Piese, CAUT CATEVA PIESE LAGUNA
![]() ![]() ![]() |
Piese, CAUT CATEVA PIESE LAGUNA
EXOD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(EXOD @ 15 Jan 2010, 07:58) Buna Dimineata. As avea si eu nevoie de cateva piese ptr laguna 1 . in primul rand as avea nevoie de gemuletul dreapta spate acela mic in forma de triunghi ![]() carcasa oglinzii partea stanga emblema cu laguna de pe spatele masinii in primul si in primul rand as dori sa gasesc geamul..la un pret bun si nu nou ca e mai scump ![]() revin mai tarziu si povestesc ce s-a intamplat cu gemuletul spart. ![]() dar pentru asta nu era necesar sa deschizi 3 topic-uri consecutive........rugam un moderator sa inchida doua dintre ele. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
EXOD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 January 10 From: Bucuresti ![]() |
da stiu. scuze. nu a fost cu intentie. doar a fost o greseala ptr ca nu imi arata mie pe pagina confirmarea .
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Am eu piesele geamul si capacul de la oglinda , emblema nu o dau separat de haion.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
EXOD |
![]()
|
am revenit...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(EXOD @ 15 Jan 2010, 10:46) da stiu. scuze. nu a fost cu intentie. doar a fost o greseala ptr ca nu imi arata mie pe pagina confirmarea . QUOTE(EXOD @ 19 Jan 2010, 06:31) am revenit... ![]() inca o data tin sa-ti "atrag atentia"................nu era necesar sa scri acelasi lucru in doua topic-uri diferite. dinnou rugam un moderator sa inchida unul din topic-uri |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Incearca pe sectiunea ''BURSA'' acolo am vazut mai multe Lagune la dezmembrat.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:31 |