelul in vas scade, e spart furtunul pe traseu. succes!! |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Mie nu-mi mai iesea nicaieri si am constatat ca motorasul era imbibat in apa si rugina pana se blocase. In fine, aici e vorba de furtun pe traseu cu siguranta. On another matter, ma duc la Kaufland, gasesc stergator luneta (lamela plus partea metalica, deci nu bratul) pentru "Twingo I" marca Kaufland Klassic Made stuff. Ajung la masina, pune ..ce sa pui frate ca nu se potriveste, dar am improvizat, am scos clapitza aia de plastic si am pus direct pe axul metalic pt ca bratul meu si a multor Twingo I(cred) nu are "clapitză"! 8-9 lei a costat, am vazut ca au si pt parbriz, la 16-17 lei. Lamela asta de 8-9 lei pt luneta la Twingo I e 45-50 lei, Valeo, la Bardi cel putin.
This post has been edited by Alexium: 18 Feb 2013, 15:57 |
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 09:53 |