Fum negru 1.9 dti, emisii gaze
![]() ![]() ![]() |
Fum negru 1.9 dti, emisii gaze
chrest70 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 18 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III Break
2011/110cp/Fap
- 9389HGJ
|
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Pai eu zic sa incepi cu schimbarea filtrului de motorina, daca este imbacsit nu mai trage bine si scoate fum.
This post has been edited by Gabryello: 15 Jan 2010, 14:30 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
In primul rand schimba filtrul de motorina, baga o motorina de calitate si un aditiv pt. injectoare. daca nici asa nu vrea redui un pic debitul de motorina din pompa de injectie. Fumul negru se poate datora debitului mare de motorina
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
chrest70 |
![]()
|
Am schimbat filtrul de motorina cu un filtru Bosch si maine voi merge sa fac din nou analiza gazelor sa vad cum vor iesi. La prima vedere se pare ca nu mai scote fum . Va voi tine la curent!
|
--------------------
Renault
Megane III Break
2011/110cp/Fap
- 9389HGJ
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Sa ne spui rezultatul. Bafta
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La ce turatii schimbi vitezele la un condus normal?
Cred ca de aici provine problema ta... conduci subturat si evacuarea este plina de funingine... Inainte de a merge din nou la test gaseste un drum ok si fa vreo 20 km la turatii marii... 3500-3800 mai cureti evacuarea... si probabil ca ai o surpriza placuta la testul de gaze... Aaa.. si cand mergi la test sa fi cu motorul la temperatura de functionare... Spor ! This post has been edited by cj98czh: 17 Jan 2010, 16:30 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
chrest70 |
![]()
|
Da ai dreptate merg cam subturat cu ea pt ca prin oras daca depasesti 50 km la ora iti cam iei amenzi aici! Este cea mai nepotrivita viteza pt cutie nici cu a 4-a nu poti merge dar nici cu a 3-a.Cand ies afara nu Ii dau mai mult de 3000 rot/min
|
--------------------
Renault
Megane III Break
2011/110cp/Fap
- 9389HGJ
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
schimba/curata filtrul de aer. si vorba lui cj98czh inainte de a merge la statia ITP..treci pe la OMV (De ex. , ..nu fac reclama) si baga vreoa 10-15 L de motorina din aia scumpa ,aditivata...acum depinde cit mai ai si tu in rezervor si de care..si scoate-o pe o autostrada si dai frate blana vreo 20 km..a3a si a4a...pentru a curata evacuarea..nu umbla la pompa ptr nimic in lume...eventual numai daca vrei sa schimbi masina.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
chrest70 |
![]()
|
Gata am rezolvat-o ! Dupa schimbarea filtrului de motorina mi-a iesit opacitatea fumului la 0.21. In concluzie : schimbati filtrul de motorina la timp si daca totul este in ordine cu motorul o sa scapati de fumul negru.
|
--------------------
Renault
Megane III Break
2011/110cp/Fap
- 9389HGJ
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(chrest70 @ 21 Jan 2010, 19:39) Gata am rezolvat-o ! Dupa schimbarea filtrului de motorina mi-a iesit opacitatea fumului la 0.21. In concluzie : schimbati filtrul de motorina la timp si daca totul este in ordine cu motorul o sa scapati de fumul negru. bravo, ai scapat cat se poate de ieftin..................este un lucru de luat in seama. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:12 |